Call of Duty: Ghosts
Moderátor: Baneshee
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Call of Duty: Ghosts
Bohuzial musim kontatovat,ze je to sracka aj v multaku narozdiel od BF 4 (tam je multak super).
Ghost grafika otrasna aj na max. detail a narocnost velka. Tentokrat to naozaj posrali. Uz to mam aj odinstalovane a inzerat na predaj podany:-) Multak je totalne pre deti, arkada ako svina a vizualne spracovanie, no katastrofa. Ako omalovanka a hracka pre deti.
BF4 vs Ghost vyhral to na celej ciare BF4 . Samozrejme hodnotim multak. Su aj tam chyby ale to by mali dufam casom odstranit.
Takze BF 4 jasny vitaz ci uz po grafickej stranke tak aj po hratelnej a to som doteraz hral v podstate ako FPS multak len CoD (myslim,ze stacilo)
Ghost grafika otrasna aj na max. detail a narocnost velka. Tentokrat to naozaj posrali. Uz to mam aj odinstalovane a inzerat na predaj podany:-) Multak je totalne pre deti, arkada ako svina a vizualne spracovanie, no katastrofa. Ako omalovanka a hracka pre deti.
BF4 vs Ghost vyhral to na celej ciare BF4 . Samozrejme hodnotim multak. Su aj tam chyby ale to by mali dufam casom odstranit.
Takze BF 4 jasny vitaz ci uz po grafickej stranke tak aj po hratelnej a to som doteraz hral v podstate ako FPS multak len CoD (myslim,ze stacilo)
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
zkusim přidat svůj názor - pokud bych se měl vyjádřit "pouze k singleplayeru" tak i když mám zatím odehranou jen asi půl hodiny tak to až takový "pr*ser" neni jak píšete, naopak mě to baví víc než singl v BF4. Uvidíme jak dál, nemohu zatím soudit, ale délkou dle recenze na eurogameru to má mít 6-8 hodin na střední obtížnost, což je na dnešní poměry slušné. Takže u mně v "singlu" COD nezklamalo. Co se týče technického zpracování, no nečekal jsem nic moc, po minulém dílu, kde byly textury vysloveně odfláknutý a hnusný, tak nyní se mi textury a celkový design misí (alespoň to co mám nahrané v prvních misích) zatím docela líbí... (ale nikomu to nevnucuju)Alfajk píše:dobrej singleplayer - bullshit - udajne je to jeste horsi,nez ta srajda v BF4
- Riku
- Začátečník

Mě se líbila ta část ve vesmíru, to mě fakt bavilo a dokonce to vypadalo moc pěkně. Zbytek je odpad.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- sefin
- Začátečník

-
to jsou zase recenze. Můžu se zeptat kdo od MP nečekal arkádu? A proč by to taky neměla být arkáda, když jen a jen z tohoto důvodu to lidi hrajou? CoD nikdy nebyl žádný simulátor, ale čistá arkáda tak fakt nechápu proč mají lidi pořád nějaké problémy to pochopit. Nekoupil jsem si ani jeden díl, ale jak jsem už říkal, MW1 mě teda v MP fakt bavilo.
Člověk to zapl a nemusel nad ničím vůbec dumat od ovládání, přes herní mechanismy až po samotné chování zbraní.
Je to prostě hra pro široké spektrum hráčů a hlavně těch občasných. Ghosts jsem ještě nehrál, ale podle videí si myslím, že by mě MP bavil stejně jako u MW4
Člověk to zapl a nemusel nad ničím vůbec dumat od ovládání, přes herní mechanismy až po samotné chování zbraní.
Je to prostě hra pro široké spektrum hráčů a hlavně těch občasných. Ghosts jsem ještě nehrál, ale podle videí si myslím, že by mě MP bavil stejně jako u MW4
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Mirek1
- Začátečník

Hru prodáváš s účtem? za kolik?peterch píše:Bohuzial musim kontatovat,ze je to sracka aj v multaku narozdiel od BF 4 (tam je multak super).
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- Luda
- Začátečník

-
uplne miluju jak ste tu nekteri ujeti rejpalove ne tu cestinu.co to ma spolecneho s timto tematem.to ho krytyzujes jen pro to ze je jeden proti vetsine?co je ti do toho jetli vylezl zakladku nebo ma doktorat.tohle me dokaze vzdycky uplne vytocit.hlavne ze ty si pan super,ultra dokonaly.Alfajk píše:a ty se zase nauc pravopis a az ti bude nekdy v budoucnu alespon 15,precti si,co jsi napsal za kravinu...me,jakozto zakaznikovi,je uplne ukradeny jakou jim to dalo praci a krom toho,oni za to dostali zaplaceno jako za kazdou jinou praci...
CPU : Ryzen 7 7800X3D | RAM : G.Skill FLARE X5 32GB@6000MHz cl: 28 | MB : ASUS STRIX B650E-F | GPU : RTX 5080 (Gigabyte) OC 3200/36000 MHz | Chladič : Be quiet! Light Loop 360 mm | Zdroj : Corsair RM850x | Zvuk : Xonar Phoebus | SSD : Samsung 990 Pro 1TB | Skříň : Fractal Design 7 | Monitor : Alienware QD-OLED 34"
- Riku
- Začátečník

- Frostys
- Začátečník

-
No alespoň se jasně ukázalo, jaká skupina lidí má o takové hry zájem 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- SnowManCZ
- Začátečník

CALL OF DUTY GHOST IS VERY VERY GOOD GAME !!!
)))
už se vážně těším až to zapařím podle mě to bude hodně super hra.
Vypadá to, že tam je hodně nových věcí což je bomba.
- keistown
- Žlutá karta

-
- Alfajk
- Začátečník

-
...SnowManCZ píše:CALL OF DUTY GHOST IS VERY VERY GOOD GAME !!!)))
And kids parents still buy them this pile of crap every year.
...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Mirek1
- Začátečník

Prodej účtů je zakázaný.To bys měl vědět,jako steam player
- ulver
- Začátečník

Riley je cool
http://callofduty.wikia.com/wiki/Riley_ ... r_CoDG.png
Suhlasim s Pepa1, az take zle to nie je. Black Ops 2 bola vacsia katastrofa.
http://callofduty.wikia.com/wiki/Riley_ ... r_CoDG.png
Suhlasim s Pepa1, az take zle to nie je. Black Ops 2 bola vacsia katastrofa.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- SnowManCZ
- Začátečník

no jako já na CoD nejsem zase tak ujetej zpíš ho ted nehraju vubec, ale tenhle díl vypadá suprově.Alfajk píše:...SnowManCZ píše:CALL OF DUTY GHOST IS VERY VERY GOOD GAME !!!)))
And kids parents still buy them this pile of crap every year.
...
A hlavně nejsem call of duty kids .....
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se ze zvedavosti koukl na youtube na multiplayer... Mapy male, zbrane nekopou, pohyby postav jak gaylordove a co je pro mne totalne ujety, tak v modu Search&destroy lze ozivovat? Co to je za kua za 3,14covinu?
To ze se snazi kopirovat BF a za vsechno, snad i za vykloneni zpoza rohu, ziskavat zkusenosti, bambilion hodnosti, ale ozivovani v modu S&D? Tohle je vazne hra pro deti... Tohle nema s puvodni COD serii vubec nic spolecnyho... Az na to jmeno...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- TrollZor
- Začátečník

taky vám to v MP mění samo od sebe citlivost myši... ?
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
- VinTer
- Začátečník

nevím zda to tady už někdo psal ale i tak,
ta optimalizace grafiky je katastrofická!
ta optimalizace grafiky je katastrofická!
MB ASUS B85 Pro - GAMER, GPU - AMD 7770, CPU - i5 4670K + SilentiumPC Fera 2, Enermax Pro 82+, RAM Corsair 8G 1600MHz, CASE SilentiumPC BRUTUS M23 Pure Black
- Riku
- Začátečník

Jo ty nároky jsou docela ujetý. Když jsem to zkoušel na max kvalitu tak mi to jelo asi jak Crysis 3 na High. Který vypadá asi tak 1000000x líp
PS5 Pro | LG OLED CX55
- sefin
- Začátečník

-
zbraně bez recoilu kdo by to byl čekal u arkády že? (a je to imho naprosto správně)slaava píše:Mapy male, zbrane nekopou, pohyby postav jak gaylordove a co je pro mne totalne ujety, tak v modu Search&destroy lze ozivovat?
pohyb postav mi teda přišel celkem ok.
S&D s respawnem - CoD je hra pro masu. Lidi prostě nebaví Counter-Strike round systém kdy jak kokoti 5 minut čumí jako spektátoři a vývojáři zřejmně zjistitili, že masa lidí hraje jen DM a team DM tak chtěli udělat SD bližší i pro masy
nevidím v tom vůbec žádný problém.
sám to teda nehraju, ale nemám k té hře nic za co bych na ni plival:-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB