HP LaserJet - nová cartridge je prázdná?

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
RASH
Nováček
Nováček

HP LaserJet - nová cartridge je prázdná?

Příspěvek od RASH »

Dobrý den vespolek!

Mám tiskárnu HP LaserJet 1320n. Nedávno mi cartridge začala dělat pruh, proto jsem našel novou, ale delší dobu odloženou kazetu Q5949A, která po vložení signalizuje blikáním oranžové diody nedostatek toneru.

Kdybych onu kazetu nevytáhl z krabice a nerozstřihl obal, myslel bych si, že je oprávněně prázdná. Není to originálka (značka Tonerink), ale i tak by neměla náplň "zatuhnout".

- tiskárnou to 100% není, mám jich možnost vyzkoušet více
- nevypadá to, že bych zapomněl nějakou záslepku
- záslepku jsem ale žádnou nesundával, ta dle návodu vypadá vylomeně

Máte s tím někdo zkušenost? (a nápad jiný, než si koupit toner nový)

Děkuji!
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 + AC Freezer 7 PRO, MB: Asus Maximus II Formula, GPU: ASUS EAH4850, RAM: ADATA Extreme DDR2 1066MHz 4x2GB, SSD: Kingston Vseries 64GB, HDD: WD Green 1TB, PSU: Fortron Epsilon 88PLUS 500W Silver, LCD: AOC F22S, Case: BigTower DIY, MS: Asus GX900
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: HP LaserJet - nová cartridge je prázdná?

Příspěvek od Butch »

Zkusil bych to na nejake presne vaze stejnej toner s tim co jsi menil a vis ze je prazdnej tak pokud novej bude stejne lehkej, tak je to jasny ze dodali prazdnej.
Akorat je potreba aby to byl stejny toner, protoze neoriginalni toner se muze lisit vahou i sam o sobe tim ze bude treba z horsich materialu.

Jinak samozrejme protrepat.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
C3stmir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od C3stmir »

Buď omylem dodali prázdnou kazetu, nebo je vadný čip kazety. Každopádně vyreklamovat u prodejce....
FACEBOOK: ECOTONER FACEBOOK
WWW: http://www.ecotoner.cz/
E-mail: ostrava@ecotoner.cz
E-shop: http://www.ecomarket.cz/
Tel.: 596 617 297, 604 579 128
RASH
Nováček
Nováček

Příspěvek od RASH »

Děkuji za rady, ozvláště ten tip přes váhu je skvělý!
Reklamovat bohužel nemůžu, nebot je to již nějaký ten pátek, co byla cartridge zakoupena. Nicméně doufám, že se dočkám odpovědi, pakliže ji zanesu na renovaci... :-)
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 + AC Freezer 7 PRO, MB: Asus Maximus II Formula, GPU: ASUS EAH4850, RAM: ADATA Extreme DDR2 1066MHz 4x2GB, SSD: Kingston Vseries 64GB, HDD: WD Green 1TB, PSU: Fortron Epsilon 88PLUS 500W Silver, LCD: AOC F22S, Case: BigTower DIY, MS: Asus GX900
RASH
Nováček
Nováček

Příspěvek od RASH »

Takže ještě doplňuji pro Googlící apod.

Fungující, ale pruhující, delší dobu používaná cartridge má 726g
Ta "prázdná" má 804...

Díky tomu vážení jsem se také nějak zadíval na cartridge a objevil, že orignální má vpravo vzadu dva kontakty, které ta obyčejná nemá. Stačilo přelepit a už se tiskne. Děkuji místním za pomoc!
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“