Ok...ale tak ty výsledky hoď ať to vidíme, červení se případně kouknou na film, kde wahlberg vymyslí dusíkovej okruh, aby mohl nataktovat R9 290X na víc jak 1100MHz a porazil tak GTX780 v Crysis3, zatimco Dwayne Rock Johnson se vydá s Apollo až na pluto, aby využil tamních -250°C sestavil tam PC s R9 290 namísto wahlbergovi kontroverzní snahy o dusíkový modifikaci vodníka a nechal tam napájenej R9 290X konstantně z geotermální energie na 2GHz a udělal rekord ve FireStriku.
Teda ještě předtim přistál na Europě, kde využil teplotních maxim radeonu pro protavení ledové vrstvy...
@DOC ona orig není imho nutná, můžeš to patchnout i "zadarmo"... defacto to tady udělal RAD-x ale
Ale mě moje verze (ani nevim jakou mam možná to je celkem patchlý eghm) funguje ok tak proč bych to patchoval. Rad-X říká že ty výsledky odpovídaj... bohužel.
Třeba můžou bejt na starších patchích radeony více CPU limited kvůli driverům + přece jen s RAD-xem to máte X verze vs Non-x, mě se úplně nechce teda věřit, že je mezi něma rozdíl jen 3%, ale budiž třeba - tu sem našel zajímavou věc, nevypadá to jako hoax https://www.youtube.com/watch?v=_hcuYiqib9I ... to nevim jakou verzi patche měl, ale imho je to starý a tuto věc právě fixli s dalšíma patchema, takže ten tool na patchi 1.3 žádný FPS navíc nedopřeje, navíc ten člověk tam údajně má GTX680 v Tri-SLI, ale výkonný karty jako OClej titan nebo R9 290/X jsou taky trochu víc závislý na CPU.
A nebo by RAD-x mohl postnout svoje výsledky z verze 1.3, ikdyž mít to od dvou lidí nezávisle by bylo asi nejlepší, prostě kvůli zachování co největší možný efektivity, aby se to nedalo zpochybnit...
Docentove vysledky by som vynechal, je to neopatchovane a v nesulade s pravidlami ktore sme si stanovili. RAD-x ma dufam len smolu na kus, v opacnom pripade ma AMD problem. Takze kym niekto dalsi nepotvrdi alebo nevyvrati RAD-x-ov vysledok, treba zapocitat predbezne to co nameral.
Já mám obě verze, 1.0 i 1.3 rozdíl tam je ale že by v 1.3 Radeon nějak profitoval to se říct nedá. Rozdíl odpovídá v obou verzích, výsledky postovat nebudu, tohle vlákno je pro mě zajímavý a nepotřebujeme aby nám to doktor AMD zamknul.
Jop, určitě jsme jej vymysleli právě proto aby se tam Radeonům nedařilo, stejně jako ty ostatní testy. Za to že jsme testovali něco jiného než AMD friendly věci, jako třeba BF4 v 4K při >30fps, atd.
Ideální by bylo aby to dopadlo jako ten Hawaii topic kde přispěchal i Flanker aby všechny kdo si dovolili něco říci označil za modré Intel fanatiky ( i když slovo intel v celé diskuzí nepadlo a nemá s tim topicem nic cpolečného ) a zvrhlo se to tam v takové OT že se to muselo locknout. Tak toho prosím nech. Každému vyhovuje jiná karta a dost se lišej podle toho co hraješ. Toihle je objektivní test Crysis 3 přehrada. Tečka. Pokud ti to trhá srdce že se tam Radeonům nevede, zkus si založit jinej topic kde budeš testovat to kde se jim daří ne za účelem testu ale to aby tě to hřálo u srdce a sedělo to "tvojí realitě". Tečka.
Jo, já jsem taky pro jakýkoliv test. Pokud někdo založí testy třeba v BF4, klidně přidám svůj výsledek. Já sem ani nečekal, že se ten crysis 3 tak rozjede a bude tu už tolik karet, hlavně v poslední době díky maltrovi. Až bude potvrzen výkon R9 290X nebo R290 = screen i s afterburnerem kvůli frekvenci, tak už na první stranu dám ty dva grafy... a pak je časem zaktualizuju nový přírůstky.
To video je od "zmanipulovaného trola" to přece nemůže bejt realita. Určitě jsem u toho 60fps videa snímek po snímku každej photoshpopoval abych tam tam ten binilear dithering dodal.
Ten hawaii topic se tak zvrhul ...facepalm, přitom není co řešit...
K místní objektivitě, to ještě se opovažme dodat, že - já prostě nic proti AMD, i sem přemejšlel otom že bych ho bral, ale - aby to bylo objektivní, museli bysme nastavit AF filtering ještě podobně kvalitně na obou kartách...nechápu co na tom někteří jedinci nechápou, asi protože to nechtěj pochopit takže to víceméně chápu, možná spíš nechápu ty pocity to nutkání se držet prostě toho že AMD nemá nic horšího a přehlížet to...
Imho ten rozdíl v patchích taky nebude tak valnej, jako nevíme přesně, jestli to je warezem nebo patchem ty některý podivně nízký výsledky Radeonů, Rad-X má oboje verze a prej není moc rozdíl, ale zase mu ta HD7970 úplně suxxuje na úrovni Maltrovi HD7950, tam prostě je něco špatně...kdybych měl nějakou z těch karet klidně to otestuju na svym originálu opatchovanym, snad to bude moct udělat Ache...nebo promě zamě kdyby byl DOC nebo RAD-x ochotnej klidně pučim origin pokud mi ho neukradnou ať jim to opatchuje na orig soubor a otestujou...
//DOC - zmanipulovanej troll tam byl označen jako Ingamacek, kterej postoval svoje video jako důkaz, že ve skutečnosti má Nvidia ještě horší ovladače a obrazovou kvalitu jak AMD, čili nvidia má špatný drivery a špatnej obraz.
Ache! pamatuješ si tu svojí prosbu v SZ abych postnul výsledky mého měření do vlákna o R9? nechtěl jsem...už víš proč?
Co se měření přehrady týče, mám pár screenú na 290X, i z okna a ještě jsem ruzné pozice, lehce dostupné ze sejvú. Opravdu ale nemám zájem být napadá individuem které ani tu kartu nemá a snaží se mě přesvědčit o tom co doma mám, nebo nemám.
K patchi: mám obě verze a na obou verzích je rozdíl mezi kartama takřka identickej. Rozdíl mezi 1.0 a 1.3 je cca 3-6 Fps u obou grafik. Radeon nijak neprofituje, situace po patchi je stále stejná.
1/ Venujte se testu Crysis 3 a výsledky klidne postujte. Za výsledky nevim proc by se cokoliv zamykalo. Ostatni věci nereste zde a nedelejte OT. Ja to promazávat nebudu, nejsem zde mod.
2/ BL!zZard ty mas varovani, protože je to podruhy co tu trollojes kraviny.
3/ V Crysis 3 jsem nezaznamenal jakykoliv chyby v obrazu, texturách, ci nejake problikavani na GTX760/GTX470/GTX460/GTX260.
4/ Testujte to na opatchovane verzi hry. Bez patchu je to opravdu irelevantni a je to blny bugu.
5/ Warez se zde neresi.
maltra - ty jedeš teda no já bych neřekl, že je to málo hele...však to má 25FPS na přehradě a 21FPS má GTX480, to je o 4fps víc = skoro o 20% vyšší výkon! A což teprv OC...