Problem po instalaci win 7

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
golin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem po instalaci win 7

Příspěvek od golin »

Ahoj

Po delší době jsem si chtěl reinstalovat windows, mam originalku win7 home premium,
naformatoval jsem HDD, nainstaloval windows, win mi normalně najel, ale jakmile chci nainstalovat ovladače na grafiku, ty se samozřejmne nainstalují ale po restartu pc se mi vždy pc zasekne, to stejné to taky dělá při aktualizaci windowsu, po restartu při načítani windows se PC zasekne, nevite nekdo co s tím?

před tim jsem mel win 7 taky asi 3 roky všechno beželo bez problemu, hry jsem hral jake jsem chtěl, rozhodnu se koupit Orig a najednou mi to nejde rozjet.
uz jsem zkoušel 2x reinstal.
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Re: Problem po instalaci win 7

Příspěvek od _Jesper_ »

Ake je cislo verzie ovladacov od tvojej gtx 450 ? Nie vsetky nove ovladace od nvidie sa zrovna nemaju moc v laske so starsimi grafikami od NV gtx 4xxx a gtx5xxx serii.
AMD Ryzen R7 9800X3D | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA ASUS ASTRAL RTX 5080 OC 16GB | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2
golin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem po instalaci win 7

Příspěvek od golin »

problem vyřešen, stahl jsem starší ovladače a de to.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“