Kdyby nekdo vedel byl bych rad
Google chrom + Bila obrazovka pri nacitani
- sft
- Nováček

-
Google chrom + Bila obrazovka pri nacitani
Zdravim,pouzivam Google Chrome a nemam s nim vetsi problemy az na jeden,na ktery jsem proste nenasel nikdy odpoved,ani se mi to nepodarilo prenastavit. Na nekterych strankach (napr: www.nhl.com ) pokazde kdyz kliknu na nejaky hypertextovy odkaz,tak pri nacitani se mi na moment(0,2 sec cca) zbarvi cela obrazovka do bela a pak je to zase v poradku s tim,ze se nacetla ta stranka kterou jsem chtel. V jinych prohlizecich nacitani probiha bez tohodle hrozneho problikavani bile.
zvlast takhle vecer je to neprijemne nekdy.
- pilarius
- Začátečník

Re: Google chrom + Bila obrazovka pri nacitani
Schválně jsem to kvůli tobě zkusil - dělá mi to jak Opera 12.16 (Presto), tak Opera 18 (Blink). Vina je teda buďto v nastavení vykreslování v prohlížeči, nebo na samotné stránce. Prohlížeč jako takový je v tom nevinně. 
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- wallot
- Středně pokročilý

-
chrome to dela, Firefox ne. zjevne praso kod 
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
- sft
- Nováček

-
Ja prave zkousel jeste firefox a tam je to v pohode vsechno :/
Ten chrome to dela tak na 20% webu cca,takze nikdo nevi ? Kdyby to aspon problikavalo cerne a ne bile kdyz uz
Ten chrome to dela tak na 20% webu cca,takze nikdo nevi ? Kdyby to aspon problikavalo cerne a ne bile kdyz uz