Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 4

Příspěvek od kupkoid »

No jo, sice 10%, ale úřaduje tady Pareto :) Netcode a pády jsou například pro mě věci kvůli kterým se mi to nechce ani zapínat.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

jsem koukal jak jsou v battlelogu ty leaderboards. Ti lidi snad ani nespí. Top recon skoro 4miliony recon score :-D. Fakt magoři. Já hrál celkem dost a mám nějakých 200 tis :-D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Sice tam chyby jsou, ale zabaví mě to slušně, už se těším jak večer zapařím :-)..
Po dlouhé době střílečka co mě chytla, nebaví mě moc kempit nebo jezdit v tanku, ale vyložene hrát na "pěšáky"..
Takže pouze Domination nebo TDM a poďme :-)..
Pokud bude chtít někdo zahrát na stejném serveru, si mě přidejte, nick : Suke1234
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

tanky mě baví ničit, když nemám zrovna pech a neotočí hlaveň špatným směrem (tím mým... :mrgreen: )
3x C4 a už se veze :-D

včera mě jeden vyloženě nasral: 3x po sobě mi udělal to samé:-D vidím jej z úkrytu jak to sype dělo i střelec na druhou stranu než jsem já. Vyběhnu a když jsem v půlce tak to otočí na mě :-(. (grázl :-D )

pak mě naštval zas nějakej pěšák. položím C4 utíkám za šutr mačkám tlačítko a při stisku mě kolemjdoucí pěšák zastřelil, že už to nestihlo bouchnout :-(. Zrovna v tom byl i střelec mohl to být double kill :-D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
dohnalik
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od dohnalik »

Tak jsem teď hrál CoD ghosts a musím říct, že batl má proti tomu odpadu singl špičkovej, to je fakt síla. Nic horšího jsem snad ani nehrál :D

//jo a na to, že to vypadá hůř jako cod 4, tak je to skoro stejně náročný jako BF4.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Všimli jste si že když vystřelíte z M320 LVG tak hra spadne? Já myslel že to dělá jen na jedné mapě ,ale bohužel tento problém se mi děje snad všude. Pokaždý co vystřelím tak hra spadne.

A ještě takový dotaz pro ty co mají dvě GPU jako já v CF. Pozorujete také že drahá grafika jede na plno a ta první jen na 75-85%?
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

kurnik tak dneska má BFko svůj den zas to padá jak voteklá veverka :-(
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mě to nepadá, mě to udělá to že mam postuně 30, 15 , 10 ,5 ,1, 0 fps a pak se nedá dělat nic s kompem
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

No to LVG padá všem lidem hra na serveru ne? Nejen tobě. Stejně jako se všem na serveru dá vypnout zvuk. Já to prostě nehraju dokud to nepatchnou, se u toho nebudu vztekat :) Aspoň ty pády.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Docela se divim, ze si jeste nikdo nestezoval na mizerny zobrazovani friendly ikonek nad hracem, to konkretne me vytaci k nepricetnosti. Ikdyz na normal je to asi jedno, vadi to na HC, ze davate teamkills....
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jo nesmíš střílet všechno co se hne, mě to většinou mate hlavně když sedim v tanku na střelci , tam mam problem to poznávat
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Konecne som si vecer fajne zalietal :) Normalne ma na TS navadzali na jety a lode , teamwork :wink:

http://postimg.org/image/ezufl2b3f/full/
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

To si lital v cem a cim to ovladas,mas joystick nebo na klavesnici.Ja jen ze na klavesnici mi nejdou vubec rychle obraty,delam oblouky prez pul mapy :X nevim jestli je to spatnym nastavenim.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

lietal som s Jetom A 10 Warthog

JET ovladam klasicky s myskou logitex G9 , ked lietam tam si tuknem najvatsiu intenzitu
Pozor : Na triezvo nikdy take K/D nedas :)
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Fenous píše:Docela se divim, ze si jeste nikdo nestezoval na mizerny zobrazovani friendly ikonek nad hracem, to konkretne me vytaci k nepricetnosti. Ikdyz na normal je to asi jedno, vadi to na HC, ze davate teamkills....
tohle mi po pravdě vadí jen, protože mě zabijí vlastní. Já na HC oddělal omylem vlastního jen 2x. Jednou z toho jednou bych ho zabil i kdyby byl perfektně označenej. Vyběhl z pozarohu a já se lekl a střelil jsem ho jen jednou z pistole, ale měl tak málo HP, že to stačilo :-D.

Ale jeden kokot mě zabil na jedné mapě během asi 3 minut 3x. To už mi buchly nervy napsal jsem mu jestli je normální:-D Pokládám C4 na nepřátelský tank a odbouchl mě z lodi kulometem. To bylo no comment. Pak se spawnu chci se svést na lodi a zas dávka z kulometu. Pak se doplazím 2 nepřátelům do zad spustím palbu a přiletí tanková střela. Jsem fakt myslel, že ho zabiju :-D

pak jsem dostal taky jeden luxusní team kill. Jak je ta mapka s bouřkou. Tak na věži byly asi 3 snipeři. Vyplazil jsem se tam a povedlo se mi je zabít (tlumič na pistoli je fakt dobrý :-) ) posledního dám nožem a bum náš sniper mě odbouchl :-D Asi za to, že jsem mu "vyžral" kill.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

blahorodie píše:Konecne som si vecer fajne zalietal :) Normalne ma na TS navadzali na jety a lode , teamwork :wink:

http://postimg.org/image/ezufl2b3f/full/
Nechápu tvoje skóre :D.. co bych za to dal :D
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Ty vole tak takto luxusně zahraju max na BF3 ,ale v BF4 vůbec :(
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

V tom letadle se to dá. Jak blaho ještě píše, měl k tomu dobrý team play, takže mu asi dobře značili cíle. Kdo umí pilotovat letadlo nebo vrtulník tak ten kill count valí solidně rychle. Já to po pravdě neumím. Chtěl jsem vyzkoušet letadlo na joysticku, ale mám takovej divnej problém. Když mám zapnutej joy, tak mi nefunguje normální ovládání. Vůbec to nechápu. Takže do technicky prakticky nelezu.

Moje nej skóre bylo cca 22:4 na rushi jako útočník na HC modu. Hodně jsem měnil místa a odpravoval bránící snipery.
Na HCčku totiž neví odkud ho kdo zabil není tam death cam. Moje technika je používat pořád PLD, najít cíl, přepnout na snipu zabít a hned změnit na LPD. Nepotřbeuji, aby mě práskl odlesk od optiky :mrgreen: BTW nevíte zdali se blyští i optika 4x? Nevím jak to vyzkoušet sám sebe nevidím :-( + jestli se to blyští jen když koukám do optiky nebo už když jen držím snipu v ruce?
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

podle mě neblejská protože co jí tak používám tak si mě moc nevšímaj, já si spíš nejsem jistej jestli když máš ty boční mířidla tak stejně neděláš prasátko když máš vedle toho 6x optiku
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

moje top bolo asi 110:0 v heline v BC2 , nechcite vediet co tam deti pisali do chatu :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“