Nefunkční Grafická karta

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
kacenkak1
Nováček
Nováček

Nefunkční Grafická karta

Příspěvek od kacenkak1 »

Dobrý den,
už delší dobu nás zlobila grafická karta, tak bylo nutné pořídit novou, ale ta po připojení a instalaci zobrazuje barvy jako by je někdo rozlil, když jsem koukala do zobrazení tak tam jsou pouze 4 bity a žádná jiná možnost tam není.
Odinstalovala jsem ovladače ATI, stáhla jsem Driver Sweeper, ale když ho chci spustit v nouzovém režimu klávesou F8 při spuštění, objeví se pouze černá obrazovka a nic, jde to ukončit jen klávesou ESC.
Když jsem zkusila i tak poté nainstalovat ovladače NVIDIA, problém s barvami byl stejný a ve správci zařízení je u grafického adaptéru stále vykřičník.
Poradí někdo jak to napravit?
kacenkak1
Nováček
Nováček

Re: Nefunkční Grafická karta

Příspěvek od kacenkak1 »

Přidávám screen
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Cleonidas 5

Re: Nefunkční Grafická karta

Příspěvek od Cleonidas 5 »

V Prvom rade by som uviedol aký hardware používaš nech sa prípadný "poradca" má od čoho odraziť.
Doska, procesor, pamäte, stará grafika nová grafika. Výrobca, typ.

Skús špecifikovať v čom Ťa stará karta "zlobila".

Prvý môj odhad vyzerá na starší bios matičnej dosky ktorá si nevie poradiť s novou grafikou.

Pre začiatok by som vyskúšal (ak je taká možnosť) pripojiť k bedni druhý prázdny hard disk, nainštalovať nanovo Windows a všetky ovládače. Potom by som testoval zaradom všetko, pamäte, stabilita, grafika.
Ak sa chyba zopakuje aj na novom načisto nainštalovanom Windowse tak by som s tým zašiel do servisu.
V domácich podmienkach je pre amatéra veľmi ťažké postupovať ďalej.

Ak máš starší počítač tak úplne stačí aby boli v zdroji alebo na matičnej doske nafúknuté kondenzátory a máš o problémy postarané.

Veľa štastia.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“