Recept na vycisteni podlozky

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
jeremy987
Nováček
Nováček

Recept na vycisteni podlozky

Příspěvek od jeremy987 »

Ahoj jiz delsi dobu pouzivam podlozku Razer Goliathus a chtel bych ji vycistit, ve prostred uz je celkem zaspinena, ale bojim se abych neposkodil vlakna, nemate nekdo nakej recept jak ucine vycistit podlozku bez poskozeni? Konkretne je to tahle http://www.czc.cz/razer-goliathus-omega ... 30/produkt .
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Recept na vycisteni podlozky

Příspěvek od kotas »

Nevím, ale v době, kdy jsem hodně pařil na kompu, tak jsem ty drahé látkové podložky normálně dal vyprat do pračky a nezničila se a byla jako nová :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Progamershop
Nováček
Nováček

Příspěvek od Progamershop »

Myslím že bohatě postačí šetrně omýt mýdlovou vodou a houbičkou. Hladkou, žádné hrubé povrchy a urputné drhnutí. Na podložce by měla být převážně mastnota.
jeremy987
Nováček
Nováček

Příspěvek od jeremy987 »

Tak jsem to cistil, nejdrive pouze hadrikem a teplou vodou, mastnota se stale drzela, pote trosku saponatu, stale nic moc, nakonec jsem na to vymackal citronovou stavu a na ten omastek funguje jak zazrak, akurat je potreba to pote setrit hadrikem cistym navlhcenym teplou vodou, aby to neposkodilo barvu...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“