EVE ONLINE (SCI-FI MMORPG) KLAN PRO NOVÁČKY

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Nabu
Začátečník
Začátečník

EVE ONLINE (SCI-FI MMORPG) KLAN PRO NOVÁČKY

Příspěvek od Nabu »

Ahoj,

chtěl bych touto cestou oslovit všechny, kteří ještě nepřišli na tuhle skvělou hru :) založiji jsme s kamarádem klan pro nováčky v EVE Online. Pokud mátě někdo zájem hru zkusit tak mě tady, nebo ve hře (Dominus Mortus) neváhejte kontaktovat. Pomáháme nováčkům se se hrou seznámit, zaplatíme všechny počáteční výdaje na tréning skillů, všechny počáteční lodě s kterými se nováček setká a veškeré vybavení. Naše korporace má nulové daně!!! (ostatní mají kolem 8-11%)

Náš klan se specializuje na PvP, na střílení NPC, těžba, výroba, obchod.

Ideální mě kontaktovat přímo tady, mužu zaslat 51 dení trial (misto normal 14dní)

Tady je trailer ze hry, at víte zhruba aspon trošku jak to vypadá a o co jde.

Náš nováčkovský klan existuje 3 dny a už máme 7 lidí...do hry stále přibývají noví lidé..a zůstávají :) protože je proč.

Tak kdo má rád RPG hry a sci-fi, není co řešit :)

http://www.youtube.com/watch?v=hX0p0irEOls

Dominus Mortus
Naposledy upravil(a) Nabu dne čtv 5. pro 2013, 17:04, celkem upraveno 1 x.
i5-2500K 3,4 GHz, 8GB ram, GTX 1060 6GB, Sound Blaster X-Fi
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: EVE ONLINE (SCI-FI MMORPG) KLAN PRO NOVÁČKY

Příspěvek od Alfajk »

muzes napsat vic info? uvital bych takovej noobovoskej kompletni prehled,nikdy jsem to nehral a videii jsem taky moc nevidel
jak je to s mikrotransakcema? jak moc zvyhodnujou? kolik je potreba mesicne platit za normalni hrani? jak se to jako cely hraje? komplet online jako treba wowko,nebo to je na nejaky "tahy" ? kolik hodin denne je to potreba hrat,abych nebyl pozadu?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

heh tam žádné microtransakce nejsou :D hra stojí měsíčně stejně jak jiný hry..já to platím tříměsíčním paušálem a to bylo nějakých 950kč. Jinak ted už hru platím pouze herní měnou, to je legální..prostě když vyděláš dost ingame pěněz mužeš si z nich zaplatit hru..Dobrá pvp lod stojí kolem 70 milionu i s výbavou, special lodě na pvp stojí i kolem 1-2 miliard, měsíční paušal ingame měnou stojí 600 milionu (muj majetek je kolem 50 miliard financi a kolem 60 miliard ve vybave,lodich) na začatku hry začinaš s majetkem 5 000 ISK (Interstellar Kredit, penize)

No a co o hře napsat...máš svoji postavu, ale místo toho abys na ní nasadil štít a do ruky meč a na hlavu helmu :D tak postava sedí v lodích...každá lod je nějaký povolání..máš lod jako kdyby tanka..máš lod jako kdyby kouzelníka (když to řeknu nadenseně) samozřejmě ona nekouzlí ale používá takzvaný elektronický boj...no a každá lod kterou ovládáš tak na ní skládáš výbavu...itemy na odolnost, itemy na větší dmg a tak..to je prostě klasicky RPG...jen to nemáš na sobě ale na tý lodi. Ale svým zpusobem mužeš i dávat itemy na svoji postavu a to formou kybernetickych implantatu do mozku, který zvětšujou schopnosti v ovládaní lodí.

Skilování je samo o sobě užasný...prostě chceš něco umět, tak koupíš postavě knižku (ten skill) a zadáš postavě, že ho máš číst, tu knižku. No a napiše se ti např že ze skillu 0 na uroven 1 to trvá 7 minut pak další urověn je 30 minut, další uroven 3 hodiny a tak dál až do LV 5. To je maximální urověn jakyhokoliv skillu. A pak každej skill má jiný trvání, záleží na jeho obtižnosti...ty nejlehčí skilly jsou na lv 5 do 3 dnů ty nejbrutalnější skilly jsou na lv 5 kolem 65 dnů. No a skilování prostě necháš běžet a jdeš si něco střílet, nebo těžit, prostě se věnuješ hře a to skilování probíhá v pozadí na základě toho timeru..což si myslím že je super...ten timer samozřejmě běží i když spíš nebo jsi v práci..prostě ráno vstaneš a tvá postava umí víc než večer, protože ona čte přes noc když máš vyplé pc. Co si přát víc.

Lodí (povolání) je nepřeberný množství..několik desítek jakože kolem stovky možná i víc.

Ve hře jsou 4 rasy, každá kompletně jiná, něco jako starcraft (ta rozmanitost)..každá rasa jsou lidi, ale každá má uplně odlišný technologie, zbraně, lodě. Amarr ma lasery, Gallente ma hybrid guns, Caldari má rakety a Minmatar má kulomety..plus teda to že každá rasa ma uplně jiný desing lodí a využití...

Výhoda je, že at si vybereš jakoukoliv rasu, tak se mužeš učit lodě všech ras..takže nejsi nějak limitovanej...rasa hraje roli jen při výběru vzhledu..každej vypadá trošku jinak.

Hra je real time, žádný tahy. Upřímě EVE není hra, ale virtuální realita...doslova. Je užasně komplexní a rozsáhlá..

Hráčská mapa je jedna celá Galaxie, jeden server kde jsou všici..večer bývá ve hře kolem 45 000 lidí o víkendech kolem 55 000. Střed galaxie je takzvaný neutralni uzemi kde se rodi nubove a žijou nonpvp entity (industrialisti, obchodnici, lidi co dělaj questy, není to jen hra o pvp) no a čím dál od středu galaxie letíš tím víc se dostáváš do pvp zon, kde už není žádná ochrana před hráči..jen tvuj skill :)

Aktualni mapa galaxie : http://cdn1.eveonline.com/www/newssyste ... luence.png
Každá ta tečka co vidíš, je jedna herní lokace, lokací je kolem 7000 a mezi každou lokací se pohybuješ hvězdnou bránou, tou stejnou jak je ve stargate :)

čechů je ve hře pár set, ale amíků a rusů samozřejmě mega větší množství...tisíce.

A jedna perlička na konec...EVE Online je virtualni realita proto, protože je to HARDCORE. Smrt je smrt...když tě někdo zabije, přídeš kompletně o celou lod a veškerý vybavení..přideš o vše co sis do ní kdy dal..at už je to sebelepší výbava cos nalootil v nejlepších dungeonech, tak je pryč, smrt je definitivní..samozřejmě zbyde ti tvoje postava...o tu nepřijdeš :D jen ztratiš tu vybavu a lod.
A není lepší pocit než ten že někoho zabiješ on se pěkně rozprskne a ty vybereš vrak jeho lodi (50% vybavy z něj vypadne) a ty to pozbíráš :) zní to možná drsně s tou smrtí, ale tak drsný to není..napřiklad když mě někdo zabije tak sice přidu o svoji krasnou lodičku o svoji krasnou vybavu, ale ja těch lodí mam na stanici s tou výbavou dalších 30, jen si prostě skočím do nové lodi a letím dál..to už je pak prostě jen otazka ingame bohatství...a proto je EVE boží, protože je o nečem, protože je hardcore.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

a jak je to casove narocny? ja uz moc na hardcore mackani 10 hodin denne nemam cas
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

v tom bych právě viděl výhodu, že se ti ty skilly trenujou sami, jak jsem psal výše. No to upřímě nemám tušení..tim, že nemusíš skilovat (zabijet npc dokola abys měl XP), tak prostě hraješ jen tak dlouho jak chceš..to je asi tak nějak těžké říct. To musíš asi zkusit...
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

Kdo by měl zájem to zkusit tak at sem napiše email, pošlu mu 51 dení trial. nebo email do spravy
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

to zní celkem zajímavě, ale ještě budu muset počkat. Teď mám rozehráno nějak moc her a MMO k tomu teď přihazovat nebudu. Skrze SP hry jsem zrušil i předplané na wowku :-D (k tomu už se, ale asi vracet nebudu jak to tak vypadá)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Kdysi jsem si nějaký EVE koupil na Steamu... nevím, jestli to byl nějakej datadisk nebo co to bylo, stálo to pár kaček :). Před tím jsem si o tom nic nečetl ani nekoukal na žádná videa... slyšel jsem, že je to nějaký vesmírný MMO a já mám vesmír rád, tak proč sakra ne :D .Když jsem to zapnul, tak jsem nevěděl absolutně o co go, asi miliarda tabulek, který jsem nechtěl zkoumat co znamenají, miliarda textu a vůbec jsem nevěděl, co dělat. Od tý doby jsem to nezapnul. :) Možná bych to i zkusil, ale nevím, jestli bych to chtěl hrát nějak dlouhodobě. Ale určitě hezky napsaný info o hře, někoho to třeba navnadí. :)
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

no tak sup hodte sem mailik a ja vam poslu 50ti deni trial :)
Zurgl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zurgl »

Cao, měl bych zajem o ten 51 denni trial.

Kód: Vybrat vše

Zurgll@centrum.cz
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

ok posilam..napis mi pak jmeno postavy az si ji vytvoris, abys mel 51 dni musime se potkat jeste ingame
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

ja ještě dodam ze to je hra na delší obdobi mesic dva nic neznamenaji dva roky tou uz je mnohem zajimavejsi litanicko po vesmiru,samozrejmne musíš trénovat po celou dobu.Sila tehle hry je hlavne v kooperaci s dalšími online hraci solo se taky clovek zabavi ale není to ono.

Každý dela co ho bavi,nekdo rad lovi jiné hrace,nekdo tezi suroviny a prodava,kdo chce obchoduje nebo vyrabi třeba lode,plni mise tech je nepreberne množství. Ale třeba takovy prepad ve Wormhole / cervi dira / a sestreleni Control Toweru s obranou coz se muze planovat třeba 2 dny ma kouzlo když kooperacne v jeden cas se fleeta zabyva necim co je bavi.Plus třeba tucny vydelek z takových akci. Hodne velke množství cinnosti tahle gamesa nabízí nicmene pro začátek je obtiznejsi na pochopeni principu to zase jo. Ale sednete k PC a staci vam mys v ruce jen klikate. Ja na této gamese ujel a uz mne drzi 3 roky den co den a to nejsem sam takových je většina.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

a kdo tam jsi ve hře ? jsem taky brnák :) takže bych řekl že se možná známe ^^
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

mam svou WH korporaci Golden Point
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
goethe
Nováček
Nováček

Příspěvek od goethe »

Zdravím, jsou tyhle nabídky pomoci nováčkům ještě aktuální? =o) dost vážně uvažuju o zkušení trialu a 14 a 51 dní je pro mě dost rozdíl, nehledě na fakt, že mít někoho u sebe, kdo by mi sem tam zodpověděl otázku/dvě/tři/třista by bylo fajn =o)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“