Software pro automatickou synchronizaci s FTP

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Software pro automatickou synchronizaci s FTP

Příspěvek od Václav Sedlář »

Ahoj, potřeboval bych doporučit nějaký software (klidně i placený), který umí synchronizovat mé složky s FTP úložištěm.

Koukal jsem na netu, a sice jsem našel hodně programů, ale nesplňují toto:

1)potřebuji, aby se synchronizace provedla okamžitě po změně v nastavené složce/podsložce (nebo možnost např. nastavit, že se synchronizace provede do x sekund od změny. Zatím jsem našel jen programy, který mají plánovač.

2)potřebuji, aby si program vytvořil nějaké kontrolní součty souborů, aby nemusel stahovat všechny soubory a pak je porovnávat. Mám totiž na některých FTP takové projekty, které mají i přes 1000 souborů, takže není dobré, když program všechny soubory prohlíží a porovnává...

3)uměl i mazat soubory z ftp - našel jsem jeden program, který +- splňoval výše uvedené požadavky, ale zjistil jsem, že neumí automaticky detekovat i smazání souboru na localu, takže k synchronizaci nedošlo.

Díky.
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: Software pro automatickou synchronizaci s FTP

Docela se mi libí tento prográmek: http://www.ftpsynchronizer.com/index.php
Ale trpí stejným problém, jako ostatní co jsem zkoušel - sice detekuje ihned a automaticky změnu a vytvoření souborů/složek, ale nedetekuje smazání souboru/složky - musí se vynutit synchronizace ručně...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to ze neumi detekovat smazani automaticky ale neni chyba,k cemu by ti byla zaloha na ftp,kdyz by sis omylem smazal local a program zaroven hned smazal kopii na ftp?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

No, ono v tom programu je ještě zvláštní zaškrtávátko, zda se mají mazat soubory na ftp, když je smažu na localu, takže když to zaškrtnu, tak očekávám, že se to opravdu smaže...

Jinak když vynutím manuálně synchronizaci, tak se soubory smažou...Takže vyřešeno...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“