2 fragy se Spitfirem Mk XVI, 5 s Mk Vc, 8 s Mk IX (T13)

V ramci testovani Shadowplay jsem nahral i video, kdo ma zajem, muze kouknout.
http://www.youtube.com/watch?v=fv0t8Ayd ... e=youtu.be
Moderátor: Baneshee

warplanes jsou taky dobrá hra. Jen jsou tam HP. Takže je úplně jedno kam letadlo trefíš. Prostě je udoláš. Jinak to rozhodně není špatná hra. Ale WT se mi líbí víc. Hlavně v tom, že v WT máš jednu hru na dýl. warplanes jsou strašně rychle odehrané a pak pořád to čekání než začne boj... to mě na tom krapet štvalo. Warplanes jsem hrál prvně pak jsem našel WT. Na Warplanes jsem měl i tier 10 stíhačku. Jak to ofiko vydají tak si to vyexpím na tier 4 a tam zůstanu. Vejš jít nemělo moc smysl. Ty proudový letadla mě vyloženě nebaví.zaxxon píše:Rád bych věděl jak je na tom war thunder v porovnání s world of warplanes. Já jsem ty warplany nezkoušel, akorát je mi divný, že jsou normálně ke stažení a na zingu jsme četl, že to vyjde až 12. listopadu, to jako nějaká nová verze? Nebo je lepší zůstat u war thunder...:_)

Ne, je to hrozná arkáda. Všechny letadla se chovaj skoro stejně a lítaj jako UFO, systém poškození s hitpoints je spíš k smíchu než k užitku, víc než polovinu tech. stromu všech národů tvoří prototypy co snad ani neopustili rýsovací prkno a třeba u němců totálně chybí hlavní tažnej kůň Luftwaffe -> FW-190.sefin píše:warplanes jsou taky dobrá hra. Jen jsou tam HP. Takže je úplně jedno kam letadlo trefíš. Prostě je udoláš. Jinak to rozhodně není špatná hra.

No třeba u USA a Sovětů se spíš vyplatí muice s trasírkama, protože máš v pásu samý API-Thavli píše:Souhlas s Krtkem.
Na GB, USA a JAP preferuju stealth strelivo. Za nemce "air targets" a za rusaky uz nevim.

ale o tom to je... je to arkáda. Tohle nemůžeš porovnávat se simulátorem... Mě to teda rozhodně bavilo. Je to hrát např. CoD ale ve vzduchuKrteq píše:Ne, je to hrozná arkáda. Všechny letadla se chovaj skoro stejně a lítaj jako UFO, systém poškození s hitpoints je spíš k smíchu než k užitku, víc než polovinu tech. stromu všech národů tvoří prototypy co snad ani neopustili rýsovací prkno a třeba u němců totálně chybí hlavní tažnej kůň Luftwaffe -> FW-190.sefin píše:warplanes jsou taky dobrá hra. Jen jsou tam HP. Takže je úplně jedno kam letadlo trefíš. Prostě je udoláš. Jinak to rozhodně není špatná hra.