Internet funguje ale nenacita prohlizec

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Berne
Začátečník
Začátečník

Internet funguje ale nenacita prohlizec

Příspěvek od Berne »

Dobry den,
internet pise ze ma plnej signal ale prohlizec se nemuze pripojit GoogleCHROME jedu pres wifi na notebooku a taky chci aktualizovat antivir a napise ze nema pripojeni k internetu i kdyz je plny signal poradte co mam delat?
dekuji
PKBO
Moderátor
Moderátor

Re: Internet funguje ale nenacita prohlizec

Příspěvek od PKBO »

Nejspíš máš signál jen k routeru ale router neni připojenej do netu, proto máš plnej signál.

Skontroluj tedy kabel co vede do routeru, případně na 10 vteřin odpoj router od elektřiny
Berne
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Berne »

diky ale zkousel sem a navic mam internet O2 a notebook druhy jede na wifi okej i stolni pc na kablu a na tom je pripojena televize ktera taky frci. Prave ze i ten druhy notebook na kterem tedka nejde ten internet tak vcera sel
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Berne píše:diky ale zkousel sem a navic mam internet O2 a notebook druhy jede na wifi okej i stolni pc na kablu a na tom je pripojena televize ktera taky frci. Prave ze i ten druhy notebook na kterem tedka nejde ten internet tak vcera sel
Tak to je jiná, to jsi měl napsat už napoprvé, ještě by nebylo odvěci se rozepsat co to je za notebook a jaký systém.

Nepíše ti to něco jako omezené nebo žádné připojení k internetu ? Otevří správce připojení, zkus to zakázat pak povolit eventuálně udělat diagnostiku, pak přeinstaluj ovladače od wifi, znova resetuj router....
Berne
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Berne »

okej takze je to windows 7 home a notebook je to ASUS EEE PC T101MT s dotykovym display. Jinak diagnostika rika vse okej a nepise to ani zadnou chybovou hlasku je pripojen jak ma byt ale internetovy prohlizec se nerozjede tak mam zkusit preinstalovat ty ovladace na wifi asi co?
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Ano, odinstaluj, resetuj nainstaluj a uvidíš co to udělá, zhoršit to už nemůžeš :) pak dokola reset routeru a notesu, já si s tim lámal hlavu před 14 dny kdy jsem střídal 2 routery a testoval kterej z nich kde nechat no a pak jsem měl problém jako ty, nemohl jsem se připojit z NTB ani PC a přitom telefony a tablet jely. Pak jsem ještě resetoval router do továrního nastavení a nastavil wifi znovu s původními parametry a už to šlapalo.
Berne
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Berne »

reinstal wifi pomohl a uz to frci dikyyyy moc dik
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Berne píše:reinstal wifi pomohl a uz to frci dikyyyy moc dik