ak karta boostuje 1150MHz , a OC je trvalo 1250MHz tak o nejak prínose OC je ťažko hovoriť
iná vec je ked napr grafika beží skorej tak na 863MHz
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Na základ pěkný, pokud cena bude stejná jako ref. model proč ne. Ale jinak OC bída, moje zvládá 1,1Ghz@boost1,25Ghz. Teploty se drží kolem 80°C a kartu neslyším, spíše fany CPU chladiče než GPU.CZECHYa píše:http://hexus.net/tech/reviews/graphics/ ... 780-ti-oc/
Nereferenční GTX780Ti od Gigabyte.

Proč by měla být lepší? Všechno v podstatě záleží jaký kus křemíku chytneš a jak se ti jí podaří OCnout.warreg píše:podle tohoto by mela byt lepsi jak EVGA SC ACX
http://us.hardware.info/reviews/4639/9/ ... erclocking
mate s ni nekdo zkusenost?

Problém s jeho biosem je, že je to příliš širokospektrý - ten ode mně je přímo na referenčku, tzn musí to fungovat! S referenční kartou už umim skoro cokoliv...tzn každá karta s referenčním PCB múže použít muj bios, mám i modifikaci pro novou revizi ale tam bych ještě potřeboval zpětnou vazbu páč mám odzkoušený 2kusy a to je dost málo.sam_217 píše:No vida, konečně vymaxovaná MSI Gaming, já už taky flashuju, ale jaksi mi se skajnetovejma biosama nejde měnit napětí, což nechápu, když u RAD-xovejch biosů to jede krásně...

Mám ASUS GTX780TI a so skyn3t biosom nemám problém bežať na frekvencií 1345/7850/1,21V na všetkom, čo som zatiaľ testoval (B4, Crysis 3, Hitman Absolution, ...). Jedine Tomb Rider vyžaduje 1325/7850/1,21V. Nejaké výsledky som postol na nižšie uvedenom linku (užívateľ vlados070) http://www.overclock.net/t/1438886/offi ... t_21208135RAD-x píše: Problém s jeho biosem je, že je to příliš širokospektrý - ten ode mně je přímo na referenčku, tzn musí to fungovat! S referenční kartou už umim skoro cokoliv...tzn každá karta s referenčním PCB múže použít muj bios, mám i modifikaci pro novou revizi ale tam bych ještě potřeboval zpětnou vazbu páč mám odzkoušený 2kusy a to je dost málo.

Nie, s biosom som spokojný a zatiaľ som sa cez 114%-ný powerlimit nedostal, takže rezerva tam jeRAD-x píše:Napětí je možný zvýšit, už tě limituje PT na skyn3tovim biosu? Co jsem koukal tak většina Tiček tak nějak i na vodě končí na 1400Mhz, v biosu není možný(zatim) nastavit vyšší voltáž než 1,212V ale je možný upravit AB aby to uměl, je to ale cca 20-30minut práce a pokud v tom postupu uděláš chybu, tak musíš většinou opět od začátku, múžu ti poslat detajlní návod do SZ.

GTX 780ti je herna karta ktora ma zkresany vykon v DP tusim na 1/4 , GTX Titan je karta ktora je vyuzitelna aj na hry ale je primarne zalozena na GPGPU vypocty , tam ma vysoky vykon v DP (double precision). Hladis ti to strucne vysvetlil. Myslim si ze kupou GTX 780 bez pridavku Ti by si chybu neurobil , za mna by som ti odporucil EVGA GTX 780 SC ACXolis píše:zdravim, rozmyslam nad kupou 780ti chcem sa ale spytat ze ako je to mozne(pozeram Alzu) ze 780ti je podstatne lacnejsia ako titan ked je vykonejsia, pozeram ze 780ti by sa dala kupit za necelych 700 eur co mi pride za taku kartu dost dobra cena. Do buducna by sa nemali tie ceny zvysovat? no a dalsia vec je ze tie chladenia vyzeraju ako od Nvidie tak ma zaujima ci vobec do takej karty ist alebo pockat na nejake s chladicmy od samotnych vyrobcov ? potom ale nastava otazka budu tieto karty s inymi chladicmy ovela drahsie?