Paul píše:
Schválně zda někdo pozná co jsem tam přidal za muziku :p
Saki Kaskas - Siwash Rock - NFS 2 Soundtrack
Ta skladba mi bola hned povedoma, ale nazov som si musel dohladat na youtube. Inak neviem teraz urcite, ale tusim zrovna tato skladba (spolu s tou z main menu) bola aj v deme NFS 2.
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
Ale jak psal dexterav, jsou dělané např. v 2560*1440 a stažené na menší velikost jako 1920*1080, plus focené na maximální detaily včetně AA. Takže hratelné to v takovéto grafice moc není, ale hra je schopna takto vypadat. Za 2 roky si jí takhle pravděpodobně zahrajeme i v 60fps.
ja to v tom 2560x1440 hrám nejaká to SGSAA a všetko na max
60FPS to má
ale práve preto hovorím že sa to zase až tak na tie screeny nepodobá hlavne nie ked rovno jazdíde
ten photomod trochu zavádza
tak či onak už aby to bolo vonku, engine je inak upravený ten čo bol v 1. shifte
pri troche štastia by mohlo vísť assete corso, GTR3 a pCars
no ale vraj GTR3 stopli
Paul píše:
Schválně zda někdo pozná co jsem tam přidal za muziku :p
Saki Kaskas - Siwash Rock - NFS 2 Soundtrack
Ta skladba mi bola hned povedoma, ale nazov som si musel dohladat na youtube. Inak neviem teraz urcite, ale tusim zrovna tato skladba (spolu s tou z main menu) bola aj v deme NFS 2.
Správně, NFS2 má prostě skvělej OST. Ten druhej song je pak ze soundtracku k filmu The Raid.
dexterav píše:
ja to v tom 2560x1440 hrám nejaká to SGSAA a všetko na max
60FPS to má
ale práve preto hovorím že sa to zase až tak na tie screeny nepodobá hlavne nie ked rovno jazdíde
ten photomod trochu zavádza
Tomu nerozumím, jakej photomod ? pCars nemá žádnej dedicated photomod jako GT5 ne? Ty screeny jsou normálně z hraní.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Taky mam nejaky ucet, ale hru moc nehraji. Pustil jsem ji max 10x. Vubec mi nesedi fyzika. Auto se divne utrhne a spatne se vraci zpet, nejsou dobre ovladatelny plynem. Radsi si zapnu rfactor nebo lfs. Ale uz mam nejaky starsi build dam tomu dalsi sanci pokud jak zde bylo receno zapracovali na fyzice.
jj.. urcite updatuj.. ja jsem clenem od zacatku listopadu a jeste pred temi dvema mesici to byl docela prusvih.. chovalo se to u vetsiny aut jako nejaka arkada.. s rannymi prosincovymi updaty ale nastala razna zmena.. tedy alespon ja jezdim vetsinou Zondu R a musel jsem po prvnim prosincovem updatu kompletne prenastavit citlivosti na volantu..
No hram to na fullke na 1920x1200 a paradicka / velmi pekna grafika/. Volant Logitech MoMo racing.
Len chyba mi viac trati nejake krajinky, okruhy nejako nemam rad.A viac civilnych aut.
PS : pre BRUCEF ved sa zaregistruj , neni to drahe, a myslim si ze si to zasluzia.Neni to taka mega sracka a shit ako posledne diely NFS a podobne
blahorodie píše:No hram to na fullke na 1920x1200 a paradicka / velmi pekna grafika/. Volant Logitech MoMo racing.
Len chyba mi viac trati nejake krajinky, okruhy nejako nemam rad.A viac civilnych aut.
PS : pre BRUCEF ved sa zaregistruj , neni to drahe, a myslim si ze si to zasluzia.Neni to taka mega sracka a shit ako posledne diely NFS a podobne