Notebook do max. 18000-,Kč,pár stoveček jsem ochoten přidat.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Warthe
Nováček
Nováček

Notebook do max. 18000-,Kč,pár stoveček jsem ochoten přidat.

Příspěvek od Warthe »

Dobrý večer. Potřeboval bych pomoct s výběrem notebooku. Vím,že takových podobných témat je tu plno,ale nesplňují mé požadavky.
Potřeboval bych pomoct s výběrem toho nejlepšího notebooku do 18000-,Kč(jsem ochoten trochu přidat) na trhu. Beru na vědomí i akce,jelikož ho budu mít na Vánoce. Např. z 21000-Kč na 18499(tip) apod.

Co na něm budu dělat?
- Budu na něm pracovat s grafickými a stříhacimí editory od Adobe,ale také přes CorelDraw,nebo Zoner.
- Sledovat filmy,poslouchat hudbu jako každý uživatel a tohle podporuje každý notebook.
- Někdy,ale pouze vyjímečně bych si zahrál nějakou tu singleplayerovku(např. AC4 Black Flag,).
- Mít tam studijní materiály.
- A další věci.
A jak asi vidíte tak tam půjde o cena/výkon ,ale dbám také na konstruktivní provedení toho modelu.

Prostě prosím najít nejlepší notebook,nejlepší možnou variantu do max. 18500 víc ani náhodou.
Naposledy upravil(a) Warthe dne sob 7. pro 2013, 19:06, celkem upraveno 2 x.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Re: Notebook do 15 000,-Kč

Příspěvek od Rammstein »

No tak asi sis sam nasel a spocital ze nenajdes notebook do 15tkc s IPS FullHD displejem, takze mas jedinou moznost. Notebook je spickovej, ma horsi konstrukci lcd panelu, lehce se prohyba a na cerny barve prosvecuje podsviceni displeje, ale za tu cenu neni co resit - doporucuji dokoupit 4GB ram..
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Warthe
Nováček
Nováček

Příspěvek od Warthe »

Je to teda nejlepší notebook za tu cenu do 15 000-,Kč? Ten Aspire,nebo to je jiný? Popřípadě jaký.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

je
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Warthe
Nováček
Nováček

Re: Notebook do max. 18500-,Kč

Příspěvek od Warthe »

Tak nakonec hledám do 18500 max. Víc do toho nedám ani náhodou. Rozhodoval bych se asi mezi ProBook a ThinkPad Edge. Vybírám jen mezi Lenovo,HP,MSI,popřipadě Dell.
Jaký model by byla nejlepší volba do 18 tisíc pár stoveček jsem ochoten připlatit.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook do max. 18000-,Kč,pár stoveček jsem ochoten přidat.

Příspěvek od Suke001 »

Já jsem pro :

http://interlink.tsbohemia.cz/hp-proboo ... %20probook

Do Vánoc na každý notebook ještě sleva 500 Kč.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“