Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

Příspěvek od Backer »

Dobrej chlapi.

Mám problem do dnesniho rana mi komp bezel na vybornou. uz je sice trochu starsi asi 5 let. ale nestezoval jsem si. Ovsem dnes po zapnuti zacala blbnout grafika mam pres obraz cervene tecky a carky uplne vsude. hlasi to ve spravci uloh chybu u graficke karty ze: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43) a vlastne nefunguje. Preinstaloval jsem ovladace atd. a nic. Cetl jsem tu clanky kde vsichni pisou ze je gk mrtva ale pritom pisou ze treba u ostatnich kamaradu facha tak prece nemuze bejt prtva. a ze jim treba blbne jen na jejich dvoujadrovim prociku. tak pak je to asi procikem kterej umira ne? No nevim o vikendu ji zkusim u kamose. jakej je vas nazor??

Díky a napisu sem nove poznatky co zjistim. :-(

Edit//Spatna sekce presun
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)

Příspěvek od X-COM »

Jak můžeš primárně podezřívat procesor, když máš problém s grafikou? Hlavní podezřelý je samozřejmě grafická karta.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Backer »

Tak primarne podezrivam grafiku. ale nechapu kdyz teda jako ze nejde nebo ji zadnej program nevidi proc mi normalne ukazuje vsechno na monitoru. dokonce jsem ted prisel z prace a zmizeli ty zelene tecky s carkama. takze obraz uz mam ve win v poradku. a procesor podezrivam ze clanku co tu nekdo taky resil to same ale grafika mu u jineho kamarada sla ale u nej ne jen na dvoujadru procesoru na jednojadru sla v pohode ale na dvou ne. to je jasna znamka ze za to muze ten procik ne? tak jsem soudil. kazdopadne ted mi to bezi ale kdyz chci otevrit ovladaci panel nvidie napise mi to: You are not currently using a diplay attached to an Nvidia GPU. nevim o co jde. :-(
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
cameroncz
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cameroncz »

Tak uvidíš až to zkusíš u kamaráda, ale todle nejspíš nebude procesorem, CPU odchází snad jen v raritních případech, většinou jsou vadné již z výroby a nebo je vyměníš dávno před tím než začnou chybovat.

Já bych to tipnul na odcházející grafiku, proč to tak dělá ti přesně neřeknu. Zkus to u kamaráda a mezitim ze začni připravovat na to, že bude chtít nejspíš vyměnit. Jinak pokud to hodláš nějak víc řešit tak by bylo dobré rozepsat tvou sestavu ;)
CPU: 9900k @ 5Ghz @ D15 GPU: EVGA 980ti SC+ MB:ASUS ROG STRIX Z390-H RAM: 32GB HDD: WD Red 2TB SSD: 970 EVO 500GB, 850 PRO 1TB CASE: CM Storm Stryker Monitor: 27" PG279Q PSU: Corsair RM750i
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Backer »

Tak jasny zitra ji odevzdam kamosovi at ji zkusi on zda mu to bude hazet stejnou chybu atd. kazdopadne svou sestavu mam napsanou v popisu pod textem. :wink:
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Backer »

Tak panove diky za rady. Ale stal se Halus kterej opravdu nechapu. prave jsem zapl PC a vse je jak bylo pred tim. Absolutne nechapu co se stalo moje PC se samo posralo a samo vylecilo.

Kazdopadne dekuju za info. kdyby se zas neco prihodilo tak pisnu. Ale prozatim je to zase normal. :o

Omyl :-D zapl jsem prvni hru a komp je tam kde byl :-D tak grafiku dam kamosovi pres vikend ji otestuje u sebe. a zjistime co teda bude spatney.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

skus grafiku rozebrat. vycistit od prachu, prepastovat a zas slozit. pokud tohle nepomuze tak ji skusit v jinem PC. Pokud bude i tam KO. muzes jeste skusit "peceni" ja uz takto rozchodil radu grafik a funguji dodnes..
Backer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Backer »

Tak karta odzkousena na jinem pc a stejne artefakty. a stejny problem. tudis grafika je KO. díky moc za rady.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

tak muzes skusit jeste kartu zapect v troube na 220°C ja zrovna pred tydnem takto ozivil HD4870 1GB..
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“