Rada k notebook IdeaPad Y510p

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Berne
Začátečník
Začátečník

Rada k notebook IdeaPad Y510p

Příspěvek od Berne »

Dobrý den, mám prozbu ten to notebook Lenovo IdeaPad Y510p Black http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p ... 439881.htm je dobrý na tu cenu? mě osobně se zdá, že ano a nebo by jste mi v téhle cenové relaci doporučili jiný? Hlavně velikostně 15'' potřebuju. Díky
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Rada k notebook IdeaPad Y510p

Příspěvek od orgasmic »

Asi bych sel radeji do MSI GE60 s GTX765M.
Hodne lidi si na to Lenovo stezuje, ze jsou problemy s SLi u her.
Asus Rog Strix G18
TomaNem
Nováček
Nováček

Příspěvek od TomaNem »

Ahoj, strašně záleží, na co to chceš, jak se k tomu počítači budeš chovat, co s ním chceš dělat, jak často ho budeš přenášet,...,...,...

Výkonově je to MSI určitě lepší, ale pokud bys ho chtěl třeba častěji přenášet a chtěl bys, aby to byl třeba trochu pracovněji zaměřený stroj, určotě bych se podíval na ntb typu :

http://www.czc.cz/hp-probook-6570b-w8p- ... 68/produkt

http://www.czc.cz/ultrabook-hp-envy-15- ... 67/produkt

Výkonově jsou oba na tom samozřejmě hůře, ale zase co se týče mechanické stránky, je to jiná liga. Jsou to notebooky, které bez větších problémů přenášení přežijou a to HP Envy je momentálně novinka a aj výbavou na tom není zas tak špatně.

Opravdu záleží, co od toho počítače chceš...
Berne
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Berne »

aha diky no takhle chci co nejlepsi vykon a o herni prenaset to moc nebudu jen mi jde proste o maximalni vykon v te cene co jsem psal ¨:-)
rieper
Nováček
Nováček

Příspěvek od rieper »

tiež by som šiel do single GPU :roll:
i5 3570k, msi z77 g43gaming, 16GB RAM, 250GB disk, 500w psu, 17" crt
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja bych se Lenovu vyhnul obloukem. Od nich fakt jen pracovni/managerskou tridu nb, Tcka a Xka.
Kazdej druhej idea pad, edge, ultrabook davame na reklamaci. A Tcek jde na servis/reklamaci naproste minimum. Sice se soucasnymi MSI nemam zkusenost, ale horsi nez Lenovo uz to nebude.
Klidne bych dal na doporuceni orgasmica, preci jen v kategorii hernich nb se vyzna :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
primax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od primax »

ASUS G750JW
HP ProBook 455 G6
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Rozumis psanemu textu? Shani max 15 velikost :roll:
Asus Rog Strix G18
Berne
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Berne »

Jj a orgasmic psal dobrej asi to msi by bylo nej:-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“