a to jenom proto, že jsem každou ranou dával zakepený snipy do hlavy svoji snipou a oni mě nemohli zabit
Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- icebosss
- Začátečník

-
Re: Battlefield 3
nejhorší je, když ti dají ban na metabans jako mě, za hacking/cheating to tě pak každý třetí server odpojí, který s nima spolupracuje.. přitom je to aplikace třetích stran...
a to jenom proto, že jsem každou ranou dával zakepený snipy do hlavy svoji snipou a oni mě nemohli zabit
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Metabans je největší zlo BF3 a trestá dobré hráče. Já teda ještě BAN nedostal (jsem veskrze průměrný), ale předevčírem jsem byl na TS s dost dobrým pilotem a obrátili jsme předem prohraný zápas. Co se stalo? Strana s adminem ho zabanovala za hacking. Metabans. Retardi co neunesou prohru.
Metabans a další by měly vyžadovat důkaz už při zadávání BANu, ne když ho někdo chce zrušit. Je to prostě svinstvo a v tomhle ohledu EA fakt nechápu, protože jim to ani negeneruje zisky.
Metabans a další by měly vyžadovat důkaz už při zadávání BANu, ne když ho někdo chce zrušit. Je to prostě svinstvo a v tomhle ohledu EA fakt nechápu, protože jim to ani negeneruje zisky.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- iOioo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
EA BF3 už nezaujíma od posledného patchu/DLC
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
- icebosss
- Začátečník

-
též to nechápu, proč je povolený tenhle banovací systém třetích stran...
a zdá se mě, že servery mají nějak moc volnosti..
příklad 1: kick za větší KD ratio jak 10, nějaké servery tohle mají... hraješ si a pak tě to vykopne za větší kd ratio a už se ani člověk nepřipojí....
příklad 2: upozornění a následné vyhození ze serveru za hodně zabití za sebou... letím si v heli na damavandu, nahoře u heliportu kosím enemáky a ty blbce nenadne nic jiného, než se schovat za ty výbušné nádrže, dám si tak 15 killů hned za sebou a šup kick za rychlé zabíjení
psalo to ještě upozornění ve smyslu, že pokud nepřestanu zabíjet, tak mě to kickne, což se následně stalo 
a zdá se mě, že servery mají nějak moc volnosti..
příklad 1: kick za větší KD ratio jak 10, nějaké servery tohle mají... hraješ si a pak tě to vykopne za větší kd ratio a už se ani člověk nepřipojí....
příklad 2: upozornění a následné vyhození ze serveru za hodně zabití za sebou... letím si v heli na damavandu, nahoře u heliportu kosím enemáky a ty blbce nenadne nic jiného, než se schovat za ty výbušné nádrže, dám si tak 15 killů hned za sebou a šup kick za rychlé zabíjení
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
to je v pohode... na jednom nemeckym serveru se mi stalo, ze me to kicklo za KD ratio vyssi jak 5 a navic me to chtelo zabanovat pres punkbuster
nebo na jednom vybuznenym cikanskym (rozumnej italskym) serveru me to pri loadingu napsalo ze sem zabanovanej pac nejsem z cikanystanu (italie)
nebo na jednom vybuznenym cikanskym (rozumnej italskym) serveru me to pri loadingu napsalo ze sem zabanovanej pac nejsem z cikanystanu (italie)
- premo
- Začátečník

Teď jsem po půl roku pauze chtěl hrát, aktualizoval jsem, ale punkbuster mě pořád vyhazuje ze serverů, nevíte co s tím ?
Píše mi to:
Hra odpojena: byli jste vyloučeni systémem PunkBuster. Uvedený důvod: PunkBuster kicked player 'premo256' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.331) - Error loading pbcl
Píše mi to:
Hra odpojena: byli jste vyloučeni systémem PunkBuster. Uvedený důvod: PunkBuster kicked player 'premo256' (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1386 C2.331) - Error loading pbcl
CPU: AMD Ryzen 5900X + Noctua NH-D15 SE AM4, RAM: 64GB 3200MHz CL16 Kingston HyperX Fury, MB: Asus TUF X570-Pro (Wifi) VGA: EVGA Geforce RTX 3090 XC3 ULTRA, SSD: Samsung 980 Pro 1TB + Samsung 970 Evo Plus 2TB + Samsung 860 Evo 2TB SATA + Samsung 870 Evo 2TB SATA, HD: 2x WD40EZRZ Blue 4TB, DVD-RW: Asus DRW-24D5MT, Monitor: Samsung Odyssey G7 32" QHD, Case: Fractal Design Define 7 XL, Zdroj: Seasonic Prime Gold 750W - Windows 11 Home
NTB: Lenovo ThinkPad E15 Gen4: i5-1235U/0,9-4,4GHz/40GB/512GB + 1TB/GeForce MX550/Windows 11 Pro
Samsung S21 FE - Android 13 + OneUI 5.1
NTB: Lenovo ThinkPad E15 Gen4: i5-1235U/0,9-4,4GHz/40GB/512GB + 1TB/GeForce MX550/Windows 11 Pro
Samsung S21 FE - Android 13 + OneUI 5.1
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Aktualizuj/přeinstaluj si PB
- dales.luk
- Začátečník

neví někdo, proč mají levly 40 a více tak silné tanky? Když střílím z tanku po vyšším levlu než jsem já, tak je musím sestřelit aspoň na 5- 6 ran. Do mně když se trefí 1x tak už mám půlku životů a tank houká a hoří a na 2hou ranu už je po mně.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
REaktivní pancíř a když tě trefí zezadu tak ti způsobí větší poškození.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- dales.luk
- Začátečník

právě ten pancíř mám taky.. Takže mám střílet do zadní části tanku? kde je motor?
- LoCo99
- Začátečník

no, odjakživa platí že je nejlepší trefovat obrněný cíle na nejkolmější a nejtenčí místa v pancíři
konkrétně u BF3 jednou ránou do motoru celej stroj snad disableneš
- Donald66
- Začátečník

Kontrolní otázka. Kolik hodin máte nahráno za Snipera ? Já z 360h mám odehráno 37min, co je na té classe tak sexy ? Může mi to někdo vysvětlit ? Opravdu nechápu...
čupr kluk
- jagoda
- Středně pokročilý

tvl , hrajte medika, m16a3 ( barrel + foregrip + rds ) hrajte na SPM cize velke kill streaky a
ozivujte spoluhracov... vyserte sa na supportov a sniperov , to su hracky pre deti , max si daj engineera
na CQ ale inac inf only bazaar alebo cannals
btw kto je dobry a ma zaujem seriozne hrat aj nejake ESL alebo PCW tak tu je moj profil:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/___J4GOD4/
ozivujte spoluhracov... vyserte sa na supportov a sniperov , to su hracky pre deti , max si daj engineera
na CQ ale inac inf only bazaar alebo cannals
btw kto je dobry a ma zaujem seriozne hrat aj nejake ESL alebo PCW tak tu je moj profil:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/___J4GOD4/
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
cau, bejt vic idiotu jako ty (sorry, ale tohle doporuceni si o to rikalo), tak uz by se to nedalo hrat vubec. kdyz ti nekdo hodi ammo to jses rad vid... mimochodem. gaygun m16 je pro deckajagoda píše:tvl , hrajte medika, m16a3 ( barrel + foregrip + rds ) hrajte na SPM cize velke kill streaky a
na CQ ale inac inf only bazaar alebo cannals![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Frostys
- Začátečník

-
I když je to terčem veškeré nenávisti, tak mě prostě bavilo si jít občas někam lehnout do křoví a trefovat nějaké headshoty přes půl mapy. V klidu si ležíš, posloucháš vřavu okolo, je tam napětí, že tě někdo najde, zabije, zařízne. Sice moc nepomáháš týmu, ale na to kašlatDonald66 píše:Kontrolní otázka. Kolik hodin máte nahráno za Snipera ? Já z 360h mám odehráno 37min, co je na té classe tak sexy ? Může mi to někdo vysvětlit ? Opravdu nechápu...
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ono je i znat, kdyz ma tym dobryho snipera (treba na caspianu). veme si soflam, nebo mavko a jede... ona je silena vyhoda kdyz j celej enemy mansaft naspotovanej.
- sefin
- Začátečník

-
podle mě ta nenávist pramení z toho, že 90% těch nadávajících si zaplo recon, mělo K/D 0/XX a strašně je sere, že někdo se s tou snipou naučil mířit, odhadovat vzdálenost atd.Frostys píše:I když je to terčem veškeré nenávisti
ale na BF4 je recon mnohem větší prdel. Včera jsem fakt vysíral 2 týpky v siege of shangai
toto je pro mě jednoznačné + BF4. Mít ten "noktovizor", který tak parádně usnadňuje přehled o pozicích nepřátel a pak C4, která nyní dovoluje reconům zničit i vozidla.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- jagoda
- Středně pokročilý

" Sice moc nepomáháš týmu, ale na to kašlat "
pekne od teba...
2 Flegy : ammo nepotrebujem lebo mam na to perk ale to vela zvas ani nevie co je
:D:D
a teamu pomozem viac tym ze dviham ludi a hlavne davam killy,
ked mi len predsa dojdu naboje mam stale
magnum ... a to ze si myslis ze m16a3 je low ma absolutne nezaujima lebo stale su tam
gulomety,sniperky,brokovnice... ale to si nikto nevsima , pretoze low players ktorych je vacsina ma tieto zbrane rada...
tolko k tomu

pekne od teba...
2 Flegy : ammo nepotrebujem lebo mam na to perk ale to vela zvas ani nevie co je
a teamu pomozem viac tym ze dviham ludi a hlavne davam killy,
magnum ... a to ze si myslis ze m16a3 je low ma absolutne nezaujima lebo stale su tam
gulomety,sniperky,brokovnice... ale to si nikto nevsima , pretoze low players ktorych je vacsina ma tieto zbrane rada...
tolko k tomu
- sefin
- Začátečník

-
můžu se zeptat v čem jsou dané zbraně low?
Sniper:
- Může tě zabít z velké dálky a musí to být hodně dobrý hráč, aby pohybující cíl trefil. Nutnost předvídat pohyb spočítat pád + let atd...
- střelba na 100m je přesná a smrtící ovšem proti ostatním zbraním (např M16/AK) stačí jednou minout a jste dead.
- boj na blízku. Pokud máte ten upgrade že killnete na ránu do hrudníku tak se to dá, ale zase má jednu jedinou ránu, jak mine, tak je sniper dead.
shrnuto je to opravdu low jako prase, protože potřebujete skill. Pokud někde leží sniper a střílí na kilometr a za celou munici nezabije ani prd tak tím bych se fakt nezaobíral. Někdo si ho dojde podříznout a nebo stačí ignorovat, protože je totálně neškodný
Brokovnice:
- je to brokovnice z metru prostě zdechneš na ránu.
- vzdálenost 15+ metrů je brokna skoro neškodná proti ostatním zbraním, protože pokud máte +- stejné reflexi a aim tak prostě cokoli včetně pistole na delší vzdálenost zabije brokovnici.
vyloženě CQC zbraň u které nechápu co je na ní low. Hráč si zvolil opravdu hardocre CQC zbraň a jako daň za to platí nemožností útočit na lehce větší vzdálenosti.
M16/AK a jim podobné jsou univerzální zbraně použitelné do všech situací. Tak fakt nechápu proč by něco co není univerzální a bylo použitelné lépe v určité situaci mělo být low.
Sniper:
- Může tě zabít z velké dálky a musí to být hodně dobrý hráč, aby pohybující cíl trefil. Nutnost předvídat pohyb spočítat pád + let atd...
- střelba na 100m je přesná a smrtící ovšem proti ostatním zbraním (např M16/AK) stačí jednou minout a jste dead.
- boj na blízku. Pokud máte ten upgrade že killnete na ránu do hrudníku tak se to dá, ale zase má jednu jedinou ránu, jak mine, tak je sniper dead.
shrnuto je to opravdu low jako prase, protože potřebujete skill. Pokud někde leží sniper a střílí na kilometr a za celou munici nezabije ani prd tak tím bych se fakt nezaobíral. Někdo si ho dojde podříznout a nebo stačí ignorovat, protože je totálně neškodný
Brokovnice:
- je to brokovnice z metru prostě zdechneš na ránu.
- vzdálenost 15+ metrů je brokna skoro neškodná proti ostatním zbraním, protože pokud máte +- stejné reflexi a aim tak prostě cokoli včetně pistole na delší vzdálenost zabije brokovnici.
vyloženě CQC zbraň u které nechápu co je na ní low. Hráč si zvolil opravdu hardocre CQC zbraň a jako daň za to platí nemožností útočit na lehce větší vzdálenosti.
M16/AK a jim podobné jsou univerzální zbraně použitelné do všech situací. Tak fakt nechápu proč by něco co není univerzální a bylo použitelné lépe v určité situaci mělo být low.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- jagoda
- Středně pokročilý

ano automaticke sniperky su low , a ano brokovnice su low lebo do nej mozes dat aj slug,
a gulomety su low ,,, assault rifles low niesu lebo su vyvazene az na par vynimiek ktore nepouzivam ako napr
G3A3 alebo famas

a gulomety su low ,,, assault rifles low niesu lebo su vyvazene az na par vynimiek ktore nepouzivam ako napr
G3A3 alebo famas