ovladač intel watchdog timer driver

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Mazda6style
Nováček
Nováček

ovladač intel watchdog timer driver

Příspěvek od Mazda6style »

mám CPU INTEL I3 2125 na desce ASUS P8H67-M EVO a potřebuji updatovat driver "intel watchdog timer driverů na stránce INTELu jsem jej nenašel na ASUS webu taky ne --- několik google odkazů směřuje na update přes asus all suite II - s tím nemám už vůbec zkušenost

díky za postřehy
Eddward
Moderátor
Moderátor

Re: ovladač intel watchdog timer driver

Příspěvek od Eddward »

watchdog timer sa aktualizuje v ramci novych verzii biosov, cez Windows maximalne v ramci ovladacov pre chipset... nic ine ma nenapada... naco to potrebujes vlastne ?
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.5Ghz
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
Mazda6style
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mazda6style »

mám častěji BSOD s chybou CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT - vím že to může mít plno jiných příčin ( patrně kolísání napětí - problém totiž vznikne hlavně od momentu kdy jsem připojil na PC 3tí HDD - pozn špatný HDD to není - je jedno jaký 3tí tam dám), ale chtěl jsem prostě aktualizovat ovladače abych vyloučil tento důvod - pozn driver navigator mi vyhazuje že právě tento ovladač je out of date / ale mám trial verzi driver navi a ta neumí sám ovladač updatovat a full verze navigatoru není free k mání)

P.S. nedá se softwarově nějak přílišné kolísání napětí zjistit?
Eddward
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Eddward »

Intel watchdog timer driver ako ovladac mi nie je zname ze by samostatne existoval. Je to zalezitost biosu ako som pisal.
Je ale mozne ze si ten Asus AI Suite II nejake dodatocne ovladace instaluje.
Stiahni si to http://www.asus.com/Motherboards/P8H67M_EVO/#support v sekcii Utilities - ASUS AI Suite II V1.01.13 Install Program, pripadne aj patch pokial to nepojde nainstalovat - AI Suite II Patcher
Potom by som aktualizoval ovladace z webu vyrobcu dosky pre chipset a Intel Management Engine (v7.0) a mozno to bude OK.
cez SW mozes napätie pre jednotlive vetvy zo zdroja sledovat napr. cez HW monitor, teda pokial ten program tvoju dosku podporuje.. ale aj AIDA64 ci HWInfo64 maju take senzory, ale na nejaku velku presnost by som sa nespoliehal
Intel Core i7 8700K @ 4.8Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO 2.1/15.5Ghz
Crucial MX500 2TB | Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W11 x64 Pro | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
Time Spy: 11 610
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“