Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skverty
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 4

Příspěvek od Skverty »

Jak uz to tu nekdo psal, EA ma uz udelanej kalendar a vychazi to, ze BF hru budou vydavat kazdy 2 roky. -_- S tim, ze misto medalu by melo vychazet Bad Company, prej.
2500K @ 4.8GHz, MSI GTX 960, 16GB RAM, X-Fi XtremeGamer + AKG K 242 HD, Steelseries Rival, Win Server 2016
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

No tak MoH je pěkná sračk* to radši ten Bad Company. U MoH nejvíc lituji svých peněz. U BF3 jsem aspoň vyseděl zatím 950hod a u MoH sotva 50hod :D
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

sam_217 píše: A k těm betám, já tu betu zkoušel a na nějaký tragický bugy sem nenarazil, většinu z těch co šlo spatřit opravili v betě a v současný verzi už nejsou, resp se objevily maximálně tak bugy nový - takže stále neplatí to rovnítko, že beta je úplně to samý co final verze, takže ano, chtělo by to popracovat na věštění.
takže to že opravili bugy z bety a pribudli nové je v poriadku :D
to že netcode je tragický ako bol aj v bete tak je aj vo finálnej a možno aj ešte horší je tiež v poriadku (a to sľubovali vylepšený netcode oproti BF3 :lol: )
to že hra sa nedá spustiť padá, padajú servre atď. je tiež v poriadku
vlastne ono je to úplne super hra už jej len chýba aby fungovala ale to nevadí je to battlefield a s tým sa počíta že to nebude fungovať ale prekusneme to veď prečo nie ?
ty si stratený prípad ...

"vyhlazování síťových prvků" je najväčšia blbosť akú do BF3 BF4 mohli dať

jediné čo je na tej hre dobré je ozvučenie oproti BF3 ale oproti BC2 je to slabota
a sem-tam to graficky celkom pekne vyzerá ale niektoré scenérie sú katastrofa, nezmyselné nasvietenie kde sú nasvietené rastlinky z ničoho ma celkom pobavilo ... a toho tam je viac ... stačí otvoriť oči to pomáha :)

máš pravdu na tom veštení budem musieť popracovať lebo som očakával že tá hra bude zlá ale ona je ešte horšia takže na budúce ešte menej optimizmu :lol:

každopádne som rád že ťa hra baví a splnila tvoje očakávania ale evidentne každý má iné nároky na hru ako takú a jej funkčnosť

ja len nerozumiem tvojmu presviedčaniu mňa alebo niekoho iného
každý si spraví názor na tú hru sám to že sa niekomu páči to neberiem tak isto ako že sa niekomu nepáči ale bohužiaľ sú tu fakty ktoré sa nedajú nijako vyvrátiť
a keď na ne niekto poukáže tak je automaticky hater a neviem čo ... smutné ...
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

No a jak to dopadlo s těma AMD ptákama? Tady mluvíte o nějakejch blbostech jako je zabíjení za bednama a detekce zásahů, ale na to nejdůležitější se zapomene... Jsou teda ty ptáci lepší než v BF3?
Obrázek
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

mam nvidii a pri pohledu do hejna "amd ptaku" se fps ani nepohnou,takze asi tak...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Podla mna maju v BF4 Nvidiaci väčších vtakov ako Atinaci :mrgreen:
Kolega ma 7970 na necelych 1100MHz co sme tak porovnavali tak mi to ide lepsie /ja na 1189Mhz :wink:/
Takze zatial pohoda.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Ahoj. BETU jsem prosvihl kvuli pracovnimu vytizeni. Chci se zeptat - pokud me moc nebavila BF3, tak 4 neni uz vubec pro me? (Nebavila oproti napr BF2 nebo aktualne RO2)
Neberte to prosim jako flame.
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Netusi nekdo jestli se lze pripojit k serveru,ktery je full opsazen stim ze budu v cekacce?
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Fronta není zatím implementovaná.

Pokud tě nebavila trojka, tak bych to neriskoval. Je to podobné. Navíc by tě mohly odradit aktuální technické problémy - padá to jak hrušky. Já teď válčím s "Game disconnected: client closed down connection". Asi se tady všichni shodneme, že to opět vyšlo ve stadiu bety :)
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

keistown píše:1. Moje auto je rozbity stejne jako sousedovo - ty auta musi byt identicky rozbity? Ne, to stejne znamena ze jsou ve stejnym stavu - rozbity. Navic to nema vliv na problem.
Jakou mírou ty na mě, takovou já na tebe, jsem rád, že jsi pochopil irelevantnost takovýho detailismu v danym problému, možná by ti to mohlo příště dojít až budeš číst názory někoho jinýho, který neznamenaj vyloženě to, co sis ty usmyslel. (viz vysvětlivky níže)
keistown píše: 2. Slovni spojeni "melo by" muze mit vyznam jako "mohlo by" tzn. sis odpovedel sam.
Tak to žijem asi v jiný republice, tam kde žiju já "mělo by" nelze ztotožnit s "mohlo by", jsou to 2 odlišný slova - "měl (bys)" je od slova "musíš" a "mohl (bys)" od slova můžeš - on musí -> on by měl, on může -> on by mohl. :idea:
keistown píše: 3. Jsi vymyslel sam? Tak 2/10. Pokud je pro tebe "nevidel jsi, proto nemuzes tvrdit" relevantni argument, prosim odevzdej obcanku.
Ano, jsem hrdým autorem této slovní konstrukce, protože když se tak vehementně oháníš doublethinkem (kde mimo jiný, to s tou spotřebou opravdu není doublethink), tak jsem ti podobně nesmyslnej příklad aplikoval i na tebe, vyvrátit jsi ho nedokázal asi ze stejnýho důvodu proč chybně označuješ nezájem o spotřebu a zájem o cenu za doublethink a proto si se zmohl jen na nesmyslné hodnocení že to je "tak 2/10", což ukazuje akorát "když na to nemám argumenty, tak mu to nandám hodnocením s nízkejma číslíčkama, čili už nejsme v diskuzi, jsme v soutěži toho kdo má lepší žvásty.

A k tomu hlavnímu - neviděl jsi, nemůžeš tvrdit - vše co řikám jen, že se oháníte nějakýma YT videama a řečma druhejch a bijete si na prsa, jak jste věděli že to bude špatně, aniž byste tu hru vlastnili a ověřili si to sami = opravdu velká důvěra a přejímání cizích tvrzení za vlastní, o čem to svědčí? že by zaujatost? protože rozumnej člověk nedá jen tak na kecy, ale třeba si to vyzkouší, že by se to potvrdilo, vidět YT videa a řeči pár lidí na fóru je jen jedna strana mince. Jen tak mimochodem, já tu hru taky nevlastnim, hrál jsem jen betu, tu hru bych nepředobjednal, YT videa a řeči lidí beru taky v potaz, ale odmítám ten postoj hned něco odsuzovat a plivat na to jenom na základě informací z druhý ruky abych si dokázal, že ta hra je dost špatná špatná na to, abych se nedonutil si jí koupit a každej kdo tak učinil je stručně řečeno idiot.
keistown píše:Bod 4 presne vystihuje tvuj nazor. Aneb budu hledat kazdou malickost, abych se na nu vymluvil. Faktem je ze netcode v BF4 je naprd a ti co to prorokovali meli pravdu. Muzes se treba postavit na hlavu, ale nic s tim neudelas. A tvrzeni ze to jsou jiny bugy, (a pritom netcode je stejny) a proto to vlastne ablablabla je docela k smichu.
Omyl, já sem svůj první příspěvek k tomu tématu směřoval už od počátku tak, že BF3 beta nebyla shodná s BF3 final a že prostor pro opravení bugů v betě do finalu stále je, nikde jsem netvrdil, že BF4 nebude zabugovaná, netvrdil jsem, že netcode bude lepší a vůbec, moje tvrzení nikdy nebyla přímá negace iOiooho tvrzení, byla to jen kritika takto předem zaujatýho nenávistnýho postoje vůči BF4.
keistown píše: Necelt jsem tvoje dalsi "argumenty", jestli to bylo jak ty argumenty tady tak jsem ani o nic neprisel. Ten radoby chytry vyblitek sis mohl nechat, ztrata energie. Doublethink to byl proto, ze tvrdil ze mu nezalezi na spotrebe, ale na cene ano. Rozdil spotreb byl maly (proto maly doublethink), ne vsak nekonecne maly ani zadny. Kdyby se dany clovek nezajimal o spotrebu, nikdy by nezjistil celkovou cenu.
Stále si stojíš na svym omylu, pro ujasnění - doublethink je akceptování dvou si vzájemně odporujících věcí - řekni mi, jakym způsobem si odporuje nezájem o spotřebu se zájmem o cenu produktu? že by nijak? že by příliš mnoho dodatečných podmínek?(jako třeba cena za spotřebu, jestli třeba není zadarmo, jestli si dotyčnej nehodlá produkt kupovat jen na ozdobu, jak často to bude provozovat + že by jak moc velkej je rozdíl ve spotřebě dvou zvažovaných produktů?...)...[blik cvak]...to je zas výmysl, ano malej rozdíl ve spotřebě = malej doublethink, omfg - zřejmě ti uchází, že když je rozdíl ve spotřebě malej, tak dotyčnej nebude řešit celkovou cenu i se spotřebou ale bude ho zajímat jenom poměr cena/výkon těch dvou produktů, právě díky tomu, že je rozdíl ve spotřebě malej to není doublethink, neboť nezájem o spotřebu pramení z malýho rozdílu ve spotřebě, proto to není v rozporu se zájmem o cenu produktu...[/blik cvak]
keistown píše: Ale libi se mi jak jsi butthurt, prakicky sam kvuli sobe a tomu ze nemuzes rozdejchat ze ostatni meli pravdu s tim ze EA nesplni co slibuje. :wink:
Ale to vůbec není pravda, já nikde totiž netvrdil, že EA splní, to co slibuje, jak sem psal výše k bodu 4, poukazoval jsem jen na fakt, že beta má zpočátku i víc bugů a leccos se zpraví a že BF4 beta nemusí být identická s BF4 stejně, jako nebylo identický BF3 se svojí betou, to že se některý bugy zachovali, budiž, ale tvrzení že Beta je to samý co final je další nenávistná zaujatá dedukce z důvodu zklamání, který když se přesně objasní tak to znamená totéž, jako bys řekl ,že vývojáři v Betě vůbec neopravili žádný bugy a všechno to poslali do finalu - a to není pravda, v BF4 betě byly bugy, který už final nemá, a ano, má zase jiný, což je politováníhodná neschopnost a taky bych rád viděl jak jim davy hráčů reklamujou jejich hru, nicméně ARMA 3 to vyřešila způsobem, že se vydala už jako Alpha/beta a i final má stále bugy a jiný bitevní hry tady nemáme, tak nevim, co si tim nadávánim na to řešíte...
iOioo píše:......ja len nerozumiem tvojmu presviedčaniu mňa alebo niekoho iného
každý si spraví názor na tú hru sám to že sa niekomu páči to neberiem tak isto ako že sa niekomu nepáči ale bohužiaľ sú tu fakty ktoré sa nedajú nijako vyvrátiť
a keď na ne niekto poukáže tak je automaticky hater a neviem čo ... smutné ...
viz hore...
Já nevim kolikrát mám poukazovat na to, že tu hru taky nevlastnim a nepatřim mezi nadšené předobjednavatele...opravdu nevim, odkud to vaše mínění a paušalizování mě na zapřísáhlýho FANa battlefieldu pramení.
Ano, je to tragédie ty bugy, ano EA sou šmejdi nesplňujou co slibujou a mám dalších X výtek co mi na BFku schází aby to byla pořádná hra (pořádnej spectator, funkčnější konzole, modifikace...).
Já sem jenom kritizoval až příliš negativní postoj a to ještě před zahájenim bety, nebyl sem ten, kdo tomu nadržoval, ty žes poukázal na nějaký chyby? kdyby jsi jen poukázal, tak by to nevypadalo , že jsi hejter, ty ses tak projevoval. Z toho důvodu asi, když já jsem stále poukázal na zbytečnost "věštění" a pomolouvání předem a dalších absolutizovanejch tvrzení jakože BF beta = BF final, protože ano, bugy má i final, ale beta v prvních dnech byla rozhodně víc zabugovaná jak final a prostě všecko sem popsal už výše, takže když jsem si dovolil spíš toto kritizovat a navést k neutrálnímu postoji, tak jsem byl označen za toho, kdo tvrdí přesnej opak, že se vše vyplní a BF4 bude super hra a že sem největší fanboy Battlefieldu. Tu hru nemám a narozdíl od vás ikdyž sem viděl videa s BF4 netcode tak se neodvažuju na to okamžitě hnojit, protože betu sem hrál několikrát a nic z toho se mi nestalo a i kdyby někde si to ještě pro jsitotu vyzkoušim - můžete aspoň vy 2 říct, že jste zkusili aspoň tu betu? to by mě teda fakt zajímalo...

a omlouvám se za OT, fakt mi to nedalo více už to rozvádět nebudu, pokud to dotyční z týhle slohovky nepochopí, asi to nemá cenu...možná SZ na usmířenou, což pochybuju, já jsem totiž teď ten co "plácá pátý přes devátý a není schopnej rozdejchat, že měli s věštěnim o špatnosti BF4 pravdu", čili vše bylo již dokázáno, ego UP, chytří věštci se vyvýšili a hloupí kupci a neutrálové poníženi.
Naposledy upravil(a) sam_217 dne pát 1. lis 2013, 16:55, celkem upraveno 4 x.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Hezký slohovky. Měl bych blbou páteční otázku. Jsem zlej, když jim to "ukradnu na vyzkoušení" za to, co provedli se SimCity?
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Ani ne, stejně jde o MP. A ten si bez originálky nezahraješ.

Pánové nade mnou - nechcete ti vydat knižně?
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

sam_217 neboj betu som hral dostatočne na to aby som si dokázal urobiť na ňu názor ale final betu som nehral pretože za toto dávať peniaze odmietam z princípu
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Final betu - s timhle označenim už souhlasim, nicméně to je otázka každýho, do čeho chce investovat, když se chce zabavit hrou podobnýho žánru...ukaž mi lepší hru od někoho jinýho, máš snad na výběr? Buď to hrát budeš a nebo nebudeš vůbec...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Však ale o tom to je, tak nevím proč se tak hádáte... Někomu to jak to tak vypadá vadí dost, já se přiznám že mě taky. Od BF3 i BF4 čekal hru kde bude mnohem víc záležet např. na přesnosti a rychlosti (kdo hrál třeba counter strike, tak asi ví jak to myslím), než na spoustě bugů, náhod, "reálnejch" featur jako potlačovací palba a podobně. Radši než hrát tohle, tak jsi to vystihnul přesně, nebudu hrát vůbec. Až tak mě všechny už stokrát zmíněný nedodělky vaděj.
Obrázek
michalos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michalos »

Mám měnší problém, v levém horním rohu mám pořád na stejném místě tečku, máte to někdo taky? Nejnovější ovladače 331.65
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Case: Jonsbo BO400 + 10x FAN Noctua Sterrox black, CPU: AMD Ryzen 7 9850X3D, MB: ROG CROSSHAIR X870E HERO, RAM: 64GB DDR5, Gskill 6000 MHz CL28 (2x32GB), VGA: Nvidia MSI RTX 5090 Suprim 32GB GDDR7, SSD: Samsung 9100 4TB (System) + USB/Sata 7,68TB Micron 5210 ION (enterprise), Sandisk Professional G-DRIVE 24TB, PSU: Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition, Corsair K100 RGB OPX US layout, Panasonic TX-65JZ2000E, Samsung 27" Odyssey OLED G8 (G81SF) 4K 240Hz, Linksys Velop PRO 7 OS: Windows 10 Enterprise
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak co koukáte na kaspickou hranici jak krásně vypadá v BF4 :D
Já už se na to úplně těším.
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

Melte si všichni co chcete, BF4 mulťák je parádní...
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

michalos píše:Mám měnší problém, v levém horním rohu mám pořád na stejném místě tečku, máte to někdo taky? Nejnovější ovladače 331.65
jj, to normalne delaji zbytecne predimenzovany kompy jako ten tvuj
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

jak mate nastaveno vyhlazovani sitovych prvku ?? 0 nebo 100 % ??
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“