Zakladni deska s AGP slotem
- tielka
- Středně pokročilý
Re: Zakladni deska s AGP slotem
poslední bios 1018 nahodit nejde dělá to paseku mám tam 1014 pak jsou nějaké bety ale podle cpu support stačí na podporované cpu bios 1012 problém na té desce je že z biosu se nedá taktovat a ani nejsou v biosu žádné figurčičky takže zůstává jen clockgen mrknu na cpu jak si psal P4 ku, FSB800 s HT ...
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Hmm, no ok, tak netaktuj, v tom případě vezmi ale co nejsilnější CPU, 3,2 nebo 3,4když to nemůžeš zvednout.
- tielka
- Středně pokročilý
Tak cpu s HT doma přes clockgen takt 3,4 Ghz a je to znát.z prvu jsem se zarazil že má cpu prescott dvě jádra pak mě to došlo...ve hrách jádra běhají max. 80% grafika je vytížená taky na 80 % škoda že cpu nejde více popohnat... ted jenom otázka zkoušel jsem přes digital flem modnout catalysty 13.9 ale bez úspěchu existuje něco jak ty nové catalysty nainstalovat? a ještě na x 1950 pro je takový malej přepínač přijde mě že se tím přepíná bios jak u MSI jeto možné?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Bios to bejt nemusí, nejde to takhle předem říci kor u poměrně nestandardní karty. Starší radeony měly switche co nastavovaly chováíní TV outu třeba. NTSC/PAL a podobně.
Jinak nové catalysty na to nenahraješ ani omylem, použij poslední legacy driver co tu kartu podporuje, víc s tim dělat nejde. Na dobovej sW to bude fungovat dobře na ten moderní ten PC stejnak neni.
Jinak nové catalysty na to nenahraješ ani omylem, použij poslední legacy driver co tu kartu podporuje, víc s tim dělat nejde. Na dobovej sW to bude fungovat dobře na ten moderní ten PC stejnak neni.
- tielka
- Středně pokročilý
Toto je ono takový malé nikde nic....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
toto mal na mysli
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB