Ahoj mám tento notebook acer aspire V3-571G. Potřeboval by jsem nový procesor a grafickou kartu. Pokud to půjde. Chtěl by jsem rozjet Call of Duty Ghost a další takový nový hry.
Děkuji za jakoukoliv odpověď
Potřebuju novou grafiku a procesor do notebooku
Moderátor: Don
- wolti
- Nováček
-
- Krteq
- Čestný člen
-
Re: Potřebuju novou grafiku a procesor do notebooku
Grafiku nevyměníš, není v MXM slotu a je integrovaná na desce.
- pilarius
- Začátečník
Je mi líto, ale grafárnu v tomhle notebooku (a v naprosté většině ostatních) nevyměníš.
Pokud jde o procesor, s velkou pravděpodobností tam šoupneš jako nejvýkonnější jedině ten, který byl v nejvyšší konfiguraci tvého modelu notebooku. Pokud jsi nekoupil tu nejslabší konfiguraci, upgrade CPU nemá prakticky smysl.
Pokud jde o procesor, s velkou pravděpodobností tam šoupneš jako nejvýkonnější jedině ten, který byl v nejvyšší konfiguraci tvého modelu notebooku. Pokud jsi nekoupil tu nejslabší konfiguraci, upgrade CPU nemá prakticky smysl.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, XFX SWFT309 AMD Radeon RX 6700XT 12G, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM650x; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- wolti
- Nováček
-
- Jenda.K
- Začátečník
-
z ebaye koupis mxm graficky karty do notasu
- orgasmic
- Začátečník
-
Jenže musíš respektovat následující...
1. Velikost karty musí být stejná
2. Musí stíhat chlazení
3. Musíš mít dostatečný zdroj
a za největší problém je mít takový vBIOS karty, aby ji notebook vůbec rozeznal, což znemožní daný upgrade na 99%.
1. Velikost karty musí být stejná
2. Musí stíhat chlazení
3. Musíš mít dostatečný zdroj
a za největší problém je mít takový vBIOS karty, aby ji notebook vůbec rozeznal, což znemožní daný upgrade na 99%.
Asus Rog Strix G18