Začal bych asi tímto. Používám grafickou kartu Sapphire HD7970GHz VaporX 3GB @1150/1550MHz. Někdo píše, že to záleží na poměru taktu GPU/GRAM 0,57 u série 7900 a někdo zase říká, že je to závislé hlavně na taktech pamětí. Četl jsem, že i nějací blázni taktovali grafické paměti až na 1900MHz (7600MHz efektivně) v každém případě mě se nepovedlo popohnat paměti výš jak na 1550MHz(možná o 1-2MHz by ještě skousla). Dále používám nejnovější Catalyst 13.11 a upřímně jsem si ze začátku myslel, že právě on mi limituje rychlost těžení, ale bylo to hlavně o nastavení. Verzi CGMineru jsem si zvolil 3.4.0 jsou i novější, ale s těmi jsem měl problémy. Celé to řídí Windows 7 SP1.
Nastavení mineru jsem volil tohle:
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
"e:\SOFTWARE\litecoin\cgminer\cgminer.exe" --scrypt -u username -p pass -o stratum+tcp://eu.ltcrabbit.com:3333 --shaders 2048 --queue 0 --intensity 13 -g 1 --worksize 256
Lidi se dohadují jestli v nastavení použít spíše shaders nebo thread-conccurency, někdo používá obojí zároveň, ale údajně se použitím thread-conccurency smaže nastavení shaders, tedy doporučuji ty shaders(2048- HD7970 ; 1792 - HD7950). Vyšší intenzita se mi také neprojevila nijak kladně krom zasekaného OS jsem si výrazného nárůstu nevšiml.
Aktuálně těžím v rozmezí 600-750kHash/s s tímto nastavením tudiž doufám, že někomu z vás to bude také užitečné. Pokud se to někomu líbilo, tak jestli by mi něco máálinko neposlal na moji litecoin peněženku: Ldg3PeSfFB8T4ZcdC15x9am5yQXFPpeXcW . Předem Děkuji.
Edit: Kdo bude chtít začít těžit, tak se můžete registrovat zde: https://www.ltcrabbit.com/#afmfp3
Je tu poměrně dost těžících a bloky se tu nacházejí během chviličky. To znamená, že vám bude vypláceno téměř pořád.