MULTIFUNKCE cca 3000,- levný tisk

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
KarelR2
Nováček
Nováček

MULTIFUNKCE cca 3000,- levný tisk

Příspěvek od KarelR2 »

Zdravím,
dostal jsem za úkol vybrat Multifunkční tiskárnu k Vánocům. Cena kolem 3000,- (+-). Spíše než pořizovací náklady pak optimální (levné) náklady na tisk. Asi píše ingoustovku, laser je cenově jaksi jinde.

požadavky
- levný tisk (převážně bežný, semtam fotky-oželím i super kvalitu)
- uzavřený zásobník papíru
- oboustranný tisk
- spíše oddělené barvy
- wifi ( ale i oželím)
- aby při prázdné barvě dokázala tisknout stim co má ( stará tiskárna když došla barva (společná nádržka) tiskla v odstínech šedé)

Dobře vychazí recenze
Canon Pixma MG5350, (i zde tip ze začátku roku)
HP Deskjet Ink Advantage 5525, 6525 - tady hodně poukazujou na levný tisk
případně nějaký další tipy?

Dle oblíbenosti na heurece MG5350 vede, ale prý tisk je dražší, rozlišení zas lepší, hledal jsem na Dtesu, ale detailnější info je pouze pro registrované. Tak pokud má někdo info budu rád.

Děkuji Karel
C3stmir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: MULTIFUNKCE cca 3000,- levný tisk

Příspěvek od C3stmir »

Když koupíte Canon Pixma MG5350, tak určitě neuděláte chybu. Tahle tiskárna pořád vede. Jenže u těhle uddělených náplní: pokud jedna náplň dojde, nepustí Vás tiskárna k tisku. Je třeba mít v náhradě další náplně pro případ, že by jedna došla. Tyhle náplně pořídíte za levné peníze a nebojte se kupovat alternativní náplně od ověřených výrobců.
FACEBOOK: ECOTONER FACEBOOK
WWW: http://www.ecotoner.cz/
E-mail: ostrava@ecotoner.cz
E-shop: http://www.ecomarket.cz/
Tel.: 596 617 297, 604 579 128
KarelR2
Nováček
Nováček

Příspěvek od KarelR2 »

Vnímám že Canon Pixma MG5350 je v tipech na prvním, či prvních příčkách. Narazil jsem ale i na informace ohledně drahého tisku, kdy tiskárna hodně provádí čištění a tím spotřebovává hodně ingoustu. Také že se hodně objevuje u tohoto modelu chyba B200 tedy naplnění odpadní nádržky. Alternativní náplně jsem již dříve používal a v poho, jen jsem měl později pocit, že toho ingoustu vnich moc neni. Ale třebas se toto změnilo, jeto už nějaký pátek co jsem doma bez tiskárny a také jde oto že lze najít alternativ vícero, takže jeto o vyzkoušení.

Dnes jsem v naději lepšího přehledu koupil z 10měsíce 2013 časopis Dtest, kde jsou testy tiskáren , bohužel jsem byl zklamán protože tam je tiskáren ne mnoho. MG5350 tam neni a v podstatě žádná z tiskáren z předních pozicí oblíbenosti, tak nevim co si mám otom myslet. Hlavně že tam maj připsáno, že další testy tiskáren jsou na webu - jen musím mít předplatné.

Toho že tiskárna bez jedné barvy neumí tisnout jsem se obával.

Nevim jestli se dá napsak k porovnání Canon Pixma MX925 cena cca 4000,- tak ta při nepravidelném používání spotřebuje o 400% ingoustu více a neumí tiskout bez barevné náplně.
Třebas HP 5525 cca 2700,- vychází celkově tisk levněji než MX925 a při nepravidelném tisknutí se navýší spotřeba o 140% a umí tiskout bez barevné náplně.

Bohužel jak je natom detailněji Canon Pixma MG5350, nebo HP 6525 nemám zdání. Ono v případě použití alternativ u Canonu se pak cenově mohu dostat níže nebo podobně jako u toho zmiňovaného HP, kde nevím jak jeto s alternativníma náplněma. Kdy ona vyšší spotřeba při čištění by pak tolik cenově nezatěžovala, ale trošku mám pak obavy ztoho naplnění odpadní nádržky. ??
Máte někdo nějaké zkušensti??

Díky Karel
KarelR2
Nováček
Nováček

Příspěvek od KarelR2 »

Tak jsem obdržel následující typy prý s levným provozem, zatím jsem podrobnosti nezjišťoval, jen cenově jeto trochu výše :-(
HP Officejet 6700 Premium
Canon PIXMA MG6350
Canon PIXMA MG6450
Canon PIXMA MG7150
C3stmir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od C3stmir »

Každá tiskárna provadí čištění a naplnění odpadní nádržky je výrobní fígl, kde po určitých úkonech začne tiskárna hlásit, že odpadní nádobka je plná. Tahle hláška jde u tiskáren vyresetovat (návody jsou na internetu)

Tiskárny Canon PIXMA MG6350, Canon PIXMA MG6450, Canon PIXMA MG7150 jsou dobré tiskárny s vysokokapacitními náplněmi. Do téhle tiskáren se dají koupit také alternativnínáplně a tudiž tisk vyjde levněji. Myslím, že když koupíte Canon Pixma MG5350 nebo MG6350, 6450, 7150 tak chybu neuděláte.

EDIT:
- doporučuji i tiskárnu Canon MG5550. Tam se vejdete s cenou do 2 500Kč
FACEBOOK: ECOTONER FACEBOOK
WWW: http://www.ecotoner.cz/
E-mail: ostrava@ecotoner.cz
E-shop: http://www.ecomarket.cz/
Tel.: 596 617 297, 604 579 128
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“