http://www.mediafire.com/download/e74mb ... _fixed.rar
zatím mě to nespadlo
Moderátor: Baneshee

Na tej stranke mas staty zbrani vybrane priamo zo suborov hry. Mas tam aj obrazky recoilu, mozes porovnavat zbrane atd...0martas0 píše:Chci se zeptat, je v jednotlivých Karabinách nějaký valný rozdíl? ( samozřejmě i s vylepšeními ) ať vím, jestli je zbytečný při každé nové otevřené s ní začít hrát a zas odemykat další věci. Teď mám AKU-12 a ta je teda hezky stabilní.

Tak analyzuj dál,to jsme někde u 100MBIcy_DeaD píše:No to je jednoduche, po analyze obrazku a nalezeni polozek jako "fejsík messenger", antivir a windows live mail si myslim je problem vyresen

Tak snad? Fakt se mi líbí tenhle gif co mají ve zprávě:

kupkoid píše:Tak snad? Fakt se mi líbí tenhle gif co mají ve zprávě:
- většina problémů s netcode co jsem tu popsal v koncentrované podobě. Jo a není to špatným pingem, ověřeno - můžu mít 20, protivník může mít 20 a stejně to vypadá takhle.

Máš přetaktováno ? Nejdříve sniž takty jak GK tak CPU a RAM. Taky s tim mám problém, všude jinde jedu se slušnym OC a jen BF4 mě padalo takže GPU mam na def, u CPU jsem přidal voltáž a Ramky nížil z 2133 na 1866, takhle je to bez problému, ještě nebyl čas to moc ladit.ketos píše:Občas se mi stává,že mi hra zamrzne,ale zvuk běží dál a zčernají mi oba monitory a nic nemůžu dělat a pomůže jedině restart celého pc.Už jste to někdo zažili?