Need For Speed Underground 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mazuji
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazuji »

Zavodění online přez Hamachi.
Nechcete si někdo zahrat Need For Speed Underground 2 zajet si drift nebo sprint. :oops:

dejte sem svoje foto aut s Need For Speed Underground 2
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Need For Speed Underground 2

Příspěvek od kul1k »

hosi nevíte kde se nachází save v tejhle hre? potrebuju ho zkopirovat na nový PC... díky
NB:Acer Aspire V3 571G
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

5s google - C:\Documents and Settings\ -jmeno- \Místní nastavení\Data aplikací\NFS Underground 2
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

hele dokumenty mam prolezle cele a tady to teda a najit to nemuzu (mam na tom starym disku 7dmicky a komp mam pripojenej v ramecku)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

To, co sem dal možná není do sedmiček...zkus tohle C:\Users\ -jmeno- \AppData\Local . Popřípadě jestli nemáš zobrazeny skryté složky, tak je zobraz. Bývá to dost často v nich i když nechápu proč.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

super diky no bylo to skryty :-D
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Mám 2 otázky:

1. Mám UG2 a není zde Honda Civic!! Četl jsem, že ta je jen ve US verzi, v EU verzi je nějaká podělaná Corsa 1.8 :shock: .... dá se ta Honda Civic nějak nahradit za Corsu?

2. Odjel jsem všechny závody na mapě, ale další část města se mi neotevřela. Kámoš říkal, že jsou tam skryté závody - to je musím všechny najít a odjezdit, abych mohl pokračovat dále?
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Pokud se dobře pamatuju, tak v U2 byla i taková featura, že abys mohl postoupit dále, tak si musel svoje auto vytunit na určitý počet hvězdiček. To jest vizuální tuning jako vymakanější nárazníky a další prkotiny, pomáhají i různé nátěřy a polepy, to už tam zjistíš.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

omg ... ty nárazníky jsou pěkně hnusné :O ... já mám radši decentní tuning, ne hnusný tuzing
TrollZor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TrollZor »

Blizzard píše:omg ... ty nárazníky jsou pěkně hnusné :O ... já mám radši decentní tuning, ne hnusný tuzing
jak říkal kolega nahoře, jsou tam skrytý závody které musíš najít a odjezdit a pak prostě musíš mít tuning na úrovni aby jsi fotil do magazínu a postoupil dál...
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

tak, už to mám hotovo, jedu dál. Ale nevíte, co s tou otázkou 1? :?:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Ohledně Civica: Je v USA verzi, Evropa měla Pežotka 106 a taky to byla hustá motokára. To nic nemění na tom, že nej auto je Corolla: blbě pojmenovaná Toyota AE86
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

mně nejde o to, jestli je Peugeot 106 dobrý nebo ne, já chci Hondu Civic :evil:
jj, AE86 je vynikající ... rozhodoval jsem se na začátku mezi Toyotou a Nissanem 240SX. Jelikož jsem s AE86 nikdy ve hře nejezdil, tak jsem ji zvolil. Mám teď tuning motoru na 2 levelu, turbo taky na 2 a ECU taky na 2, zbytek myslím že na 1 nebo 2, teď nevím - Toyota Supra si nevrzne :D Na DRAG race je to nic moc, ale Sprinty a Okruhy vyhrávám na poprvé s náskokem 10sec. +
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaulCZE »

AE86 používali hráči pro stanovení rekordů v módech vyžadujících enormní přilnavost a mimořádnou ovladatelnost, tedy circuit, sprint, street-x a url. 240SX je zase etalonem dragu, krom toho se ale ovládá taky velmi dobře. Univerzálním autem pro kariéru je Mazda MX-5 Miata, kombinuje schopnosti obou předešlých aut. Já AE86 používal pro závodění v kariéře i přes to, že hlavním objektem unikátního tuningu byl jiný povoz, člověk většinu závodů pak logicky absolvuje rychleji a nemusí se vztekat, že jeho vůz odmítá zatáčet. Na dojetí kariéry stačí jedno auto, ale není od věci mít na každý specifický mód jedno. AE86 obstará všechny typy závodění na kola, 240SX dragy a Impreza WRX STi drifty.

NFSU2 je nesmrtelná hra, občas mám nutkání se jen tak projet či připomenout si staré časy nahánění desetinek sekundy a nakonec u toho zkýsnu alespoň hodinu 8-)
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

AE86 má neskutečnou přilnavost, s tím souhlasím. Na Drag mám Audi A3. Jinak kupuju vše, co mám rád ve skutečnosti (Supra, AE86, 240SX, Eclipse)
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Tak jsem to teda z šuplíku taky vyhrabal. Je na to nějákej HDmod, bo usuzuju, že to bude vypadat na 1920x1200 strašně.. :D
Wannabe dickface... :]
Skverty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skverty »

HentaiRush píše:Tak jsem to teda z šuplíku taky vyhrabal. Je na to nějákej HDmod, bo usuzuju, že to bude vypadat na 1920x1200 strašně.. :D
Neco sem nasel, vypada to celkem zajimave. :) http://www.nfscars.net/forum/showthread.php?t=32188
2500K @ 4.8GHz, MSI GTX 960, 16GB RAM, X-Fi XtremeGamer + AKG K 242 HD, Steelseries Rival, Win Server 2016
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Můžu teda nějak stáhnout Hondu Civic nebo to nejde?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“