GTX 580 rada

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Nabu
Začátečník
Začátečník

GTX 580 rada

Příspěvek od Nabu »

zdarec, mám gigatbyte GTX 580 superoverclock. Zapnu pc, pc jede, ale není obraz. Při předchozím zapnutí bylo pc ještě uplně ok, ale druhý den už prostě bez obrazu. Tak sem kartu vyndal, dal ji do druhého pc a druhé pc to stejne..jede ale neni obraz. Tak jsem si přinesl jinou kartu a obě PC jedou v pohodě s jinou kartou...tudíž je asi ta puvodni karta špatná. Tak jsem ji odnesl na reklamačku, protože ještě byla rok a pul v zaruce. A po měsíci mi přišel mail, že si ji mam vyzvednout. Reklamace neuznana. Prý jim karta jede, takže neví v čem je problem, ale přesto na dvou pc ta karta nejela..tak jak jsem psal výše.

A chci se zeptat, pokud ji donesu domu (mam si ji dnes vyzvednout) a karta nepojede tak jak nejela předtím, tak má někdo prosím tušení jak to mám řešit? přes reklamaci cesta asi nevede vypadá to.

děkuji za případné rady...stála mě 12k a jestli mi doma nepojede na žádném pc a oni ji nevyreklamují tak se asi zabiju :D reklamoval jsem ji v alfě, ted už TSbohemia brno

jinak pc mam i5 2500k, zdroj corsair 750w a deska je gigabyte Z68.
i5-2500K 3,4 GHz, 8GB ram, GTX 1060 6GB, Sound Blaster X-Fi
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Re: GTX 580 rada

Příspěvek od Shakall605 »

Při převzetí chtěj aby ji před tebou vyzkoušeli. Že nevěříš že jede...
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

tak to žiješ ve vysněným světě :) ale dík za radu.

mimochodem po tom co jsem grafiku donesl domu a zapojil pc...tak pc bez problemu jede...při předáváni u reklamace mi řekli že se zavada neprojevila.

No a uteklo cca 14 dni a čumim do pc a najednou monitor blikl a napsalo se mi že ovladač nvidia přestal pracovat..ale pc jelo dal..za 2 min cca se pc uplně seklo a vypl se monitor po chvilce..tak dam restart a blue screen a pise to neco s graphic hardware..tak dam restart a to stejny...tak dam dalsi restart a stav nouze, ten jede. přeinstaloval jsem ovladače clean instalation restartuju pc a opět blue screen a konec...tak že by už umřela uplně ? naky navrh a nebo mam jit rovnou na reklamaci znova ?
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Nabu píše:tak to žiješ ve vysněným světě :) ale dík za radu.
Vysněný svět si představuji jinak. Pokud prodejce funguje i jako servisní středisko např. alfa, měli by ti vyhovět. Aby ses případně vyhnul dalším nepříjemnostem. A ano, znova na reklamaci.
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

poslali to na reklamaci nekam do holandska a kdyz jsem se ho zeptal jestli by to mohl predemnou zapojit tak mi rekl ze jejich spolecnost tuto sluzbu nepodporuje :D
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Nabu píše:poslali to na reklamaci nekam do holandska a kdyz jsem se ho zeptal jestli by to mohl predemnou zapojit tak mi rekl ze jejich spolecnost tuto sluzbu nepodporuje :D
Kde to máš koupené? Ať víme komu se do budoucna vyhnout...

Grafiku vyzkoušej ještě než tam půjdeš i na jiném PC, ať víš na 100% že je v křemíkovém nebi.
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

alfacomp brno, ted uz je to teda asi TS bohemia protoze se nejak spojili ci co
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Nabu píše:alfacomp brno, ted uz je to teda asi TS bohemia protoze se nejak spojili ci co
Nvm, nereklamoval jsem od doby co to koupila bohemka. Každopádně ať si frázi "neposkytujeme takové služby" strčí do... pryč.
Kdyby oni to nikdy nevyzkoušeli, potom bys mohl chodit na reklamaci pořád do kola. Protože oni to nevyzkouší při příjmu, ani po? Co tj. za blbost.
Na vyžádání ti musí ukázat, že věc je v takovém stavu, jak udává reklamační protokol.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nikdy jsem nevidel,ze by pred tebou kdekoliv na reklamaci cokoliv zkouseli,reklamoval jsme piskajici zdroj a oni ze je to normalni,ze to asi u reklamace asi neuspeje,ale ze to prijmou,tak rikam,at ho zapoji a poslechne si to, a on ze jen prijma reklamace,nezkousi zavady...a taky bohuzel budu mesic bez zdroje,tak rikam - co takhle me pujcit nejakej jinej? jo tak takovy sluzby neposkytujeme...kdepak nas zakaznik,nas pan...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
steve.puma
Nováček
Nováček

Příspěvek od steve.puma »

Mám dotaz,nevíte kde stáhnu nejnovější BIOS na GV-N580UD-15I,na těch jejich stránkach nic není a potřeboval bych update toho BIOSu,protože ta karta dost ,v některých hrách padá.Díky.Mám tam původní BIOS.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Mimochodem, ukázání vady je reklamačním technikům uplně u ... díry. Při třetí reklamaci myši se stejnou vadou (vysoká odezva) řekli, že závada se neprojevila. Tak jsem vyndal telefon a notebook, myš k nim připojil a předvedl. Prej ať si s tím jdu za znalcem.

Takže se mnou vyjebal poslední obchod, se kterým jsem měl dobré zkušenosti (CZC) :(
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Alfajk píše:nikdy jsem nevidel,ze by pred tebou kdekoliv na reklamaci cokoliv zkouseli,reklamoval jsme piskajici zdroj a oni ze je to normalni,ze to asi u reklamace asi neuspeje,ale ze to prijmou,tak rikam,at ho zapoji a poslechne si to, a on ze jen prijma reklamace,nezkousi zavady...a taky bohuzel budu mesic bez zdroje,tak rikam - co takhle me pujcit nejakej jinej? jo tak takovy sluzby neposkytujeme...kdepak nas zakaznik,nas pan...
Takovy shop třeba zde v Recku mame. Ale samozrejme je o dost drazsi. Nelze kombinovat nizkou cenu a nadstandartni služby. Stejne tak tento shop ma obchodni a servisni sit po cele zemi, takze lze zavadu reklamovat a primo s technikem komunikovat a byt u toho. Resi to pak okamzitou vymenou zboží. U bezneho e-shopu to poslou nekam do tramtarie a cekaci lhuta je klidne 3 mesicni a klidne to pijde, ze zavada se neprojevila. Když cesky zakaznik bude honit jen cenu, tak necekejte nejaky servis.

Jinak tohle patri spis do reklamacni sekce. Zde reste ciste reseni problemu a ne reklamaci jako takovou.
steve.puma
Nováček
Nováček

Prosím o radu,mám GTX580 Gigabyte a když jsem měl AMD grafiku šli všechny hry v pohodě,ale jak jsem dal do kompu 580GTX tak mě u her třeba Crysis3,Rome total war,Splinter cell blacklist,pořád vyskakuje hláška nvidi kernel přestal pracovat a spadne mi celý komp.Nevíte co upravit ,aby to šlo.Děkuji.Ovladače jsem zkoušel různé,ale pořád stejný.
leonin
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od leonin »

Ahoj jedna se o kartu z druhe ruky nebo jsi prvni majitel?
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

1) odinstaluj drivery nVidie uplně a stahni nové ale neinstaluj je.
2) stahni program DDU (Display Driver Unninstaler)
3) restartuj PC a nabootuj do stavu nouze systému windows
4) rozbal DDU a dej odinstalovat veškerý software nVidie
5) restartuje se ti PC
6) nainstaluj nové Drivery a uvidiš jestli se to zlepšílo
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
steve.puma
Nováček
Nováček

Všechno jsem zkoušel a stejně těch pár her pořád padá,nevím asi ta grafika je nějaká vadná.Díky za rady.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“