Ahoj, nemůžu zaboha přijít na problém, proč se mi na jednom PC nedokončujou PHP formuláře, teba na výpočet zásilky - česká pošta a nebo aukro vystavení předmětu..
Zůstane to viset jakoby odeslané, ale prazdná obrazovka.
Jo a úplně na všech prohlížečích shodně
Teď čtu v závorce "uživatelský". To znamená že zdrojový kód nemáš k dispizici? Pokud ne, tak to bude docela problém.
To na obrázku jsem nemyslel. PHP má příkaz na zapnutí odchytávání chyb. Nevzpomenu si jak se ale jmenuje. Šlo to zapnout i v Apache, ale taky už nevím kde, já to mám standartně povoleno.
jj právě, že asi uživatelský... a jak jsem se v tom vrtal, tak možná je spíš problém s odesíláním javasriptu.. ale zaboha nemůžu přijít na to co s tím je.. hlavně proč to nefunguje napříč prohlížečů.. ale dost možná to vyřeší reinstal.
jak řikám. např mi nefunguje tenhle formulář: http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action
na notebooku uplně v pohodě, někde jsem četl, že to může dělat rozbitý JS, ale to by asi nepostihlo více prohlížečů... a nebo sem viděl i možný problém s FW..
no nic, vyřešeno.. sice nevím který krok pomohl.. ale aktualizace driverů síťovky, reinstalace netlimiteru a odinstalace nepotřebných driverů pomohl a zase mi to chodí