Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 4

Příspěvek od Vlastimil91 »

No možná o kousek ,ale zase jak jsem psal výše v SP mi to nespadlo pod 60FPS a v MP i pod 40FPS. 50FPS jsem v SP viděl jen jednou a to v tom úseku jak to tam začne vybuchovat a pak jdete do toho baráku kde padá na vás ten komín a kolegovy v závěru uříznete nožem nohu :D
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Já teda nevím, jestli vůbec nějakým recenzím věřit. Maximálně tak ve smyslu "nepojede/pojede/pojede asi nad 60 FPS". Ale dívat se, že tahle karta má 40FPS a ta od konkurence 43 je podle mě hloupost, protože recenzenti jsou předpojatí a každá recenze má trochu jiné podmínky. Proto bych z nich nevyvozoval moc závěry. Pokud ti to běží skvěle tak samozřejmě nemáš důvod k upgrade :) Až ti to skvěle nepoběží třeba v 64 lidech v MP tak asi začneš uvažovat o změně. Do té doby není problém.

Moc dobře si pamatuju na 64 Caspian s Athlonem X4, taky mi to běželo parádně a na 64 mapách to mělo propady na polovinu.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

lenze v jednej recenzii ide 40FPS a v dalsej 60FPS a to uz je na zamyslenie :roll:
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

No já hraju jen 64 hráčů. Ty menší počty mě nebaví. Pořád tam musím hledat kde je oponent :-D Jediný co potkávám jsou vozidla a to mě pak nebaví. 64 je prostě nejlepší :) Ještě jsem zvědavej jak pojede ACIV ale u toho pochybuju, že to bude pořádně hratelné na max. ACIII se ve městěch občas seká, když to dám na max.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mě jel BF4 v pohodě ,ale co to od včerejšího večera dělá to je pocuc. Bud to laguje a nebo hra přestane odpovídat. A pak něco hraj. Včera jsem se musel jít uklidnit na Kaspickou hranici do BF3 jinak to nešlo. A ještě k tomu se mi v BF4 moc nedaří zatím K/D je vyrovnané a není tak krásné jako v BF3 :D
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Vlastimi91 - a kdyz se dari,odemknu plno serepeticek a kufricku,server spadne a mam zase houno :!: :lol:
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No přesně. To se mi stalo právě včera. :)
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

No nejaka kratka ta hra je.. nebo je to mozna cs deformace, kdy nasadim vsem headshot a probehnu v b4 misi za par minut :D
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Tak singl snad nemá cenu řešit, to je tam nalepené jen tak na okrasu a ještě blbě. Stereotypy, nuda, další stereotypy a ještě větší nuda. Kdyby singl vynechali nic by se nestalo. Proběhl jsem ho jen kvůli M249. Jinak podle některých zpráv to vypadá, že se BF4 prodává hůře jak trojka tak že by někdo v EA došel k sebereflexi? Možná? Prosím? Těch zprasených launchů už bylo letos až až. Takže snad bude za dva roky pětka opravdu nový díl :)
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

včera jsem se k tomu vůbec nedostal, ale SP nebyl vyloženě špatný. Na to jak to bylo krátké to bylo v pohodě. Samo bylo to easy jak prase (i na hard), ale jako doplněk hry to nebylo úplně marné. Ale po pravdě pokud by snížili cenu hry a vyhodili z toho kompletně SP tak bych byl radši.

jinak ty lagy před 2 dnama byly ultra. Škubalo se mi to jako prase a přitom všude jinde ping 20 :-D
No snad to brzo přejde z beta verze k finálnímu produktu :-D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

Tak vcera to padalo statocne.A ako naschval vzdy ked sa mi vcelku zacalo darit.Ale ten netcode je ale fakt hruza.Ono pokial ten netkod nebude v poriadku(co si myslim ze nebude),tak statistiky nevypovedaju o tom ci je hrac dobry,alebo nie vobec nic.
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

zajímavá recenze na: http://doupe.zive.cz/clanek/battlefield ... di-recenze
to co tam píšou o singlu, tak s tím naprosto souhlasím... tragedie :sad:
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

jojo taky jsem to četl. Ale zas nemuseli na ten SP tak strašně moc blít. Je to jen doplněk ke hře. Bral jsem to jako demonstraci co ten engine umí a jak to vypadá graficky pěkně. + jako testovací shooting range na vyzkoušení zbraní.

net code mi přijde jak kdy. Někdy je to normální a jindy se mi teleportuje tělo a nebo mě někdo odbouchne za rohem.Každopádně je to aspoň o 70% lepší jak to bylo na BF3. Což ale pořád znamená, že je to blbě.

Fakt nechápu jak je možný, že jako jediné studio v FPS branži není schopné dodat net code jako každé jiné. Fakt tento unikát jsem zažil pouze v BF. Net code! - Experience it only with Battlefield xD Nebo jak jsou ty reklamní slogany :-D
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

No alespoň vím, že kvůli singlu opravdu ee. A může to vypadat sebe lépe.
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

No jako demonstrace možností enginu sloužily možná tak první dva levely, pak už byly odfláknuté textury a recyklované assety (celá jedna budova i s interiérem ze Strike at Karkand - hlavně že všichni nadáváme jak recykluje CoD a DICE dělá to samé). Boj byl super nudný, neustále jen jeden typ nepřátel s lobotomií (platí i pro friendly AI) a milionkrát opakované schéma - přijdeš na prostranství, naspawnuje se tam z éteru 20 npc, vystřílíš, jdeš dál. Co je na tom zábava? Příběh bych napsal lépe i já a to fakt neaspiruju na Pulitzera. Hannah byla na pěst celou dobu, Irish mě štval jenom střídavě a ty WTF "zvrat(k)y" snad nemá smysl komentovat. Moje dětské leporelo mělo napínavější příběh a lepší záporáky.

Netcode v MP je horší jak v BF3, ze začátku jsem to možná tak nevnímal a nepřišlo mi to, ale teď když jsem se rozkoukal a můžu říct, že mi to i relativně de, tak mě zabije
a) Někdo za rohem
b) Někdo, koho jsem ještě ani neviděl a taky se ve smrtelné animačce objevil asi z éteru

Navíc ta hra neregistruje hity. Prostě do někoho střílím, úplně jasně ho hituju a on se otočí jako by nic a dá mě na jednu ránu AK12. Netcode je mnohem, mnohem horší jak v BF3.
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

kupkoid píše: Netcode v MP je horší jak v BF3, ze začátku jsem to možná tak nevnímal a nepřišlo mi to, ale teď když jsem se rozkoukal a můžu říct, že mi to i relativně de, tak mě zabije
a) Někdo za rohem
b) Někdo, koho jsem ještě ani neviděl a taky se ve smrtelné animačce objevil asi z éteru

Navíc ta hra neregistruje hity. Prostě do někoho střílím, úplně jasně ho hituju a on se otočí jako by nic a dá mě na jednu ránu AK12. Netcode je mnohem, mnohem horší jak v BF3.
Presne moje slova.
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

ten net code mi teda přijde, že asi není nějak globálně zprasenej, ale každej to má jinak :-D Já to v porovnání s BF3 musím rozhodně označit za pokrok. Za rohem jsem zdech asi tak 1 za odehranou hru. v BF3 to bylo 90% úmrtí. Tam jsem pak rezignoval a už ani nikam nezabíhal pokud jsem to začal kupovat, stejně bych hebnul o sekundu možná dvě později v krytu :-D

SP byl prostě obohacený shooting range (myšleno doslova - stát na čáře a střílet do terče). Jo ta baba mi taky celkem lezla krkem. Tak jsem jí na konci hodil tu C4 :-D

jo s tím neregistrováním zásahů máš pravdu. Stalo se mi to dost brutálně na jedné mapce, když se tam zbořila půlka baráku. Měl jsem snipu s tlumičem a asi 6 nepřátel asi 60m odemě (zalezlí za překážkou a já na mě měl krásnej výhled z boku). Zalezl jsem si do těch ruin a týpka jsem trefil 4x do palice a netrefilo ho to. na 60m se snipou... asi to tam nejak vybugovaly ty ruiny protože až jsem vstal a odkryl se tak ty kachny na ráně šli najednou popravit :lol:
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

To že ten zprasený netcode tak neregistruješ bych spíš přikládal stylu hry. Pokud hraješ hodně recona, tak se nebudeš tak často dostávat do situací 1v1 na 10m. Já hraju velmi agresivně, vždycky se tlačím na nepřítele a snažím se ho tou agresivitou překvapit. Bohužel občas zaúřaduje třeba network smoothing a stane se třeba následující:

Jsem za bednou, protivník taky - oba se chystáme peekovat a já teda peekuju s prefire, protivník taky a z nějakého důvodu mě stihne zabít ještě dříve (beze srandy, fakt dříve) než za ten roh vykouknu. Protože network smoothing a u něj už jsem se za rohem objevil. Tohle když se stane tak je to na rage quit.

S tím neregistrováním hitů jsem to myslel tak, že jsem běžel s M249 za borcem, pražil jsem to do něj asi vteřinu jak o život (a dokonce i vím, co je to tap fire a kompenzace recoilu a dokonce ty věci používám) a on se pak otočil a sejmul mě na jednu ránu z AK12. Následoval rage quit.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

no zadarilo sa 8)

Obrázek
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

kupkoid píše:To že ten zprasený netcode tak neregistruješ bych spíš přikládal stylu hry. Pokud hraješ hodně recona, tak se nebudeš tak často dostávat do situací 1v1 na 10m. Já hraju velmi agresivně, vždycky se tlačím na nepřítele a snažím se ho tou agresivitou překvapit. Bohužel občas zaúřaduje třeba network smoothing a stane se třeba následující:

Jsem za bednou, protivník taky - oba se chystáme peekovat a já teda peekuju s prefire, protivník taky a z nějakého důvodu mě stihne zabít ještě dříve (beze srandy, fakt dříve) než za ten roh vykouknu. Protože network smoothing a u něj už jsem se za rohem objevil. Tohle když se stane tak je to na rage quit.

S tím neregistrováním hitů jsem to myslel tak, že jsem běžel s M249 za borcem, pražil jsem to do něj asi vteřinu jak o život (a dokonce i vím, co je to tap fire a kompenzace recoilu a dokonce ty věci používám) a on se pak otočil a sejmul mě na jednu ránu z AK12. Následoval rage quit.
nj, to co popisuješ se mi stává docela často a začíná mě to pěkně točit. Příklad: uvidím assaulta, který mě nevidí a začnu střílet a hitovat ho, vystřílím celý zásobník a on se otočí a sundá mě na dvě rány, přitom když střílím tak ho trefuju, nestřílím vedle...pak mám chuť rozbít klávesnici...
Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“