Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 4

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak BF3 je pořád pecka :) Já ještě nahraju 60hod a vnořím se naplno do BF4 :D
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

už jen 8 dní do startu :mrgreen:

včera mi to celkem šlo. Sice K/D pořád nic moc. Jedno kolo jsem začal hodně dobře. Zabral jsem point a asi 2x ubránil a z toho výsledek 10:0 (z toho asi 3 killy nožem) :-D

Pak mi úspěšný život ukončil Abrams. Stihl jsem se mu jen podívat do hlavně :-D. Šmejd mě nakropil prvně kulometem, tak jsem stihl skočit za skálu, ale on si pro mě přijel :lol:
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Uz sa tesim na JET 8-) http://youtu.be/uZuo9oG0nYQ

Vcera klasika na CZ BF3 serveru. Mal som 82/9 v Jete a hned BAN bez zdovodnenia :cry:
Ked som zistoval preco, tak sa zacali vyhovarat ze mi nemohli zistit IP ani krajinu???
Ach sproste deti.Tak to vyzera ked sproste deti robia zo seba KING Adminov :stupid:
Potom mi napisali , ze ban som dostal iba na minutu, ze to nemam riesit a ich hlavny Admin mi poslal pozvanku do friend listu :lol:
Naposledy upravil(a) blaho dne pon 21. říj 2013, 20:16, celkem upraveno 1 x.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

hmm letadla ani vrtulníky mi až tak moc nevadí. Těm se dá jakš takš utíkat a schovat se před nima. (mají krapet omezený rozhled takže jsou celkem čitelní co udělají, ale tank je mrcha :-D Ještěže v BF4 má i recon C4 tak to pak není tak nerovnej souboj :-D. Je to hnus vědět, že je poblíž ta hromada šrotu a že nemůžu dělat víc než ležet a modlit se, aby už jel do pryč :-D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Jojo, počkej až tě bude neustále sundávat frajer v jetu s K/D 80. Nejlepší je na takové čitelné uhýbání kopec na Caspianu, tam se člověk fakt schová. Ale vždy to záleží od pilota/řidiče, to je pořád dokola :) Už jsem kolikrát sejmul tank sám pomocí RPG a proti jiné posádce jsem si ani neškrt.

Já už teda hraju skoro jen TDM na svk/cz nebo jak se to jmenuje. Nechci se do vydání čtyřky nervovat nad neschopným teamem a na TS se stejně sejdem maximálně 3. Prostě to nikdo moc nehraje teď před vydáním.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
Skverty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skverty »

kupkoid píše:Jojo, počkej až tě bude neustále sundávat frajer v jetu s K/D 80. Nejlepší je na takové čitelné uhýbání kopec na Caspianu, tam se člověk fakt schová. Ale vždy to záleží od pilota/řidiče, to je pořád dokola :) Už jsem kolikrát sejmul tank sám pomocí RPG a proti jiné posádce jsem si ani neškrt.

Já už teda hraju skoro jen TDM na svk/cz nebo jak se to jmenuje. Nechci se do vydání čtyřky nervovat nad neschopným teamem a na TS se stejně sejdem maximálně 3. Prostě to nikdo moc nehraje teď před vydáním.
Jestli hrajete nekdy TDM, tak napis, jaky mas nick. Momentalne nemam s kym hrat, tak by se nekdo do pranice hodil. :)
2500K @ 4.8GHz, MSI GTX 960, 16GB RAM, X-Fi XtremeGamer + AKG K 242 HD, Steelseries Rival, Win Server 2016
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

ten kopec si myslel ironicky ne?:-) Osobně nechápu proč tam ty lidi lezou. Výhled tam sice je, ale je to tak daleko, že od tam člověk trefí akorát velký... pro mě je maximální ještě ucházející range na střelbu cca 300m.

Na tu BF4 se fakt těším. To vybavení u recona se mi tam mnohem víc líbí. Jen mě štve, že asi budu muset udělat pořádnou výměnu PC. Letos jsem si koupil to co mám v podpisu, ale to jsem skládal se strašně omezeným rozpočtem. Na nějaké normal nastavení do šlape na pohodu ale na ultra už to není. Taky se mi zdá, že v BF4 se mi nestalo tolikrát jak na BF3, že mě někdo odpráskl za rohem a přes kopec.(po tom co se tam člověk schoval) Ten net code(nebo jak se tomu říká, je v tom BF fakt špatný :-) )

stejně tak si vzpomínám včera... střílím na týpka z coltu 1911 pošlu poslední patronu a říkám si a je to v haj... teď mě dá jelikož už nenabiju... borec udělá ještě několik kroků a pak se sklátí k zemi mrtvej (enemy killed) :-D (moje latency 19)
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Skverty píše:Jestli hrajete nekdy TDM, tak napis, jaky mas nick. Momentalne nemam s kym hrat, tak by se nekdo do pranice hodil. :)
Mám úplně stejný nick jako tady. [RAGE]kupkoid. Každopádně máme vysoké nároky :D Což zrovna ode mě zní celkem vtipně. Většinou tam vtrhnem ve více lidech a pak je mi i trochu líto druhého teamu.

Na Caspianu jsem myslel ten kopec uprostřed, teď nevím jestli je to C nebo D.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

jo aha já si spletl mapu:-) Myslel jsem, že máš na mysli kharg island. No na caspianu se dá schovat taky všude možně jen u toho bodu s anténou tam toho moc není no. Samá holá pláň :lol: Ale ten kopec uprostřed je dobrý maso. Zatím pokaždé co jsem to hrál, tak tam byla ultra střelnice :-D
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Jsem zvědav, jestli ponechají mini mapu s možností zvětšení v takovém stavu v jakém byla v betě nebo ji s rozumem vrátí do podoby z BF3. Je to sice kokotina, ale v BF3 byla možnost zvětšení mapy daleko lépe řešeno, tu hovadskou změnu nechápu, zas další zbytečný opruz pro hráče, kteří využívají její taktické možnosti.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Vlastimil91 píše:No kašlu na to. Tady jsem objevil solidní cenu :D
http://www.playintime.cz/battlefield-4- ... al-cd-key/
No uznejte. Standard Edition + Premium za 1562,-Kč je slušná cena :D
A je to na tutovku v ČJ! Jestli mám dát 1348,-Kč nebo 1562,-Kč je už takový detail.
Ten odkaz na shop je nějaký mrtvý a mimo to BF4 Standard Edition + Premium je po pravdě taky čudná verze, nikde jinde jsem to neviděl. :( Asi nejlepší možnost bude Battlefield 4 Limited Edition na key4you.cz za nějakých 960kč.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

mě to funguje normálně. Mám tam i detaily o objednávce atd... klíč mi pošlou den před vydáním, abych mohl downloadovat :-). četl jsem na ten obchod i nějaké recenze, takže snad bude vše v pořádku.

jinak premium edion je oficiální věc:

http://www.tweaktown.com/news/32403/ea- ... index.html

Včera TDM na BF3. Brokovnice (ta poloautomatická) je zajímavá zbraň :-D Pak nám tam jednu hru zkazil hacker. Naštěstí po kole vypadl. Težký kulomet a jen headshoty klidně přes půl mapy.

pokud ten rank systém bude stejný jak na BF3 tak na BF4 budu ze startu hrát DeathMatch. Ten lvl up tam jede ultra rychle :-D

Jo hele nevíte k čemu jsou ty orogin body za achievmenty? Kliknul jsem na ten odkaz pro více info, ale nic tam nebylo :lol: Tak nevím zdali se za to dá něco "koupit" jako je to třeba na Uplay nebo k čemu to je?:-)
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

sefin: Tohle je ciste premium, jenom ty DLC ne? Bez Bf4. Protoze na Originu to tak vychazi, 60 za hru a 50 za prem.

Jak pise Vizi, oficialne zadna verze hra+prem neni, stala by kolem 100.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

hmm jo vidíš to já si nepročetl ten článek pořádně. Takže ta jejich premium edition je vlastní tvorba na playintime. Prostě vezmou základní hru a hodí k tomu premium. Ono ať je to jak chce, hlavní věc je, aby to bylo v pořádku dodáno :-)

v pondělí se bude vědět s jistotou zdali to klaplo v pořádku :-)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Nojo, jenze to souvisi s tim ze maj 2xGTX780 v SLI, u normalni jedno-karty ten rozdil tak markantni nebude...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

presne tak...
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

vyplatí se dneska vůbec dávat 2 karty nebo jet na jedné výkonné? Všude pořád čtu něco o tom stutteringu atd tak nevím. Chtěl bych si během příštího roku koupit high end komp a nevím zdali tam pak dat 1 nebo 2 karty.
S mladou už jsem dlouho tak to zavání svatbou a rodinou, tak bych si předtím rád koupil ještě high end komp (aspoň jednou v životě... ) :lol:
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Já bych volil asi 1 výkonnou, počkal bych si na nějakou GTX 880 Ti / R9 290X + přihodil 24/32GB DDR3 2800/3100mhz ramky (na ddr4 je čas) + slušné cpu i7-4930 apod. a měl bych pak asi na chvíli klid.
Sice píší že konzole (zejména PS4) jsou dnes využity u her jako Killzone Shadow Fall jen na velmi malou část výkonového potenciálu (ten bude prý plně využit až u her za cca 2-3 roky), ale ono to mít snad tak radikální vliv nebude aby pak konverze těchto her na pc chtěly Titana v 3SLI + 16j cpu...
Záleží na penězích a tom co člověk chce- pakliže plánuješ i lepší monitor 1440/1600P nebo dokonce 4K, tak to bude chtít hodně silné železo a vyplatí se investovat co půjde abys to pak nemusel alespoň 3 roky řešit :)
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

monitor měnit nebudu koupil jsem si foris 2333. Velikost mi vyhovuje. Chtěl jsem původně 27" ale měl jsem jí půjčenou na týden a bylo to na mě moc velké. Na obří TV si zvyknu během 5ti minut, ale monitor ne. Těch 23" je pro mě optimální. Na komp si chci vyhradit cca 40- 50 tis :oops: (bez HDD, to si nechám ty 2 SSD co mám teď) Ideálně to snad složím v Q1 2014. Teď potřebuji ještě doopravit auto a prodat ho :-D

btw taky vás štve to vydání BF4? Zrovna když je prodloužený víkend a oni nám to pustí až úterý :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“