mě příjde dobré K/D jako pěšák spíš o haluzi. Někdy mám dobré jindy jsem tak na 0,5. Ale zas pravda, hrát to apsoň s někým na skypu / TS tak to taky bude vypadat jinak. Když je tam člověk jako random týpek tak team play neexistuje a bohužel zorné pole 360° nemám

Se mi běžně stává, že se někde potkám s teamem a říkám si dobrý šel doprava jsem krytej.. otočím se doleva a bum dávka z prava

. Nebo taky super, když člověk potká unáhlené hráče. Si tak pomalu plazím k tanku, který o mě neví za účelem nakladení C4ek a kolega na něj vypálí raketu v momentě kdy jsem totálně bez krytu a asi 10m od tanku... takže co udělá tank otočka a já mu čumím do hlavně

. Ale stejně musím říct, že BF4 je asi nejlepší FPS co jsem za poslední dobu hrál. Teď jen aby spravili ten net code, sound bug a pády hry a budu naprosto spokojenej.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB