Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sefin
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 4

Příspěvek od sefin »

taky jsem si nevšiml, že by se mi propadly FPS. Jen jsem si všim, že se mi začal dost divně načítat Hainan resort. Na začátku mapy mám vše totálně vyblitý a rozmazaný. provních cca 5 sekund.

co se týče pádů... ano padá, padá a padá :lol: ale přijde mi, že to padá tak o 50% míň než před patchem.
Včera jsem se ještě hecl a unlocknul si Karabinu, abych měl další možný arzenál a po vyzkoušení opravdu nechápu co pořád lidi brečí skrze snipery. Karabina aspoň na HC je šílenost i na 100-150 metrů. Kulky dopadají na místo dopadu prakticky instantně, což sniperka nedělá. Po nasazení tlumiče se vlastnosti snipy ještě víc zkurví u karabiny naopak ještě zlepší. Takže asi měním vybavení: Recon, Karabina+tlumič,PLD + C4 a ještě si tam asi hodím smoke nade :)

Taky jsem zkoušel vrtulník a letadlo. S joystickem v pohodě na ovládání, ale měl jsem pech na teamy. Nepřátele okamžitě čistili vzdušné cíle. Jen jsem vyletěl ze základny tak jsem měl lock a letěla raketa. Protiopatření mi prodloužilo let jen o pár sekund déle.

Ale co nechápu je to, že se mi po nějaké době pak zase sekne ovládání :-(. Když vypojím joystick tak to pak zase jede normálně. Ale to seknutí je to, že se spawnu jako pěšák a pořád to vystřeluje aspoň jednu kulku po přepnutí zbraně. Tohle mě krapet sere. Nebaví mě ho pořád zapínat a vypínat :-D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

může mi někdo vysvětlit proč mam do minuty hraní plnejch 8 gb ramky co nejde po hraní vyčistit ? takže furt jak mamlas musim restartovat pc ?
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

protože bugfield? Máš si počkat jako já, cca půlrok než vychatají největší mouchy...
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no ale proč se to děje jenom mě, proč ostatní to max kope ze hry
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

a nemáš v kompu nějakou dobrůtku? zkus ještě novej instal bf 4
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

som mal dneska okolo 50/4, a deti sa velmi rozčertili ked som napisal : NVIDIA WIN :mrgreen:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ne mam čistou instalaci windows 8.1 , dneska se aktualizoval, skoro nic nemam nainstalovany
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

Tak aby to nebyl bug 8.1... Hodne lidi proto radsi zustava na 8.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

LoCo99 píše:ne mam čistou instalaci windows 8.1 , dneska se aktualizoval, skoro nic nemam nainstalovany
mám stejnej problém,ale vyřešil to http://battlefield.play4free.com/en/for ... ?tid=87779 teda spoň posledních cca 15 her ok,předtim sem dal tak 3-4 mapy a konec.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

mě to jede na win 7 64-bit a pohoda, rychlé načítání i ukončování, zatím bez problému.
Obrázek Obrázek
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

tak to já problém s RAM nemám vůbec. Jen mi to občas padá. Ale včera se ta hra hecla asi jen jeden pád. Za asi 3 hodiny hraní. Včera mi to nějak extra šlo KD skoro 2:1. Hold karabina místo snipy dělá hodně.

problém s Joystickem jsem konečně vyřešil. Nenapadlo mě, že defaultně jsou nastavené ovládací prvky i na pěšáka i auto atd... ovládání letadla i vrtulníku je na joystiku snadné, ale mám teda docela zásadní problém. Vrtulník ani Letadlo nedokáže samo zaměřit cíl? To musí být prvně označeno a pak to teprve můžu zničit tepelnou raketou?

jinak jsem měl taky ultra pech na zkoušení :( . Vyletím ze spawnu a hned jsem byl označen a střílelo se na mě. Hodím proti opatření a zase okamžitě označenej a to jsem se zkoušel všude možně schovat nebo dostat z dosahu. Celkem nechápačka. Já když označím vrtulník tak běžně trvá i 3 minuty než na něj někdo vystřelí. Až mě to přestalo bavit a šel jsem pěcha tak jsem zjistil že na nepřátelském spawnu byl SOFLAM a stála tam taková ta protiletecká mrcha. Tak jsem ho dostal 3x C4kama :-D Pomsta byla sladká :lol:

a střílet pěšáky letadlem je a HC celkem těžký když tam člověk vidí ty pidi mracence a ještě si není jistej zdali to není náš, když tam blbne to označení vlastních. :D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

Mne vcera spadlo len 1 krat.Jazdim rad na BVPcku a dost casto ma otravuju heliny,tak som si vcera nafasoval stinger-ked zacne nejaka heli otravovat,vyskocim von,vytasim stingra a za chvilu je pokoj :-D
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
rasanm
Nováček
Nováček

Příspěvek od rasanm »

Jenom info pro kolegy, kteri meli take koupeno v playintime.cz, tak dneska me prisli penize zpatky na ucet. Doufam ze vam to take vratili
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

tak to jsi klikař. Poslali ti to normálně na účet nebo na paypal? Mě nutí si tam založit účet. To jsem udělal a dal jim vědět a stejně prachy zpátky pořád nemám.
rasanm
Nováček
Nováček

Příspěvek od rasanm »

Platil jsem pres paypal a vratili me to pres ten spor penize. Prisli me dneska na ucet, dokonce jsem vydelal na kurzu asi 50 Kc :D
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

jo ten spor je fajn věc, jen já toho nemůžu využít protože jsem to platil sice přes to, ale neměl jsem tam účet paypal. A když jsem si skrze to účet založil tak mi to nechtělo vzít číslo transakce, které jsme k tomu měl v mailu od paypal. No uvidím jak to dopadne. Pokud by mi ty prachy poslali tak by to bylo fajn. Aspoň bych si mohl koupit něco navíc v UK, kam zítra letím za mladou :-D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Luks píše:
LoCo99 píše:ne mam čistou instalaci windows 8.1 , dneska se aktualizoval, skoro nic nemam nainstalovany
mám stejnej problém,ale vyřešil to http://battlefield.play4free.com/en/for ... ?tid=87779 teda spoň posledních cca 15 her ok,předtim sem dal tak 3-4 mapy a konec.
vypadá to že to pomohlo, včera jsem hrál asi 3 hoďky bez jedinýho pádu a dokonce mě to nekicklo ani :D a RAMka se teda hlavně nezahltila, dík
gas5
Nováček
Nováček

Příspěvek od gas5 »

Zdravím všechny. Nevím jestli to sem patří ale uvažuju o koupi této hry a tak mě zajímá jestli si to nějak slušně zahraju bez lagů aspoň tak na střední detaily. Rozlišení monitoru mám 1920x1080 tak bych ho rád pokud možno využil. Sestava je v podpisu. Předem dík za odpovědi...:)
CPU: AMD Ryzen 5 5600X, MB: ASUS TUF GAMING B550M - PLUS (WIFI), GPU: MSI VENTUS RTX 2060 12 G OC, RAM: Kingston FURY 2x8GB DDR4 3600 Mhz CL 16 Renegade Black SSD: Samsung 860 EVO 1 TB + WD Blue SN570 2TB, HDD: WD Blue 1TB CASE: Fractal Design Define Mini C, PSU: Seasonic CORE GM 500W Gold, OS: W10 64-bit, Monitor: 24" ASUS TUF Gaming VG249Q, Mouse: Logitech G305 Recoil, Keyboard: Logitech G915 TKL
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

tak dneska nahodene ovladace : 331.82, paradicka.
1920x1200 , detaily na ultra/akurat AAx2 a vypnute : Ambient Occlusion./
cca 5 minut v Jete a priemer FPS: 89

co sledujem , tak v Jete su vasie FPS ako ked beham po zemi.

vga v Gaming App OC mode :1189/7010
Este keby v niektorych mapach nevypadaval zvuk :x

//a coskoro tu mame prve DLC :)
BL!zZard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BL!zZard »

blahorodie píše:som mal dneska okolo 50/4, a deti sa velmi rozčertili ked som napisal : NVIDIA WIN :mrgreen:
Počkej na Mantle, to bude AMD WIN :P
AMD RYZEN 7 9800X3D @ PBO2 + ALF II 240 | ASUS ROG STRIX B650E-F | GIGABYTE RTX 4080 EAGLE OC 16GB @ 2820/23400MHz | Kingston FURY Beast 64GB (2x32) @ 6000MHz, CL30 | Samsung 9100 PRO | Corsair HX1000 | be quiet! Pure Base 500 FX | OLED 240 Hz QHD 27" LG Display
HTC Vive Pro 2
https://www.3dmark.com/3dm/136150474 25378 bodů
https://steamcommunity.com/id/johny66cz/
A6 3.0 BiTDI, 313 koní, 650 Nm, 0-100 za 5,1s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“