blahorodie píše:Asi naozaj je lepsie kupit poriadnu 24´´ 1920x1200 a nevymýšľať ?
Rozhodně navíc na vyšší rozlišení potřebuješ chtě nechtě lepší grafiku a procesor.
Prakticky veškeré současné hry ti na 1920x1200 při obstojných detailech rozjede mainstream grafika.
PS: Ta 29" papírově nevypadá zle (např PIP, spotřeba), kromě rozlišení - zde spíš 2560x1600 či 2560x1440. V každém případě uděláš nejlíp pokud si zvolená monitor odzkoušíš nebo se na něj někde podíváš.
Pokud ti vadí pruhy u filmů, tak zkus Daum PotPlayer, jeden z nejlepších přehrávačů.
Dnes mi volali zo servisu.Oprava stala 36 eur + flaska Koňaku pre sefa za rychle jednanie a pozicanie nahradneho LCD .
Zavada :Vadny zdroj v LCD.
Tak to ma potesili. Som rad ze nemusim kupovat nove LCD
Takze LCD funguje O.K. po oprave, dali este zaruku 3 mesiace. Dufam ze par rokov este posluzi. Takze minimalne 200 eur usetrene, nechavam ich bokom na upgrade VGA na Vianoce
Ja taky ted zazil problem...
LG M2762D - sedite u monitoru a najednou takovej divnej smrad jako kdyz se neco pali! Zaroven me najednou pohasla obrazovka, teda spis jen se hodne ztlumil obraz jako kdyz zmizne jas-kontrast. Radsi jsem to vypnul.
Potom zas opet byl trochu smrad ale uz to jelo. Musel jsem v nastaveni dat zpet Picture - Autobright na ON.
Vypnul jsem to nekdy uz davno, protoze to auto nebylo ok a bylo to zas moc tmavsi a ja chtel ostry obraz a barvy.
Potom zas monitor ok, dal jsem to opet na OFF a ted zas je normalni.
nastaveni mam
picture mod: standard
backlight 100
contrast 97
brightness 57
sharpness 20
Je to znamka ze tam neco odchazi? Kondiky? Ted nevim presne to druhy ale je tam jeste neco co je celkem 4 a kdyz se to prej vypali tak jedou jen dve ty veci a potom zustane monitor uz porad tmavsi.
Jak dlouho to jeste muze vydrzet?
Win 11, AMD 7950x3D, SSD M.2 PCIe 5.0 Samsung 9100 Pro 2TB Gen5, PCIe 4.0 Seagate FireCuda 530 4TB, 2x SSD SATA Crucial 4TB, 2x HDD Toshiba ent MG09 18TB. MB Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO, RAM G.Skill Trident Z5 Neo 96GB CL28 6000Mhz (AMD Expo), GPU Gigabyte RTX 4090 OC 24G, Case Fractal Design Meshify 2 XL, MSI zdroj MEG Ai1300P PCIE5 1300W, BDXL VERBATIM UHD 4K USB BD-RW. Monitor Sony Bravia 65x95L (Dolby Vision), Sound PC Onkyo HT-S7805 (Atmos,DTS X)