Assassins Creed IV

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Assassins Creed IV

Příspěvek od Riku »

Mně se ta grafika "líbí".. stačí mi, jen by to mohlo být lépe optimalizované, když to na max dělá problémy i 780GTX a přitom to vypadá na low skoro stejně jak na max :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

podle mě trpí grafika z toho enginu

co je ale graficky naprosto tragický jsou ostrovy z dálky nebo z nepřístupnejch míst, to musíte uznat že připomíná hry 10 let starý

já tu hru neshazuju, fakt mě baví a mam jí rád, jenom bych šetřil superlativa
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

Ahoj, mám k Black Flag pár dotazů. Nikdy jsem Assassins Creed nehrál - bude mi to u hraní Black Flag chybět ? Je ve hře nějaký tutorial na ovládání a různá komba ... abych se hru vůbec naučil naplno ovládat.
A ještě dotaz na češtinu - je ve Steam verzi čeština, a nebo hru radši koupit od lokálního distributora ?
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

bohužel předchozí assassiny víceméně znát nemusíš, ale pokud by ses hru snažil nějak pochopit (konkrétně tu nepirátskou část) tak znalost předchozích dílů je asi třeba

ale tak ty si můžeš zahrát klidně potom
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Komba se netřeba učit, je to všechno jen o bloku a counter ataku, komba se pak generují náhodně. A takový ty zabití za běhu, nebo ze vzduchu tě hra naučí skrz pop up tutoriál okna, když taková situace ve hře vyvstane poprvé od prvního spuštění. Pak už ti to přejde do krve zcela intuitivně.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jaka je nejlepsi verze AA?
TXAA se mi zda, ze strasne rozmazava obraz.Nejlepsi se mi zda SMAA.
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Ta hra mě začala strašně bavit. Dlouho mě nic takhle nechytlo, jsem rád, že mám zase co hrát (něco, co bude snad delší než 5 hodin hraní :D ). O víkendu snad trochu víc pohnu s postupem. Nečekal jsem, že by mě to mohlo tak bavit.

Ani nevim proč jsem tu trojku uplně vynechal. Měl bych si potom tu trojku pořídit? Stojí za to? Vim že se to tady asi nehodí, ale třeba by mě to bavilo. Jen nevim, jestli mě BF baví kvůli tomu, že je to super hra, nebo kvůli tomu, že jsem dlouho nehrál žádného Assasina a prostě mi to tak nějak chybělo :D

Jen mě štve, že z toho žádným způsobem nejdou pořizovat screeny :|
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

niemand: A co třeba Fraps? Tím jdou screeny normálně.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

trojka je taky dobrá, v pár věcech i lepší , já bych si to bejt tebou taky pořídil
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

AC III byl pro mě hodně dobrý díl. Doporučil bych ho určitě. Mě to zabavilo min. na 70h.
Mnozí jej shazují hlavně skrze hlavního hrdiny, ale já ho mám po pravdě nejradši. Ezio byl Ezio, ale na mě působil až moc suverénně. Connor (to jeho indiánské jméno fakt nenapíšu správně a nechce se mi to googlit:) mi byl mnohem bližší.

grafika v Black Flag je "slabší" ale hře to v ničem nevadí. jak už tu padlo asi to hodně brzdí ten engine. Nebylo to vytvořené na open world... Jinak jsem si ještě pohrál s nastavením a jen jsem dal na low shadows a god rays. AA na SMAA nebo jak se to jmenuje a je to krásně hratelné. Ale nejsem moc nárořný na počet FPS pokud se nejedená o MP hru.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Co se mi ale opravdu líbí je zpracování moře, to je fakt moc pěkný :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja hraju se vsim na max + SMAA a na pretaktovany GTX670 to nejde pod 40fps.
Jinak MSAA i TXAA rozmazava obraz.Nejlepsi AA je SMAA.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

TXAA nemám možnost vyzkoušet (AMD), ale SMAA je opravdu nejlepší. Ačkoliv FXAA vypadá občas lépe, je to rozmazanej hnus a MSAA je už mega náročný a taky rozmazává obraz, což nějak nechápu čím to je. Přeci MSAA normálně obraz nerozmazává :?
PS5 Pro | LG OLED CX55
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

0martas0: Fraps, Msi Afterburner, Steam klient, Uplay klient, printscreen tlačítko - všechno mi ve hře pořídí jen černý prázný snímek obrazovky :( Fakt nevim, čim to může být.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Aha, tak pardon to jsem nevěděl. :) Zajímavý.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Riku píše:Co se mi ale opravdu líbí je zpracování moře, to je fakt moc pěkný :)

jo to moře mají fakt moc pěkně zpracované. Jak to mám teď rozehrané podruhé tak jsem se inspiroval zde kolegou a nepoužívám fast travel ani ten fast mod na plavbu. Člověk si to fakt na těch vlnách užije mnohem víc. Jen to má problém, že se člověk daleko nedostane. Pořád je tam nějaká loď, kterou by to chtělo vyplundrovat :lol:
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já to taky hraju bez fast travelu, než člověk dopluje z východu na západ tak to zabere docela dost času, hlavně když cestou pořád potápí lodě :D
PS5 Pro | LG OLED CX55
theedge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od theedge »

http://www.ddworld.cz/herni-sekce/recen ... scene.html

Tak nevím .. vzhledem k tomu jak ta hra všechny baví, tak je na té rezenci něco asi divně. Taky se mi moc nezdá aby to rozjel na max plynule v 5760x1200 na HD7970.
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| Gainward RTX 5080 Phoenix 16GB || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Ahoj,

ke grafické kartě jsem dostal kupon na stažení Assasin Creed 4 Black Flag a Splinter Cell Black List. Bohužel obě hry už legální mám a rád bych je vyměnil za Battlefield 4. Našel by se někdo, kdo by tuto výměnu provedl?

Díky za případné info:)
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Musim rict, ze je to daleko lepsi jak trojka.Je to i dost vtipny.
Treba jak se edward vydava za templare nazacatku a setka se s tim grandmasterem a zatim co oni se chvastaj jak ovladnou svet edward v poklidu jim vsem vybira kapsy :mrgreen: To me docela dostalo.

Jinak karibik je fakt krasnej.Po hnusny trojce v americe je tohle uplne neco jinyho.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“