Ahoj,
mám sluchátka koss porta pro. Jsem s nimi v celku spokojený, ale přetrhl se mi kabel.
Chci se proto zeptat, jestli když tam naletuju kabel z těch "nejobyčejnějších" sluchátek, které se prodávají, tak jestli to má nějaký vliv na kvalitu zvuku a basů, nebo jestli je rozdíl zanedbatelný?
Když se tento kabel znovu přetrhne, tak mě to nebude tolik mrzet a koupím za 15,- nový i se sluchátkama
Díky za odpovědi.
Normálního kabelu dozajista. Ale utlratenounká smaltem "izolovaná", a ne dvakrát dobře pájená licnička může ještě dost překvapit. Aby tam pak neměl přes 10Ohm
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Ok, díky moc za odpovědi. Prozatím tam dám nějakej shit, co se mi tu válí, a časem si seženu nějakej standart. Stejně neočekávám že tento kabel vydrží déle jak měsíc
Jinak ještě pro doplnění. Nevíte náhodou o nějakém obchodě kde by se dal náhradní kabel za rozumnou cenu koupit?
Většinou narážím na ceny od 700,- výše, což mi příjde trochu moc.
Narazil jsem ještě na toto, ale všechny shopy jsou bohužel mimo moje bydliště.
Díky za info
Myslím, že původní myšlenka byla koupit sra.ková sluchátka s kabelem, uříznout a napojit na koss porta pro. Tato varianta zaručuje i jakousi úroveň jacka pro připojení. Měl jsem v ruce doje.aný konektor na Iphonu, rval se tam konektor 3,5 mm za 8 Kč z elektroobchodu...
Jinak kabel z odkazu by měl stačit...Pokud vyhovuje mechanicky.
Doufám, že se to nezvrtne na debatu, jestli by nebyl nejlepší tlustý pozlacený měděný kabel bez bublinek se speciálním složením izolace ..atd..atd...atd..
PC1: CPU: Core I3-3225, MB: ASUS P8H77-M, RAM: 16GB DDR3 1600, HD:Samsung SSD 850 EVO 250GB, OS: W10 Pro x64 Cz
NB: HP EliteBook 2540P, CPU: Intel Core I5, 8GB RAM, HD Samsung 850 EVO 250 GB, W10 Pro x64 Cz
PC2: I5-2500K, GIGABYTE GA-B75N, RAM 8GB DDR3 1600, SSD SAMSUNG EVO 120GB, W10 - Insider aktuální
něco takového nemá smysl moc řešit, jestli je to čínská edice port, tak tam jsou káblíky tlusté jak vlas
takže klidně stačí kabel od shitovních sluchátek
Ok, mám na to stejný názor.
Šlo mi jen o to, že kablíky se špatně pájí, jak mají tu smatovanou "izolaci", ale nakonec jsem to nějak zmáknul.
Takže až se to od*ebe, tak koupím to co psal ythren. Tak díky za odpovědi