Ahoj vsem,mam problem a nejak jsem ho tu nenasel tak vas poprosim o radu.
Pri hrach se mi stava a to dost casto (nekolikrat za den) ze mi zamrzne hra, zvuk bezi a nejde s tim nic udelat, jen tvrdy restart. Nebo pro zmenu zamrzne, nabehne modra obraz. s napisem v pocitaci doslo problemu atd. a vypise to chybu VIDEO_TDR_FAILURE (nvlddmkm.sys) nebo DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (nvlddmkm.sys). Zkousel jsem nejnovejsi ovladace a porad stejne. Prehral jsem OS, nainstaloval nej. ovladace, porad stajne chyby. Dekuji vsem, kdo mi poradi.
Zamrzani a padani
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- jackkos
- Nováček

-
- pilarius
- Začátečník

Re: Zamrzani a padani
Jakou máš grafickou kartu?
Jaký máš zdroj?
Tipoval bych to buďto na nedostatečný zdroj, nebo na špatné chlazení karty.
Jaký máš zdroj?
Tipoval bych to buďto na nedostatečný zdroj, nebo na špatné chlazení karty.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- jackkos
- Nováček

-
GE Force GTX 675M/2G 5DDR, je to herni NB MSI GT70
- tielka
- Středně pokročilý

Chladit,Chladit a Chladit tod vše kup si pořádnou chladící podložku.. 
- jackkos
- Nováček

-
To jsem si take myslel, ale mam v NB turbo chlazeni a nepripada mi to, ze by se to hralo nejak extreme. Nevim, treba mas pravdu, ale me hra pada cca uz po 5min. i pri turbo chlazeni. Mam ho presne rok a pred tim to nedelalo a to jsem hral vice zatezujici hry. 
- jackkos
- Nováček

-
Ted jsem to sledoval a grafika ma kolem 55 stupnu, tak uz nevim, asi jde do kopru