DOC_ZENITH píše:Já si jej dovolim nazvat "the king of power hunger and microstutering"

Na to sa dozvieme odpoved behom vikendu, planujem to totiz prehnat cez ten Webwalkerov (Havliho) programek a porovnat frametimes HD 7950, GTX 580 a HD 7990. Potom uvidime, dolezity takisto bude aj subjektivny pocit pri hrani. Lebo narovinu mladenci ale schvalne som teraz na tej GTX 580 sledoval ten filtering na priehrade ked som tam vybehol a bud som slepy alebo neviem co mam hladat ale nic sa mi tam nezdalo ine ako na inych kartach. Asi to nevnimam, podobne ako hluk, kedze tento Gainward s troma vrtulami a mega chladicom sa mi ani nahodou nezdal tichsi ako GTX 480 na referaku

.
Hladis píše:3/ V Crysis 3 jsem nezaznamenal jakykoliv chyby v obrazu, texturách, ci nejake problikavani na GTX760/GTX470/GTX460/GTX260.
Ja som zaznamenal, presiel som teraz s GTX 580 na to miesto co vcera s GTX 480 a na dverach v misii Safeties Off preblikavali textury. Ak to bude aj na Radeonoch tak je to bug v hre a dam vam o tom vediet.
sam_217 píše:maltra - ty jedeš teda

no já bych neřekl, že je to málo hele...však to má 25FPS na přehradě a 21FPS má GTX480, to je o 4fps víc = skoro o 20% vyšší výkon! A což teprv OC...
Ache ani netusi kolko mi za tie karty dlzi!

. Inak ano, mas pravdu je to 20% takze slusne, ja uz som z tych cisiel zmateny.