Licence office 2010
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
Licence office 2010
Ahoj,
celkem by mě zajímalo, jak probíhá tato situace:
Dejme tomu, že ve firmě máme starší PC s win XP sp3 na kterých běží office 2010. Jako it admin, plánuji nákup nových želez s win 8 pro a také pár office 2013, každopádně chci využít i ty 2010, jelikož licencí 2010 máme cca 10. Pokud tomu romuzím správně, stačí jen odinstalovat office 2010 z XP a nainstalovat je se stejným serial kodem na win 8 ? Jde mi o to, zda ten sw pozná, že na tom daném zařízení už není nainstalovaný, licence je volná pro další nainstalování.
celkem by mě zajímalo, jak probíhá tato situace:
Dejme tomu, že ve firmě máme starší PC s win XP sp3 na kterých běží office 2010. Jako it admin, plánuji nákup nových želez s win 8 pro a také pár office 2013, každopádně chci využít i ty 2010, jelikož licencí 2010 máme cca 10. Pokud tomu romuzím správně, stačí jen odinstalovat office 2010 z XP a nainstalovat je se stejným serial kodem na win 8 ? Jde mi o to, zda ten sw pozná, že na tom daném zařízení už není nainstalovaný, licence je volná pro další nainstalování.
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Licence office 2010
Zalezi co je to za verze, nektere krabicovky jde nainstalovat a aktivovat jen 3X a pak musis volat na MS podporu.
Idealne udelat nejdrive odinstalaci office z puvodnich windows, nikoliv cely comp presmazit i s tim.
Mam pocit ze se to nekde projevi i na MS serverech a ta licence se uvolni, ale jistej si nejsem.
Resp neco podobneho tvrdila MS podpora kolegyni co potrebovala nainstalovat krabicovku na notes, protoze ji na predchozim nb odesel disk a nemohlo tedy dojit k odinstalaci...
Pro tyhle pripady je prave moznost 3X to aktivovat. Jinak by se melo to nejdrive odinstalovat z puvodni masiny.
Kazdopadne pokud mas nejaky VL nebo OLP licence tak tam mas aktivaci vetsinou hafec, zalezi jak to mate.
Idealne udelat nejdrive odinstalaci office z puvodnich windows, nikoliv cely comp presmazit i s tim.
Mam pocit ze se to nekde projevi i na MS serverech a ta licence se uvolni, ale jistej si nejsem.
Resp neco podobneho tvrdila MS podpora kolegyni co potrebovala nainstalovat krabicovku na notes, protoze ji na predchozim nb odesel disk a nemohlo tedy dojit k odinstalaci...
Pro tyhle pripady je prave moznost 3X to aktivovat. Jinak by se melo to nejdrive odinstalovat z puvodni masiny.
Kazdopadne pokud mas nejaky VL nebo OLP licence tak tam mas aktivaci vetsinou hafec, zalezi jak to mate.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- zombux
- Odborník PCT

vždycky je podstatný počet instalací vs počet faktur - to musí sedět. technicky se pak dá dělat ledacos, obvykle s mírnou telefonickou pomocí jde aktivovat skoro cokoliv. dokud to legálně sedí, pak není problém.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
Dnes mi prave pro kolegu dorazil novy pc na jeho starem jsem mel office 2010, ze kterych jsem si predem opsal product key a odinstaloval po sleze restartoval. Chtel jsem provest instalaci na novy pc s tim samym kodem, ale aktivace ne nezdaril. Tak jsem si rekl ze pockam do zitrka a uvidime... Jinak je to krabicova verze pro 2 usery pricemz jednu licenci vyuziva uz kolegyne.
Mate zkusenosti s aktivaci po telefonu ????
Mate zkusenosti s aktivaci po telefonu ????
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
Normálně to naaktivuj po telefonu. Je to sice opruz to tam vy'tukávat, ale jde to bez problémů a je to správný postup.
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar

-
Tak jsem to provedl po telefonu... Byla to teda sila 
- pbjun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dokonce u 2010 verze pro podnikatele plati ze muzes jednou licenci prodat. Tzn i zmenit HW. Ale pozor, lze aktivovat pouze jednou za 90 dnu! Bohuzel vzdy telefonicky, ale fakticky je to naprosto legalni.
Hlavní PC: Core i7 13700K, Asus TUF Z790-PLUS D4 , 128GB DDR4, RTX 4070 Ti, Gigabyte Aorus 500GB NVME, Samsung 2TB NVME, LCD Dell 34"
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung
- Lancelot
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dá se dnes ještě někde sehnat legálně office 2010?
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jedině pokud někomu leží dlouho na sklade možná, ale jinak už se neprodávají a jsou jen 2013