Call of Duty: Ghosts

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Re: COD10 - RAM

Příspěvek od Vlastik80 »

Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Ghosts

Příspěvek od Riku »

Jsem nevěřil, že se ta hra někomu fakt může líbit. Dokud mi o ní nezačal kamarád básnit jak je to dokonalá pařba že to hraje pořád a jak singlplayer je úžasej a že nechápu proč na to všichni nadávaj, že prý co by jako chtěli víc. WTF :D na to ani člověk nevíc co říct...
PS5 Pro | LG OLED CX55
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

koukal jsem na youtube na nějaká videa v pořádném rozlišení a musím dát za pravdu, že ta hra je pěkná!
Neviděl jsem na tom videu žádné grafické bugy a nic podobného. Grafika je naprosto v pohodě. Pohyb postav není tak hezký jako na BF4, který má moderní engine. Podle mě jsou ghosts naprosto v pohodě plnohodnotné call of duty. A ten konec lol :-D to jsem fakt nečekal :lol:
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Riku píše:Jsem nevěřil, že se ta hra někomu fakt může líbit. Dokud mi o ní nezačal kamarád básnit jak je to dokonalá pařba že to hraje pořád a jak singlplayer je úžasej a že nechápu proč na to všichni nadávaj, že prý co by jako chtěli víc. WTF :D na to ani člověk nevíc co říct...

Hlavne ked je to kamarat, keby to bol nejaky loudil hned ho vy***ujem. :-D

inak ten pes v Ghosts nema chybu stale prekvapuje... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=J-iGlpBM4q8
hucikuci
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hucikuci »

a proti vojáci užasně běhaj před muškou jak ty stary kachničky na pouti na střelnici :D a nebyla to nejlehčí úrovně oni se tak strašně snaží schovat že pořád běhaj :D v bf4 zase šli jen do mě :D
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Riku píše:Jsem nevěřil, že se ta hra někomu fakt může líbit. Dokud mi o ní nezačal kamarád básnit jak je to dokonalá pařba že to hraje pořád a jak singlplayer je úžasej a že nechápu proč na to všichni nadávaj, že prý co by jako chtěli víc. WTF :D na to ani člověk nevíc co říct...
myslim,ze by ses nemel s takovejma "kamaradama" kamaradit :lol: ...kolik mu prosimtebe je let? 13? 15? hral nekdy neco jinyho nez CoD? :?:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

hele nechceš za posledních 5 let vyjmenovat ty ukrutně lepší střílečky než je CoD od MW1 po Ghosts?
opravdu bych ten seznam skvostů chtěl vidět. Všechny FPS jsou na jedno brdo. NIKDE není dobrá AI. NIKDE se NIKDY nezasekneš ani na nejtěžší obtížnost NIKDY nemusíš důkladně přemýšlet a taktizovat abys je přehrál. A netahej sem ARMU a podobné hry to je poloviční simulátor. To je jako kdyby někdo chtěl hrát World of Warplanes a porovnával to do krve s War Thunder. Za sebe bych řekl, že jediná pro mě fakt těžká FPS byl doom 2 na nightmare ;-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Hele je mu skoro 30 a dokonce hraje WoT a ARMU, ale CoD se mu prostě strašně líbí :D takovým lidem to ani nemá cenu vymlouvat..
PS5 Pro | LG OLED CX55
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

sefin píše:hele nechceš za posledních 5 let vyjmenovat ty ukrutně lepší střílečky než je CoD od MW1 po Ghosts?
opravdu bych ten seznam skvostů chtěl vidět. Všechny FPS jsou na jedno brdo. NIKDE není dobrá AI. NIKDE se NIKDY nezasekneš ani na nejtěžší obtížnost NIKDY nemusíš důkladně přemýšlet a taktizovat abys je přehrál. A netahej sem ARMU a podobné hry to je poloviční simulátor. To je jako kdyby někdo chtěl hrát World of Warplanes a porovnával to do krve s War Thunder. Za sebe bych řekl, že jediná pro mě fakt těžká FPS byl doom 2 na nightmare ;-)
STALKER série, Brothers in Arms série, Black Mesa, Metro 2033/LL atd.

To jsou hry u kterých musíš aspoň trochu přemýšlet a ano, ve všech se zasekneš ne jen kvůli obtížnosti (třeba ve Stalkeru tě nepřátelé obklíčí ani nevíš jak).

WoWP a WT nemá cenu srovnávat, to je úplně jiná kategorie. První je arkádovej odpad pro děti, druhá se dá aspoň nějak rozumně hrát.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Riku píše:Hele je mu skoro 30 a dokonce hraje WoT a ARMU, ale CoD se mu prostě strašně líbí :D takovým lidem to ani nemá cenu vymlouvat..
a proč bys mu to měl vymlovat, snad každý má právo hrát, co chce, ne? Nebo si potomek Stalina? :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jste se dneska učili o Stalinovi ve škole nebo co? :lol:
Já mu nechci vymlouvat aby hrál CoD, jen aby mě nekrmil tím jak je to boží hra
PS5 Pro | LG OLED CX55
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Riku píše:Hele je mu skoro 30 a dokonce hraje WoT a ARMU, ale CoD se mu prostě strašně líbí :D takovým lidem to ani nemá cenu vymlouvat..
neříkám, že se mi strašně líbí. Nikdy jsem si nekoupil ani jeden díl, ale už mi přijde trapný jak tu na to blijete. Lidem, kterým se ta hra líbí říkáte děti, přitom lozit do topiku o hře a jen tu blejt na něco co je pro Vás odpad je více než dětinské nebo lépe řečeno zralé na psychiatra, jelikož to co je pro mě odpad mi nestojí za řeč. (Aspoň pro mě)

je to naprosto průměrná hra, která v pohodě zabaví na 4-5 hodin. Kdo si to koupil a čekal něco jiného a teď brečí tak to není chyba hry, ale jeho samotného
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

průměr = zábava na 4-5 hodin za cca 1000 kč ?

hmm...
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

sefin píše:
neříkám, že se mi strašně líbí. Nikdy jsem si nekoupil ani jeden díl, ale už mi přijde trapný jak tu na to blijete. Lidem, kterým se ta hra líbí říkáte děti, přitom lozit do topiku o hře a jen tu blejt na něco co je pro Vás odpad je více než dětinské nebo lépe řečeno zralé na psychiatra, jelikož to co je pro mě odpad mi nestojí za řeč. (Aspoň pro mě)

je to naprosto průměrná hra, která v pohodě zabaví na 4-5 hodin. Kdo si to koupil a čekal něco jiného a teď brečí tak to není chyba hry, ale jeho samotného
To nebylo na tebe, sry jsem zapomněl citovat :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

LoCo99 píše:průměr = zábava na 4-5 hodin za cca 1000 kč ?

hmm...
co má cena společného se zábavou? Já pokud si to budu chtít zahrát tak samosebou po pirátsku. Pokud bych si to měl koupit tak počkám rok než to bude stát 100 second hand. Víc jak 300 bych za to rozhodně nedal.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Riku píše: To nebylo na tebe, sry jsem zapomněl citovat :)
v pohodě mě je taky skoro 30 tak mě to zmátlo :-D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ještě mi vynadej za to že cituju tebe :D
gas5
Nováček
Nováček

Příspěvek od gas5 »

Zdravím všechny. Zajímá mě jestli si tuto hru nějak slušně zahraju bez lagů aspoň tak na střední detaily. Rozlišení monitoru mám 1920x1080 tak bych ho rád pokud možno využil. Sestava je v podpisu. Předem dík za odpovědi...:)
CPU: AMD Ryzen 5 5600X, MB: ASUS TUF GAMING B550M - PLUS (WIFI), GPU: MSI VENTUS RTX 2060 12 G OC, RAM: Kingston FURY 2x8GB DDR4 3600 Mhz CL 16 Renegade Black SSD: Samsung 860 EVO 1 TB + WD Blue SN570 2TB, HDD: WD Blue 1TB CASE: Fractal Design Define Mini C, PSU: Seasonic CORE GM 500W Gold, OS: W10 64-bit, Monitor: 24" ASUS TUF Gaming VG249Q, Mouse: Logitech G305 Recoil, Keyboard: Logitech G915 TKL
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Hm, máme trochu podobné PC, takže to by mě taky zajímalo, akorát já mám 1280x1024 :)
Riku píše:Jste se dneska učili o Stalinovi ve škole nebo co? :lol:
Já mu nechci vymlouvat aby hrál CoD, jen aby mě nekrmil tím jak je to boží hra
Ale prd, já myslel, jako jestli si nějaký diktátor :)
Jestli ti to vadí, tak máš 2 možnosti:
1. Jedním uchem tam, druhým ven
2. Taky do něho začni valit něco o své oblíbené hře :)
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

Dnes se stahla nova aktualizace a hra se po spusteni sekne, uz jsem ji celou znovu nainstaloval ale nepomohlo to. Black Ops II jede bez problemu.
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“