Odinstalace ovladačů NVIDIA
Moderátoři: morke, Walker1134
- DennDe2001
- Nováček

-
Odinstalace ovladačů NVIDIA
Zdravím budu kupovat GK ta co mám zatím v pc je Nvidia GT440 a nová bude taky od NVidia a nevím jak odinstalovat ovladače. Poraďte mi děkuji 
- Kyselinka
- Začátečník

Re: Odinstalace ovladačů NVIDIA
DriverSweeper
- DennDe2001
- Nováček

-
takže odinstalovat přes drivesweeper ? nic víc ? a mám to udělat v nouzovém režimu ?Kyselinka píše:DriverSweeper
- PKBO
- Moderátor

řekl bych že si to děláš zbytečně složité, ono by stačilo až budeš mít novou kartu pc při instalaci driverů zaškrtnout čistá instalace.
Teprv pak kdyby to dělalo problémy tak bych se tim zaobíral podrobněji...
Teprv pak kdyby to dělalo problémy tak bych se tim zaobíral podrobněji...
- RAD-x
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Přes driver sweeper bych to nedělal pokud při klasické instalaci nedochází k problémúm, zvol instalaci a při výběru pouze zaškrtni možnost čisté instalace, instalátor sám provede odinstalování starší verze a poté teprve nainstaluje verzi novou. Pokud budeš mít s tim driver sweeperem smúlu, múžeš se dostat do stavu, kdy wokna nerozpoznají tvou kartu a bude ti tam vyset standartní adaptér VGA, náprava sice není složitá ale proč si komplikovat život.
EDIT: PKBO byl rychlejší.
EDIT: PKBO byl rychlejší.
- DennDe2001
- Nováček

-
[quote="RAD-x"]Přes driver sweeper bych to nedělal pokud při klasické instalaci nedochází k problémúm, zvol instalaci a při výběru pouze zaškrtni možnost čisté instalace, instalátor sám provede odinstalování starší verze a poté teprve nainstaluje verzi novou. Pokud budeš mít s tim driver sweeperem smúlu, múžeš se dostat do stavu, kdy wokna nerozpoznají tvou kartu a bude ti tam vyset standartní adaptér VGA, náprava sice není složitá ale proč si komplikovat život.
takže to vše odinstaluje za mně. Díky moc
takže to vše odinstaluje za mně. Díky moc
- RAD-x
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, v prúběhu toho procesu ti instalátor zahlásí co momentálně dělá, pokud to budeš sledovat, neni těžký si všimnout toho že odebírá staré drivery, potom klasické probliknutí obrazu, někdy doprovázené zvukem odebrání HW, což značí prostě odinstalaci, následuje hláška o startu instalace nových driverú po chvíli opět probliknutí, zvuk přidání a pár minut do konce instalace. Je to naprosto pohodlný a spolehlivý.
- DennDe2001
- Nováček

-
díky moc konečně nějaká poradna co mi opravdu pomůže ne jak pc-help že mám použít sweeper a je to budu sem chodit častějiRAD-x píše:Ano, v prúběhu toho procesu ti instalátor zahlásí co momentálně dělá, pokud to budeš sledovat, neni těžký si všimnout toho že odebírá staré drivery, potom klasické probliknutí obrazu, někdy doprovázené zvukem odebrání HW, což značí prostě odinstalaci, následuje hláška o startu instalace nových driverú po chvíli opět probliknutí, zvuk přidání a pár minut do konce instalace. Je to naprosto pohodlný a spolehlivý.