oprava: tie zmrazene enigma trophys mozes ziskat/zobrat ak sa ti odomkne gadget ktory je na cisle 5. Je to nieco ako lepidlova bomba. Funguje ako platforma na vode(vytvori sa ostrovcek ak to hodis do vody) a na tie ventily s parou zalepi. Jednoducho sa pritiahnes na tom ostrovceku k zmrznutej trofejy a len ju spaceom vezmes

Mozno uz si dosiahol aj tu uroven ze ju mozes mat. Skus sa len vratit do jaskyne(bat cave) a mozno tam uz bude na stole. Hned ako zides s platformy od lietadla je tam nalavo stol kde sa akoze vyrabaju tie gadgety.
Mimochodom ak sa bojis, ze tie trofeje nenajdes tak skus pochytat tych chlapkov od enigmy. Ak ich potom vypocujes tak ti odkryje miesta trofeji. Je ich v jednej stvrti viac a su vyznaceny ikonou "chlapika v ciapke".
A v-sync je dobra vec ak je to spravene tak ako to ma byt a v niektorych hrach(diablo 3) je to az nutnost. Vazne taky tearing ako v diable som davno nikde nevidel. Ja to mam vatsinou zapnute lebo aspon mi to limituje grafiku a ta potom nejde furt na 100%. Lenze ak v hre klesa prilis fps tak to vypinam. Batman Origins je bohuzial ten pripad. A s V-sync mi to klesa nonstop. Bez je to okolo 50-110fps.
P.s. Inak odomkly ste uz ten Burnley tower pomocou glitchu?

Video:
http://www.youtube.com/watch?v=HkDLaojdCCw
Sam som bol seknuty na zaciatku kvoli tomu bugu. Bohuzial tento batman ma viac bugov ako prve dva diely dokopy.
Na druhej strane je pribeh skvely a napadity(su tam aj zvraty) a hra sa to podobne dobre ako AC.
Negativom este moze byt slabsi rozjazd. Ked vam az po troch hodinach zacina mesto odomykat. Myslim tym misie, vedlajsie misie, detektivne pripady atd..