Dobrý den,
mám jeden takový poměrně triviální dotaz. Potřeboval bych zablokovat porty pro nebezpečně návykovou hru World of Tanks, kvůli svého bratra. Našel jsem si stránku, kde je konkrétní návod na odblokování pro můj router. Ale už jsem nepobral, co dělat, když ty porty chci zablokovat, aby můj závislý mladší bratr nemohl hru spustit. U každého portu je status enabled a disabled, ale pokud jsem to pochopil dobře, tak to pouze zapíná/vypíná tuto funkci, nikoliv odblokovává a zablokovává porty. Prosím Vás, jak postupovat, abych porty zablokoval a hra nešla již spustit.
Děkuji za odpověď
Zablokování portů v routeru
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Zablokování portů v routeru
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- PKBO
- Moderátor

Re: Zablokování portů v routeru
Bude hrát něco jinýho... A počkej na ty škody až se bude pokoušet to zprovoznit, vypojování a zapojování routeru, stokrát restartovaný pc, vymlácený tlačítkla klávesnice, nainstalovaných 5 různých nefunkčních antivirů, protelefonovaný hodiny na wargaming...
Ještě se do toho chceš pouštět ?
Bylo by dobrý napsat typ routeru.
Ještě se do toho chceš pouštět ?
Bylo by dobrý napsat typ routeru.
- LoCo99
- Začátečník

tak mu změň heslo a mejl a hru odinstaluj ne
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Pánové cením si vaší pozornosti, ale pokud mi chcete pomoct, tak se zkusme bavit o těch portech. Změna hesla není možná, ani odinstalovat. Potřebuju řešení, které nedokáže sám vyřešit, tj. zablokování v routeru. Router je TP-Link TL-WR841N. V položce Forwarding-Virtual servers jsem přidělil jednolivé porty pro hru, zadal jeho ip adresu,u protokolu zvolil hodnotu all (tj. TCP,UDP), nastavil status disabled (tady bude asi problém protože nechápu, zda to porty zablokovává nebo jen vypíná daný virtal server,jakože asi to druhé,proto píšu) a hra stále jede. Divné je, že ani zablokování ve firewallu a antiviru NOD32 nepomáhá. Ta hra se prostě pokaždé bez problému spustí 
Díky za rady
Díky za rady
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Zkusil bych na to jit jinak - dej enable advanced bandwidth control a pro bratrovo IP + porty na kterych vis ze WoT beha nastav rychlost <8kbps. To by melo efektivne znemoznit hrani.
- wallot
- Středně pokročilý

-
Virtual servers aneb port forwarding je pro pristup z venku dovnitr.
Udelej to pres Access control
Host - PC tveho bratra
Target - WOT servery - presna IP a porty si najdi na webu WOT
a pak uz jen nastav odpovidajici pravidla
A nebo pres QoS a omezeni rychlosti.
Ale teda stejne to neni moc systemove reseni zvlast pro dite.
Udelej to pres Access control
Host - PC tveho bratra
Target - WOT servery - presna IP a porty si najdi na webu WOT
a pak uz jen nastav odpovidajici pravidla
A nebo pres QoS a omezeni rychlosti.
Ale teda stejne to neni moc systemove reseni zvlast pro dite.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Díky pánové za dobré rady. Sice hru lze stále bez problému hrát, ale to už je s největší pravděpodobností problém nesprávných portů uvedených na všemožných fórech, jelikož nastavený to musím mít dobře. Našel jsem si ip evropskýchch serverů a porty(nejspíš neaktuální) a nevím co patří k sobě. Zkusím něco zjistit na oficiálním fóru hry.