Terraria - malý dotaz na zkušené hráče.

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
KRA
Nováček
Nováček

Terraria - malý dotaz na zkušené hráče.

Příspěvek od KRA »

Ahoj, měl bych dotaz na HARDCORE mode a MEDIUMCORE mode.

Chtěl bych se zeptat na ITEMY a lokace..

Budu mít v MEDIUMCORE stejné itemy, NPC, nepřátele a lokace jak v HARDCORE?

Na netu jsem to nějak nenašel a zajímalo by mě to..

Jelikož u dost zajímavých věcí je napsané HARDCORE weapons.. (A jestli jsou ty zbraně na MEDIUMCORE?)

Děkuji za info
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Re: Terraria - malý dotaz na zkušené hráče.

Příspěvek od CZECHYa »

http://terraria.gamepedia.com/Hardcore_mode

Liší se to pouze co se stane s charakterem po smrti, jinak je hra stejná. Mohu potvrdit i z osobní zkušenosti.

Doporučuji Mediumcore obtížnost, přeci jen servery dost často lagují a ztracená postava by mohla mrzet...
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
KRA
Nováček
Nováček

Příspěvek od KRA »

Díky, moc si mi pomohl!

Můžeš mi ještě říct jak mám pochopit tohle?
Hardcore mode is unrelated to Hardmode, which is a state that a World enters after the Wall of Flesh is defeated. Hardcore mode instead applies to a character.
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Hardcore nemá nic společného s Hardmode. To co je Hardcore už bylo vysvětleno. Do Hardmodu se hra "přepne" po tom, co zabiješ bosse Wall of Flesh. Hardcore je svázaný jen s tvojí postavou a Hardmode ovlivňuje celý svět. :)
KRA
Nováček
Nováček

Příspěvek od KRA »

Super díky. Takže jak zabiju na mediumcore Wall of Flesh tak se stané z mapy HARDCORE?

Nebo jak se přepne ta hra?
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Ne Hardcore je ta obtížnost, na kterou hraje tvoje postava, neplést s Hardmode :). Po tom, co zabiješ na tvým světě Wall of Flesh, tak se hra sama přepne do Hardmodu - hra se stíží, přibudou noví bossové, nepřátelé, rudy, biomy, NPC atd.
http://terraria.gamepedia.com/Hardmode

Kdyby jsi chtěl pomoct přímo ve hře, tak napiš PM :)
KRA
Nováček
Nováček

Příspěvek od KRA »

Ahááá, moc si mi pomohl! Mě se to furt právě pletlo.

DĚKUJI ZA POMOC!
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

Me by zajimalo jak ten Wall of Flesh vyvolam. Jestli sem to spravne pochopil melo by to jit vhozenim voodo panenky do lavy, ale kdyz to udelam tak nic. Je tam jeste nejaka jina podminka pro vyvolani?
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

a mels ubytovanyho Guida? a hodils to do lavy v undergroundu(pekle?) tzn uplne dole?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

Hodil sem ji tam v tom podzemi, ale asi sem tam nemel toho Guida. Zkusim a uvidim.
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

no musis do lavy ktery je uuuuplne dole,az tam,kde nic jinyho nez lava a takovy domecky neni
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

Dik za rady, uz sem toho priseraka zmasakroval.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“