Problém s Flaskou

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
RendyCZE
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Problém s Flaskou

Příspěvek od RendyCZE »

Zdravím, popíšu tedy můj problém .

Mám skřín fractal design define r4 když hodím flesku do předních USB tak se připojí ale neustále furt dokola se připojuje a odpojuje .
Když zapojím zezadu přímo na desku tak jedo vpoho .
Jen jedna tato fleska mi blbne v předních portech jinak ostatní flasky co mám jedou normálně

PS jedná se o flesku Re-Play, říkali, že má čip od Samsungu
Obrázek

Jde to nějak zpravit nebo je to vadná fleska, tudiž reklamace?

Thx za případné odpovědi
JackCz
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s Flaskou

Příspěvek od JackCz »

zkus se podívat jestli není povytáhlý / poničený kabel co připojuje tyto usb k desce
RendyCZE
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RendyCZE »

To byla prvni vec co jsem kontroloval, jeste dodam ze na tv funguje fleska normalne poustim pres ni full hd filmy akorat me sere ze nemozu flesku pouzit v prednich portech ale zajimave je ze tam jine flesky funguje bez problemu...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

normalni jev,na spouste pocitacu jsou predni usb porty uplne nepouzitelny,mas stesti,ze ti fungujou alespon jiny flashky
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“