Hledám název starší hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Hledám název starší hry

Příspěvek od sovicka »

Zdarec, hrál jsem asi před třemi lety hru, hrozně se mi zalíbila a teď si nemůžu vzpomenout na název...

Bylo to něco jako UT z ptačí prespektivy -vybrali jste si vozítko (Hummer, vznášedlo, tank) a mód (deadmatch, CTF, Team deadmatch, ...)
Zbraní bylo na výběr docela dost - od kulometu po řízené rakety
Grafika byla celekm jednoduchá, ale hratelnost maximální... Hlavně CTF mě úplně dostalo...

Tak co? zná to někdo?
Francie ... sladká Francie
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Mno, popis nic moc, jen co je pravda 8-) , ale zkusim to: Return fire?
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Ne, to to není ... bylo tam fakt jen vznášedlo, hummer (jeep) a tank ...
myslím že to šlo hrát i v multiplayeru ... aproto to chci úplně nejvíc!
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám název starší hry

Příspěvek od AberF »

sovicka2001 píše:Zdarec, hrál jsem asi před třemi lety hru, hrozně se mi zalíbila a teď si nemůžu vzpomenout na název...

Bylo to něco jako UT z ptačí prespektivy -vybrali jste si vozítko (Hummer, vznášedlo, tank) a mód (deadmatch, CTF, Team deadmatch, ...)
Zbraní bylo na výběr docela dost - od kulometu po řízené rakety
Grafika byla celekm jednoduchá, ale hratelnost maximální... Hlavně CTF mě úplně dostalo...

Tak co? zná to někdo?
Tak tady bych se obrátil na starší vydání časopisu SCORE (myslím tím to vydání se 100 freeware gamesama), protože tam něco takovýho je, ale taky si nemůžu vzpomenout na název :oops: .
Jde-li v té hře měnit textůrky na těch vozítkách, grafika je jak na 286 a hratelnost maximální tak ti nic jiného doporučit nemůžu.
BTW.... to score doma mám tak se na to kouknu a zítra dám vědět :twisted:
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

tyjo, to by mohlo fakt ono ... fakt se podívej !!! Díky moc!!!

//měnit texturky? jo, to by mohlo bej ono!!!
MFido
Nováček
Nováček

Příspěvek od MFido »

no a jak se tedy jmenuje , též ji scháním
MiKi_93
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKi_93 »

Taky bych chtěl vědět o jakou hru se jedná... vím, topic je už 8 let starý :shock:, ale ten popis zní zajímavě :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Abych nezakladal dalsi tema, prislo mi vhodne pouzit toto.

Chtel bych se zeptat jestli nekdo nezna hru a reps jeji klon pro soucasnost.

Clovek mel obdelnikovy herni prostor a byl tam neco jako pavouk a postupne mu zmensoval prostor krajenim vertikalne nebo horizontalne. "pavouk" mu nesmel skrizit cestu jinak byl konec hry.
Mozna tam byly nejaky zivoty uz si nepamatuji.

V dalsich levelech pak byli treba dva "pavouci" nebo pak uz byli rychlejsi ze bylo tezsi jim orezat prostor ve kterym jsou az se nakonec npohybovali v miniaturnim prostoru a uz bylo nerealne to orezat mene protoze pavouk do nich narazil.

Hral jsem to asi pred 25 lety na nejakym starym compu a znovu pak napodobeninu na SE T300 kde se to jmenovalo tusim Erix.

Idelane jestli to vyslo na mobil, tablet s ios :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

To jsem hral pred hromadou let na Commodore, jen misto pavouka tam bylo nekolik poletujicich car...ale jmeno bohuzel taky nevim.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jojo presne, byly to cary a puntiky a ten pavouk byl az pak na tom telefonu jak se to jmenovalo Erix.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

znam neco podobneho... hral jsem to na W95 a jmenovalo se to mamba
Obrázek
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“