Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- icebosss
- Začátečník

-
Re: Battlefield 4
otevřít, proč čekat
dá ti to stejně jen nějaký kamufláže a kolimátory a někdy třeba bonus, který ti na hodinu zvýší XP o 50% nebo tak...
- LoCo99
- Začátečník

mě ty acky se*ou rotože chci kamufláže a né příslušenství na zbraně co ani nemam
- blaho
- Žlutá karta

-
dneska ranna akcia na Paracetal Storm, ale potom tam prisla hodnost 105 a bol som v riti,
proste mal podporu aj dole , a bol koniec s mojej strany. A lietal s joystick na 100 %

v druhom kole ten typek skoncil so score 106:0
proste mal podporu aj dole , a bol koniec s mojej strany. A lietal s joystick na 100 %

v druhom kole ten typek skoncil so score 106:0
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jojo a poláci celou hru brečeli 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- PKBO
- Moderátor

Tak já ty battlepacky pootvírám, ještě mam otázku, bonus věci k vozidlům, jako lepší rakety atd se asi montujou samy že jo...
- 0martas0
- Začátečník

-
Nemontujou, je to stejný jak u zbraní. 
- PKBO
- Moderátor

No ale u těch se to montuje přeci0martas0 píše:Nemontujou, je to stejný jak u zbraní.
- LoCo99
- Začátečník

nikde se nic samo nemontuje, víš že bys to měl namontovaný dřív než bys dopsal tu předchozí zprávu...
- 0martas0
- Začátečník

-
To jsem myslel jako, že se nemotnujou samy, ale zvolíš si daný vozidlo a tam si vybereš co na něj chceš stejně jako u zbraně.
Jinak, myslíte, že se dá ta hra vrátit do obchodu s tím, že nefunguje jak má? ( padání atd. )
Jinak, myslíte, že se dá ta hra vrátit do obchodu s tím, že nefunguje jak má? ( padání atd. )
- PKBO
- Moderátor

Já jsem asi dementní, ale jak na to ve hře ? Jak si upravit zbraně je mi jasný, ale že bych tam viděl tank nebo vrtulník to ne.LoCo99 píše:nikde se nic samo nemontuje, víš že bys to měl namontovaný dřív než bys dopsal tu předchozí zprávu...
A co je to ten tracking ?
EDIT: tak loadout vozidel si udělám v battlelogu a nebudu to řešit, aspon na to mam čas :d
Naposledy upravil(a) PKBO dne ned 24. lis 2013, 14:33, celkem upraveno 2 x.
- 0martas0
- Začátečník

-
Jak máš zbraně, tak je tam kolonka "zbraně" a "vozidla" . Klikni na vozidla a seš tam.
Jinak teda, jde aspoň z Originu vyndat kód, nebo při alespoň prodeji bych musel prodat účet na Origin?
Jinak teda, jde aspoň z Originu vyndat kód, nebo při alespoň prodeji bych musel prodat účet na Origin?
- LoCo99
- Začátečník

nejde to vrátit
no ve hře v položce customise je vedle zbraní i technika, tak tam si to naklikáš jak na zbraň
no ve hře v položce customise je vedle zbraní i technika, tak tam si to naklikáš jak na zbraň
- 0martas0
- Začátečník

-
A oddělat klíč z Originu tak aby se dal použít jinde?
Sice na tom účtu nemám nic jinýho, ale pokud to nepujde jinak tak hold prodám účet a je mi jedno jestli se to může nebo nemůže, nemaj vydávat zk**plenou hru.
Sice na tom účtu nemám nic jinýho, ale pokud to nepujde jinak tak hold prodám účet a je mi jedno jestli se to může nebo nemůže, nemaj vydávat zk**plenou hru.
- LoCo99
- Začátečník

nemáš souhlasit s jejich podmínkama když se ti to nezdá
ne nejde to oddělat z účtu a ne nesmí se to podle tvojí smlouvy s nima prodávat někomu dalšímu
btw : Compact .45 s red dotem a tlumičem + tri beam je masakr
a CZ75D je nejhezčí zbran ve hře snad, už jenom proto že je na ní vidět hodně dobře kamufláž 
ne nejde to oddělat z účtu a ne nesmí se to podle tvojí smlouvy s nima prodávat někomu dalšímu
btw : Compact .45 s red dotem a tlumičem + tri beam je masakr
- 0martas0
- Začátečník

-
No promin, ale já nejsem jasnovědec, abych věděl, že po updatu mi to bude padat víc než před ním.
- kupkoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No já taky sice nejsem jasnovidec, ale chtít hru vrátit po odehraných XX hodinách (předpokládám, že jsi tomu více jak 10 hodin věnoval) mi taky přijde docela vyčůrané. A to jsem prosím v táboře který by jim to dílko nejradši omlátil o hlavu. Nicméně je to taky částečně moje chyba, na vrácení špatně fungujícího SW zde nejsou právní normy a já si měl počkat s koupí hry až po jejím vydání, až budou venku uživatelské recenze. Takže asi tak.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
- 0martas0
- Začátečník

-
Tak vyčůrané, ono Beta mě bavila -> NEPADALA. Hraju to od prvního dne a před patchem vpohodě, sice sem tam zabití přes zeď a tak, ale budiž nevadí mi to tolik. Ale když mi to po patchi furt padá, nebaví mě to a začíná se mi to hnusit.
- Nerboard
- Začátečník

-
Konecne som odomkol magnuma a skusil ho. Kazdy nadaval ako je naprd ale tak naprd je asi ich presnost strelby. Krasne to dava, od boku to ma presnost jak hovado + este laser ani nekomentujem. Dmg a presnost na dialku 3x scope no proste luxus 
- LoCo99
- Začátečník

magnum je nanic celkem, líp se mi hrálo s REXem (s tim i v BF3, to bylo nečekaně dobrá záložka, ten hipfire...) , dmg 80 je stejně k ničemu , to je tak jako na spolehlivý doražení statickýho cíle, jakmile se jednou netrefíš tak seš mrtvej (nebo nabíjíš)
odemkni ještě ten compact, uvidíš že to je uplně něco jinýho... zabíjíš na max 3 rány přitom střelba z toho je pohodlnější než z 1911 a máš 15 ran
odemkni ještě ten compact, uvidíš že to je uplně něco jinýho... zabíjíš na max 3 rány přitom střelba z toho je pohodlnější než z 1911 a máš 15 ran
- blaho
- Žlutá karta

-
A padaju servere, a spadne raz, a spadne zase !!! Uz nam j ebe na TS !!!
Ja zažalujem DICE, EA napišem tej starej pizdy Merkelovej a zoberem tank a pojdem do Bruselu !!

Ja zažalujem DICE, EA napišem tej starej pizdy Merkelovej a zoberem tank a pojdem do Bruselu !!