Need For Speed: Rivals

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Need For Speed: Rivals

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek
Vítejte v Redview Contry, kde pouliční rivalita je cítit na každém metru, policisté a závodníci se nikdy nezastaví, obě strany soutěží v totální válce o moc nad společností, médii. Získejte vše, nejlepší auta, nejlepší módy a technologie, riskuj a nevěř nikomu! Jen sobě a svému autu. Dokážeš to? Dokážeš se dostat na vrchol? Tam to jde rychle, dolu to de však rychleji!!! Nový díl série přináší All Drive, novinku v sérii, díky ní již se ruší hranice jednoho a mnoha hráčů. Je zde taky předělaná možnost upravování aut, kde Vaše auto je Vaše identita, přidej ráfky, uprav si SPZku, obtisky, lak a mnohem víc. Rivalita je VŠE!! Xzone
Platformy: Xbox 360/One, Playstation 3/4, PC | Recenze zde | Benchmarky hry na pc zde
Hw požadavky zde | Jak obejít 30 fps lock: např. zde

Tak jak se Vám hra líbí a co na ní říkáte? :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Need For Speed: Rivals

Příspěvek od Alfajk »

je normalni skoda si omlacovat klavesnici na psani nejaky slozitejsi kritiky,ja to cistej garbage nehodnej ani ukradeni...stale cekam na Underground 3 :P
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no jako takhle... jsou tam asi 3 auta co se mi líběj protože jich je ve hře asi jen 20... a je to nuda, protože nevim kdo přišel na tak dementní koncept hry

NFS 3 High Stakes bylo oproti tomu mega promakaný, o NFS 4 ani nemluvim radši
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak jaké to je pánové? Mám to koupit?
Ještě jsem to totiž ani nestahoval :lol:
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Není slušné kritizovat hru, kterou si člověk nekoupí (pokud není od EA). Mno, každopádně se omlouvám mému disku, že musel pár minut skladovat těch 9GB karosérií pocákaných next-gen kapkama (vody). Vzhledem k tomu, že většina aut vymodelovaných ve Frostbitu byla k vidění už v minulém díle, nemá žádný smysl vraždit miliony neuronů hraním Rivals. Na Ferrari se koukněte na youtube nebo si pusťte Top Gear. Stejně jsou kamery v Rivals jen dvě - na nárazníku a cca půl kilometru za autem. Což vlastně koresponduje s jízdním modelem, kdy efektivní projetí prudší zatáčky vyžaduje ruční brzdu, aby výjezdová rychlost neklesla pod 250km/h. Ale nevadí, pokud se v zatáčce seknete, bo auta mají podobný KERS systém, jako USS Enterprise (torpéda a phasery mají taky!). Zato radar přehledně radaruje rádius, který přesáhnou i otevřené dveře vašeho auta. To aby vůbec nebylo vidět polici vyskakující náhodně ze země. Ale nevadí, že se policii nedá vyhnout, bo se nečekaně teleportuje do okolí, protože stačí uhánět k nejbližšímu hideout pointu a ve 320km/h zmáčknout čudl na schování. To pak na vás do garáže nemůžou a celý blikající kordon, co by se nevešel ani na parkoviště u Kauflandu, se otočí, a odebere se pokojně i s helikoptérama na základnu...

TLDR: Tradičně, co v minulých dílech fungovalo, tak nefunguje, nebo není. Co nefungovalo opět nefunguje, nebo není. Co nebylo, opět není. Peníze pošlete na Project CARS, nebo Lékařům bez hranic.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

^^ líp bych to nenapsal
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No nechám sejít cenu tak na 500,-kč a pak to přikoupím :D
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

podla mna mali davat v Tescu CD-KEY za nakup nad 10 eur .
Tie hry su skandal. Ach Boze, ked si clovek spomenie na NFS 3,4,5 , az je mi do placu :sad:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Podle mého nejlepší bylo Need For Speed Underground 2 ,ale pak mě tuning přestal stejně bavit a zalíbil se mi Shift :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

podle mě je tohle totálně nejhorší díl hned po těch moderních hot pursit (tušim NFS 11 ?)

těch 500 kč mi radši dej a já ti sestavim seznam her za který bys měl utratit místo toho
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Shift 1 /2 som si rad zahral, na volante paradicka.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Taky je druhá možnost že těch 500,-Kč radši propiju :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Na amazonu je most wanted za 100Kč. Jsem to koupil, jede to v 60fps a hraje se to příjemně.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak já to teda stáhl a no nevím s těch 30FPS nemám dobrý pocit. Když vezmu MW který běží na 60FPS tak prostě se mi zdá že je to více plynulejší :D
Jinak grafika vypadá krásně. No ještě uvidím zda to koupím či ne. Stejně teď hraju BF4 a AC4 :lol:
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Tahle hra nestojí ani za zpirátění. To je dobrej způsob boje proti warezu.... "budem dělat tak hrozný hry, že si je lidi nebudou chtít ani stáhnout". :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No já to chtěl jen zkusit když se tu píše že je to na hovn*. Jako hrál jsem to cca 10min a vypnul jsem to ,takže ještě nemůžu posoudit ,ale těch 30FPS je děs teda. :x
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

Všetci hovoria aký to je odpad, no tak som sa to teda rozhodol vyskúšať.
Neviem koho napadlo, že sa to "intro" nedá preskočiť a treba to pretrpieť. Najhoršie je nemožnosť si kvôli tomu znížiť hlasitosť, ale tak nie je to prvá hra ani posledná, čo je takto robená.
Čo sa grafiky týka, frosbite 3 tomu svedčí by som povedal. Mne sa páči ako je to nakreslené :)
Nevýhoda je tých 30fps, čo je v niektorých situáciách cítiť, ale update sa mi zdá, že tomu pomohol.
Spracovanie mapy je super, prelínajú sa rôzne prostredia, tak isto aj rôzne skratky, tunely, atď..
Pripomína mi to strašne staré most wanted, či už mapou, traťami, alebo "tuningom". Škoda len, že sa nedajú meniť disky.
Samostatný soundtrack je nič moc, ale do akčnosti hry pasuje.
Čo sa jazdného modelu týka a podobne, ak niekto očakával simulátor, je šialenec :lol:
Ako odreagovačka je to super a ak niekto v NFS hľadá hlbší zmysel ...
Hral som to nejaké dve hodiny a v podstate sa mi zatiaľ nepáčili len dve veci.
1. 30fps lock
2. schovanie sa do garáže, aj keď ma naháňajú policajti
Keby dali rozumnejšiu cenu tak 10-20€ :)

Otázka je: Hral niekto multiplayer ? nejaké dojmy z toho ? či všetci len single ? :D
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

LOCK na 30 fps se da odstranit. Tohle napsat do vytvorenyho zastupce -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

to ale zase funguje jen za predpokladu,ze je tech 60fps naprosto stabilnich,v pripade jakejchkoliv dropu se to uplne rozhodi do nehratelny podoby
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

Ak sa odstráni fps lock z 30fps napr. na 60fps, tak hra ide 2x rýchlejšie :D aspoň tak to bolo prezentované na youtube.
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“