All in one NZXT Kraken - jak znova naplnit?
Moderátor: morke
- dohnalik
- Středně pokročilý

All in one NZXT Kraken - jak znova naplnit?
Zdravím, byl jsem nucen rozebrat AIO chlazení Kraken X40 od NZXT, kvůli strašnému rachotu co to vydávalo...dal jsem to dohromady, dost chladící kapaliny v okruhu zůstalo, ale napadá vás jak to doplnit? Je tam jenom malej vrut, tak 3mm otvor...když to tam budu cpát injekční stříkačkou, tak nebude mít kam uniknout vzduch, což je blbý. Napadá vás nějaká alternativa? nebo budu muset někde přerušit okruh?
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: All in one NZXT Kraken - jak znova naplnit?
Bez expanzky to už podle mě nikdy nenaplníš, ve výrobě to tam plní podtlakem. Neměl jsi to kvůli té hlučnosti rozebírat ale reklamovat...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- dohnalik
- Středně pokročilý

jop, to jsem se pokoušel...neuspěl jsem.
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jediné řešení teď je koupit nějakou levnou expanzku http://www.alphacool.cz/produkt/Alphaco ... 10_LT.html ale ten all-in-one systém je tak blbě navržený, že by jsi jí musel mít výš než je pumpa v CPU bloku a to jsi nejsem jistý, jestli lze uvnitř case realizovat 
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."