Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- icebosss
- Začátečník

-
Re: Battlefield 4
tak jsou možná domluveni s výrobci periferií
taková tajná dohoda, přivést hráče k šílenství a ty budou rozbíjet myši a klávesnice :a budou muset koupit nové 
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja som sa na to vysral, aj ked hra potencial ma velky ale predsa len mam jedny nervy.
Hru som predal a uz mam CoD Ghost a uvidime ako to bude tam. Vecer to idem skusat.
BTW: BF 4 ide naozaj lepsie pod W8.1 ako pod W7. Myslel som, ze je to dalsi reklamny blud ale fakt pod W8.1 je BF 4 stabilnejsi co sa tyka FPS takze prvy krat musim uznat,ze op system zlepsil vykon hry
Hru som predal a uz mam CoD Ghost a uvidime ako to bude tam. Vecer to idem skusat.
BTW: BF 4 ide naozaj lepsie pod W8.1 ako pod W7. Myslel som, ze je to dalsi reklamny blud ale fakt pod W8.1 je BF 4 stabilnejsi co sa tyka FPS takze prvy krat musim uznat,ze op system zlepsil vykon hry
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- icebosss
- Začátečník

-
možná nějaká dohoda s microsoftem? pro lepší prodej Win 8? Nevidím důvod, proč by to na 7 mělo jít hůř.. A většina lidí nadšená není z osmiček
Naposledy upravil(a) icebosss dne úte 5. lis 2013, 19:19, celkem upraveno 1 x.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych chtěl vidět nějaký test jestli to fakt poběží v MP lépe nebo ne. A nebo to zkusím otestovat sám 
Jinak jsem hodil BF4 na SSD a načítá to o kousek rychleji než z klasického HDD ,ale vypínání hry je pořád stejně mizerné.
Takové BF3 načítá rychleji a hlavně rychle vypíná. Chlapci z DICE asi něco zpackali
Jinak jsem hodil BF4 na SSD a načítá to o kousek rychleji než z klasického HDD ,ale vypínání hry je pořád stejně mizerné.
Takové BF3 načítá rychleji a hlavně rychle vypíná. Chlapci z DICE asi něco zpackali
- PKBO
- Moderátor

já na SSD má podstatnej rozdíl startu z 2:20 na 0:40 :ú)
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jako někdy to najede za 40s jak říkáš ,ale někdy i čekám minutu. Je to jako rychlejší jak s klasického HDD ,ale to ukončování hry bych si představil rychlejší.
Jinak už asi po třetí jsem si všiml že v battlelogu nevidím stejné body co na konci kola když dohraju.
Třeba dnes jsem jen tak přišel o 7K bodů. Dojedu kolo a vidím že mi do dalšího ranku zbývá už jen 400b ,ale v battlelogu to jsou 4K tak mě poser ,ale co to teda je
Jinak už asi po třetí jsem si všiml že v battlelogu nevidím stejné body co na konci kola když dohraju.
Třeba dnes jsem jen tak přišel o 7K bodů. Dojedu kolo a vidím že mi do dalšího ranku zbývá už jen 400b ,ale v battlelogu to jsou 4K tak mě poser ,ale co to teda je
- 0martas0
- Začátečník

-
Zkus chvíli vydržet možná se ti ještě přičtou.
Dneska jsem si ( musím zaklepat ) krásně zahrál, hra spadla jen jednou při načítání dalšího levelu, ale od té doby nic, ani hra ani server, vše bez problému a to jsem hrál zhruba 2,5 hodiny.
Jinak, pochopil už někdo co to jako má za význam to rozbití přehrady na Lancang?
Jinde je to "levolution" ještě jakž takž zajímavý, ale tady? To jsem moc nepochopil, ale jinak se mi ta mapa líbí, nebo Goldmud Railway je parádní, jen nechápu proč na těchto venkovních velkých mapách blbne zvuk a na jiných ne.
Dneska jsem si ( musím zaklepat ) krásně zahrál, hra spadla jen jednou při načítání dalšího levelu, ale od té doby nic, ani hra ani server, vše bez problému a to jsem hrál zhruba 2,5 hodiny.
Jinak, pochopil už někdo co to jako má za význam to rozbití přehrady na Lancang?
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S tím zvukem to prý už opraví ,ale jinak jsem viděl tuším včera video a jednou zbraní (radši nechci jmenovat) jde vypnout zvuk snad na všech mapách po jednom výstřelu

- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já si dnes taky zahrál skvěle - z bezprostřední blízkosti jsem borce 3x střelil do zad MASSem, pak si mě teda všiml a dal si mě k večeři. Následoval samozřejmě rage quit
Čekám co bude příště, jestli třeba vydrží i raketu nebo střelu z tanku.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- 0martas0
- Začátečník

-
Nejhorsi je ze snad kazdej hrajem jinou hru. Tim nemyslim ze si vymyslite, ael to ze jeden ma twkovy a druhej takovy problemy. Me nastesti to co rikas jeste nepotkalo, ale az potka asi budu twky zurive mwckat esc.
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to z velké části v pohodě, ale pak přijdou WTF momenty jako je tenhle a mám chuť hru vyhodit z okna.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- Bum
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
B4 mám dva dny a je to snad poprvé od dob kdy mám Win 7/8 že se mi během hraní už asi 3krát restartnul počítač. Doteď sem si myslel, že ve Win 8 už žádná hra nemůže natvrdo shodit systém, (mluvilo se o nějakým chráněným režimu ve kterým aplikace běží) a teď vidím že sem se spletl. 
JInak v B4 se mi zatím moc líbí nové mapy - Zavod311 nebo ta s tou bouří, - prostě paráda. I když si myslím že hra má potenciál zatím je PC verze dost zabugovaná a bude asi dlouho trvat než budou chyby odladěný. Navíc v EA se teď určitě soustředí spíš na očekávané vydání verzí pro PS4 a Xbox one.
JInak v B4 se mi zatím moc líbí nové mapy - Zavod311 nebo ta s tou bouří, - prostě paráda. I když si myslím že hra má potenciál zatím je PC verze dost zabugovaná a bude asi dlouho trvat než budou chyby odladěný. Navíc v EA se teď určitě soustředí spíš na očekávané vydání verzí pro PS4 a Xbox one.
Intel i5-3570k, Deska Gigabyte GA-965P-DS4, 16GB DDRIII 1600Mhz, AMD HD 6950 (Asus).
- zumpar1234
-
Tak konecne mi to prestalo lagovat aspon na par okamihov a ponoril som sa zo vsetkych sil do hrania. A HOVNO Pani, netcode v BF4 je asi najvecsi odpad aky uzrel svetlo sveta. Pokial sa to neupravy tak sa asi pojdem vyvracat v sucasnom stave je to nehratelny kentus. Som vazne nasrany 40 eur je v sucasnom stave akurat tak niekde v zachode.
Zavod 311 by bola fajn mapa ak by tam nebola tona "buriny", krovnia a celkovo aj hangary v strede mapy su neprehladne ze clovek proste nema sancu nieco zbadat= raj kemperskych sociek. Operacia Locker nehratelna na 48+ serveroch klasika. Ked som hral na 64 slot servery ten mod s bombou(neviem ako sa vola) tak to bola krasna tragikomedia.
Helikoptery vyzeraju ze su este viac "vyhracickovane" pre istych uchylov ktory s nimi budu lietat nonstop 24/7 a opájat sa Bozskou mocou kde doslova a do pismena rozbiju celu mapu a nastolia novy rád: 1 helikoptera VS 32 bezbrannych oviec. Najlepsie na air mapach sa ovce ani nemaju kde schovať. Dufam ze sa s helikopterami mylim a nebude to ako v BF3 kde jedna schopna posadka helikoptery zlikvidovala co sa pohlo.
S technickym spracovanim som spokojny grafika vyzera tak ako si predstavujem bezny standard roku 2013 nic velkolepe z coho by som padol na zadok ale zas ani nic co by ma urazilo. Hra ide slusne na mojej mainstream grafickej karte hravam to na ultra s vypnutym blurom a MSAA. Takze spokojnost optimalizacia sa podarila nemam co by som vytkol. Akurat samozrejme bugy su aj tu sem tam nejaky graficky bug a blikajuce textury nastasie nic caste takze to do vydania patchov prezijem.
Zavod 311 by bola fajn mapa ak by tam nebola tona "buriny", krovnia a celkovo aj hangary v strede mapy su neprehladne ze clovek proste nema sancu nieco zbadat= raj kemperskych sociek. Operacia Locker nehratelna na 48+ serveroch klasika. Ked som hral na 64 slot servery ten mod s bombou(neviem ako sa vola) tak to bola krasna tragikomedia.
Helikoptery vyzeraju ze su este viac "vyhracickovane" pre istych uchylov ktory s nimi budu lietat nonstop 24/7 a opájat sa Bozskou mocou kde doslova a do pismena rozbiju celu mapu a nastolia novy rád: 1 helikoptera VS 32 bezbrannych oviec. Najlepsie na air mapach sa ovce ani nemaju kde schovať. Dufam ze sa s helikopterami mylim a nebude to ako v BF3 kde jedna schopna posadka helikoptery zlikvidovala co sa pohlo.
S technickym spracovanim som spokojny grafika vyzera tak ako si predstavujem bezny standard roku 2013 nic velkolepe z coho by som padol na zadok ale zas ani nic co by ma urazilo. Hra ide slusne na mojej mainstream grafickej karte hravam to na ultra s vypnutym blurom a MSAA. Takze spokojnost optimalizacia sa podarila nemam co by som vytkol. Akurat samozrejme bugy su aj tu sem tam nejaky graficky bug a blikajuce textury nastasie nic caste takze to do vydania patchov prezijem.
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja som si kupil aj BF 4 aj CoD Ghost a CoD odislo z pc cca za 3 hodinu skusania. Nieco otrasne. Takze BF 4 je u mna vitaz ale aj oni maju co robit aby hru dali do normalnejsieho stavu
Ked to doladia bude to super.
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- 0martas0
- Začátečník

-
peterch: Na zacatku stranky si psal, ze si BF prodal ne?:D
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem si všiml že svítilna jde i vypínat na zbraních. WOW konečně se zdá že je vše dotažené od BF3 ,ale jen by to chtělo opravit nějaké ty bugy a snad by to mohlo být už OK 
- devmixil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam asi novou zkusenost,snad nebudu sám
Vcera sem hral a z niceho nic mi to zacne "kopat" mys-zamerovac ... proste jdu rovne a kopne to zamerovac do nebe,nebo nekam mezi oblohu a normalni vodorovny pohled .. do toho to hodi nejake artefakty , blikani ruznych primek ..... Ma nekdo podobny problem ?
... Pred tim mi to nikdy nedelalo,jen to padalo jako vetsine,ale vcera dalsi "novinka"
(vcera jsem menil zdroj,ale ze by tohle delal zdroj ??? ) ...
Kdyby to delala grafarna,tak by to asi tezko kopalo mys nekam do pcháča ... zdrojem to se mi teda nezda ... a mysi to nebude,to by me blbla i jinde a nebylo to doprovazeno artefaktama,takze ze by nejaka dalsi chyba co se objevila ?
Váš názor ? kazdopadne je to ted nehratelne
Vcera sem hral a z niceho nic mi to zacne "kopat" mys-zamerovac ... proste jdu rovne a kopne to zamerovac do nebe,nebo nekam mezi oblohu a normalni vodorovny pohled .. do toho to hodi nejake artefakty , blikani ruznych primek ..... Ma nekdo podobny problem ?
Kdyby to delala grafarna,tak by to asi tezko kopalo mys nekam do pcháča ... zdrojem to se mi teda nezda ... a mysi to nebude,to by me blbla i jinde a nebylo to doprovazeno artefaktama,takze ze by nejaka dalsi chyba co se objevila ?
Váš názor ? kazdopadne je to ted nehratelne
CPU: 3570k@4,5Ghz | CPUcooler: Gelid Tranqillo v.2 | MB: ASUS P8Z77-M PRO| GPU: MSI R9 280X TwinFrozr GAMING 3G | RAM: DDR3 Kingston 2x4Gb@1600Mhz CL9 PnP| Zdroj: Seasonic S12II-620W 80PLUS BRONZE|
- blaho
- Žlutá karta

-
niekedy to tak trasie v Jete , cim to je kurwa ?
- sefin
- Začátečník

-
tak včera jsem se taky solidně nasral. Začínají mě opravdu srát neviditelné překážky. Hrál jsem tu mapku jak je tam uprostřed ten hotel. V jednom místě je roztržená nákladní loď oponentní nás tam tlačili a mě se je povedlo oběhnout. 2 kachničky na ráně do zad... pistole s tlumičem oni stojí schovaní za bednou nic netuší... tak jsem to do nich vysypal. A ejhle kdo by čekal, že když stojím asi 20 cm od roztrhaného plechu a vizuálně tam tedy není žádná překážka, že moje kulky nedoletí na místo určení. No po tom vypáleném zásobníku se otočí a na jednu dávku jdu k zemi. No není to skvělé? Já ze své pozice nemůžu zasáhnout a oni mě ano... to je vážně paráda!
kupkoid máš pravdu. Taky se mi kolikrát stalo že na blízku to prostě nejde. Začnu střílet první vypálím 5-6 ran z pistole na cíl co stojí nebo běží přímo na mě (já vykouknu zpoza rohu) takže šance že minu je asi tak 0. Pak jedna dávka a jsem mrtvej samo borec dostal údajně jen jednu ránu.
hru si nejvíc užiju při pomalejším postupu. Agresivně se dá hrát CoD a ne BF, kde člověk musí mít křišťálovou kouli zdali se ten hráč co stojí bokem náhodou nedívá přímo na něj
ten jejich net code je fakt OSTUDA! Já fakt nedokážu pochopit proč 100% jiných vývojářů stříleček má tohle naprosto v pořádku a Dice jako jediné studio na světě to má takto dojebané.
kupkoid máš pravdu. Taky se mi kolikrát stalo že na blízku to prostě nejde. Začnu střílet první vypálím 5-6 ran z pistole na cíl co stojí nebo běží přímo na mě (já vykouknu zpoza rohu) takže šance že minu je asi tak 0. Pak jedna dávka a jsem mrtvej samo borec dostal údajně jen jednu ránu.
hru si nejvíc užiju při pomalejším postupu. Agresivně se dá hrát CoD a ne BF, kde člověk musí mít křišťálovou kouli zdali se ten hráč co stojí bokem náhodou nedívá přímo na něj
ten jejich net code je fakt OSTUDA! Já fakt nedokážu pochopit proč 100% jiných vývojářů stříleček má tohle naprosto v pořádku a Dice jako jediné studio na světě to má takto dojebané.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se stal taky majitelem,nainstaloval na SSD, ale zatím nebyl čas spustit. Mám se těšit s mojí sestavou, že si aspoň na střední detaily zahraju MP ?