Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 4

Příspěvek od iOioo »

slaava píše:jenze nejakym usnesenim nemuzes "ochcat" zakony :) Muzes podepsat/souhlasit s cimkoliv, ale nakonec se to bude resit stejne v souladu s nasim zakonem...
ja som zvedavý kto do toho pôjde :D
ja som hral MP len raz nejaké dve hodiny a nepadlo mi to :) ale zase som mal krásny memory leak každopádne čo sa grafickej stránky týka mne sa to absolútne nepáčilo
nehral som to síce na ultra iba na high ale keby BC2 malo highres textúry tak vyzerá lepšie a o atmosfére pomlčím
tak isto aj BF3 vyzerá lepšie oproti BF4
ako nehovorím boli tam niektoré pekné zábery ale celkovo by som to za mňa hodnotil ako škaredé
o hrateľnosti písať nebudem to je zbytočné :D každopádne helina hitbox 10m od nej (skúšané 2x) bol viac než úsmevný :lol:
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Třeba s tím, že je BF4 graficky hoší jak 3/BC2 nemůžu souhlasit. Vše od textur až po modely, včetně nasvícení scény, se dočkalo zlepšení. A zmizel šílený modrý filtr. Ale samozřejmě, někomu nemusí grafický styl sednout. Jenže to je subjektivní, co se týče toho jak hra vypadá (technologie, kvalita textur), je to opět krok vpřed.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

samozrejme že je to subjektívne :) ale keď som videl flary z heliny alebo horiaci džíp alebo rozstrelenú stenu to čo na mňa vyletelo a ten vzhľadovo papierový tank ale na ten už som si zvykol z BF3
niektoré scenérie boli pekné ale niektoré katastrofa :) ale hovorím nehral som to dlho ani všetky mapy našťastie :D
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ano taky Paracel v burke je uzasny
Ale ked hrajeme nejaku mapu a strelis s tankom vojakovy pod nohy a on podskoci a vytiahne RPG ,
no je to trapne , to je iba jedna situacia zo sto :roll: Zase niekedy dam 4 krasne rany do tanku, ukaze ze to hituje a ten chujo si ide vesele dalej, tak ozaj to cloveka nasere, este ze ma na Teamspeaku ukludnuju :)
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Jo to se nehádám, já mluvil pouze o grafice. Ta se zabugovaností hry nemá moc společného :) Podle mě další velký krok přijde až s rokem 2015 (Division a Witcher 3), do té doby je BF4 tak dobrý jak jen grafika na PC může být.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Jo Division vypadá opravdu na next gen. Jak po grafické stránce tak přes herní mechanismi až po dmg model.
BTW po tom minulém patchi (ne ten poslední - po tom jsem ještě hru nehrál) se mi z nepochopitelného důvodu totálně rozjebala grafika. Ta hra je opravdu hnusná i na ultra (to pro mě samosebou není plynule hratelné). To vůbec nechápu co se mi s tím dojebalo. Dneska to prubnu jak to vypadá po tom poslední patchi. Jinak zase na obranu DICE, po těch jejich fixech mi hra nespadla ani nepamatuji. Sice je tam pořád spousta chyb, ale snaha to vyřešit tam je...

jinak parcel hodnotím asi jako nejhezčí mapu. Fakt se mi líbí nejvíc. A jak tam začne ještě ta bouřka do toho tak je to prostě super :-) China rising mapy vypadají taky celkem zajímavě.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAD-x »

blahorodie píše:ano taky Paracel v burke je uzasny
Ale ked hrajeme nejaku mapu a strelis s tankom vojakovy pod nohy a on podskoci a vytiahne RPG ,
no je to trapne , to je iba jedna situacia zo sto :roll: Zase niekedy dam 4 krasne rany do tanku, ukaze ze to hituje a ten chujo si ide vesele dalej, tak ozaj to cloveka nasere, este ze ma na Teamspeaku ukludnuju :)
Z toho si nic nedělej, nás s kámošem ve 2 M1čkách vyndal týpek s Typ99, sme do něj šili a nic, poškození žádný, když se situace za 10minut opakovala, tak už sem to vypínal...nehratelný.
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

cca po 40 odehraných hodinách musím říct, že kvalita hry záleží na dobrém připojení, pokud mám ping vyšší než 55 je hra nehratelná a pořád mě někdo killuje i když do něho vypráskám celý zásobník a uvidím ho první...
Obrázek Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

to neni pravda, lidi s většim pingem ( okolo 100-150) maj výhodu jako prase, nejdou zabít pomalu, prostě kempnou a nechoděj a když je trefíš a oni tě taky trefěj tak než jim to stihne přičíst dmg tak seš mrtvej, oni ne

sám mam ping od 10-70
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Technicke spracovanie-grafika v Battlefield 4 je podla mna taky lepsi standard ktory cakam od sucasnych PC hier. Nepadnem z nej na zadok ale ani neurazi. Ja som spokojny po tejto stranke. Zaklinač 3 by mohol byt zaujimavy po technickej stranke suhlasim aj s Division ale stale nevidim ten next gen. Crysis 2007 na neho hodit lepsie textury a mam "next gen" ala Division,.... proste slabota pre mna ten prichadzajuci "next gen"
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

no nevím, protože když jsem měl větší ping a chtěl jsem se přesunout, tak jsem neměl šanci, většinou mám ping kolem 50 - 60 a je to nahraně.
Obrázek Obrázek
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

LoCo99 píše:to neni pravda, lidi s většim pingem ( okolo 100-150) maj výhodu jako prase, nejdou zabít pomalu, prostě kempnou a nechoděj a když je trefíš a oni tě taky trefěj tak než jim to stihne přičíst dmg tak seš mrtvej, oni ne

sám mam ping od 10-70
používáš to vyhlazování těch paketů, nebo jak se to nastavení jmenuje?
Obrázek Obrázek
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

on ten ping je takovej ošemetnej udaj, někdo má totiž problemy s během i s nizkym pingem a někdo má právě ten velkej ping a má výhodu

kluk co všechny na BF3 drtil měl permanetně ping 100 a všichni si stěžovali že střílí přes roh, netcode no :D

a vyhlazování mam na co nejmenší myslim
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

někdy je to v pohodě, ale někdy je to k zlosti, že bych rozbil klávesnici. Když mám nízký ping, tak když kolem někoho proběhnu je to poznat, protože střílí jakoby za mě.
Obrázek Obrázek
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Ou, ocitli jsme se v budoucnosti. Typuju, že stejnej článek tu bude i za rok. :-D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

dávám C4ky na tank a ... - Battlefield 4 přestal pracovat
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Osobne jsem jeste nedohral Siege Of Shaghai, vzdycky sound loop a konec.....
A ted to samy Dawnbreaker, ty mestsky mapy proste nejdou, ostatni v pohode.
Kuffor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuffor »

Napodobne, Shanghai vacsinou konci soundloopom, u mna vsak relativne casto aj Paracel..
Naposledy upravil(a) Kuffor dne stř 11. pro 2013, 21:30, celkem upraveno 1 x.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já dneska měl jenom malej memory leak za to jsem měl za asi 6 hodin 3-4x BF4 přestal pracovat
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“